FIV in Ungaria 164
Raspunsuri - Pagina 16
olimp spune:
fetelor de trei zile imi fac teste de ovulatie si nu fac Oua ! acum si ele ma parasesc ....
weekend minunat
am sa va spun luni daca in weekend am facut out sau nu .
ioana_55 spune:
neata fetele!!
Daniella, imi pare tare rau
Eu astept, din pacate n-am avut niciun fel de simptom , dar sper inca, pana la beta, poate poate s-o intampla minunea. Am tot rascolit netul dupa semne de gravi, cauze pt care nu se prinde, of......
Jaguar
toate fetele
eni0301 spune:
ioana...stai linistitao sa se prinda
cand faci beta?mai ai un pic cred...hai ca vrem sa ne bucuram(alunga gandurile negative)
olimp...eu m-am lasat pagubasa cu testele de ovulatie..nu mi-a iesit niciodata pozitiv,si cand m-am dus la eco.folicul de 28 mm,in ziua 14(asa ca era ok)e mai sigur un eco,si iti si zice cam cand se sparge outul
Amina84 spune:
Fetili vi se pare pozitiv testul asta?
Eu nu am luat niciodata teste de urina.
Dar am vazut ca ala de saliva imi da pozitiv,am incercat.
Va multumesc.
ioana3110 spune:
Floryma, scuze ca ma bag dar nu e bine sa intrerupi clexanele mai ales la ce mutatie ai tu. Iti spun din proprie experienta!
Lori, pup tare. Cum stati cu amenajarea?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Floryma, scuze ca ma bag dar nu e bine sa intrerupi clexanele mai ales la ce mutatie ai tu. Iti spun din proprie experienta! Lori, pup tare. Cum stati cu amenajarea? 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
Ioana....multumesc de sfat.
Sincer nici nu stiu cum este asta....sa te intepi k clexane, de-abia dp 2 incercari esuate am facut si eu profilul trombofilitic. astept cu nerabdare, speranta si teama noua incercare care sper sa fie una cu final fericit.
fete dragi si va multumesc de sfaturi si ca sunteti aici
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
ioana sa fie cele doua liniute visate !
eni imi redai speranta , doar ca eu am mai facut si inainte teste de ovulatie si se pozitivau cand era momentul...dar nu neg ca s-ar putea intampla si altfel , de fapt imi convine sa se fi intamplat altfel si eu de fapt sa fac out
mona pe unde esti ?
pentru toate fetele
ioana_55 spune:
neata fetele, se pare ca iar va dau trezirea!
eni, olimp, multumesc de incurajari, sunteti niste scumpe
eu o sa fac beta de maine intr-o saptamana, deci mai am ceva de asteptat
olimp spune:
neata fetelor !
amina eu teste de saliva nu am folosit niciodata , nu stiu nici macar cum se utilizeaza , spre rusinea mea , am sa caut pe net, sincer cred ca daca e pozitiv...e pozitiv...
trebuie sa te felicitam ?
jaguar spune:
hello fetele
Ioana nu te cauta de semne ca mai rau iti faci...fiecare organism este diferit.
E grea asteptarea,, dar si cand vor incepe sa vina vestile bune heheee
Doraa
pooopicei la toate si duminica faina
la noi ploua si sunt 12grade uraaattt pffff,,,