Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 19
addya_21 spune:
"""""Doi lupi se duc sa fure oi.
Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda.
Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.
Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot.
Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!""""
CAM ASA FACEM NOI !STAM LA RAND:)):)):))
ORICINE AR URMA,SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE!
andreea 39+ KARINNA-MARIA
Shoshonik spune:
"Ieri a venit pe lume si puiul meu Rares Mihai, la pra 12.45 cu 3,5kg, 50cm si a primit primul 10 din viata lui. Cu drag, Anca, o mamica fericita" . Mesaj primit la ora 6.22
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius
addya_21 spune:
felicitari pentru botez VIRGI!
ai un bebelus superb!!!sa nu mai vorbim de mamica!cine nu a stiut ca tu esti mama lui LUCAS,sigur a zis ca esti nasa.
mie cred ca o sa imi trebuiasca un an sa revin la greutatea initiala:)),cu toate ca am luat decat 15kg in plus.
addya_21 spune:
felicitari si tie ANCA!
BINE AI VENIT BEBE RARES MIHAI!!!SA FI SANATOS SI SA AI PARTE TOATA VIATA NUMAI DE NOTA 10!!!
Shoshonik spune:
Neatza dragelor.
Va tot citesc dar stiti voi cum e cu scrisul . Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor.
Elena, imi pare tare rau ca ai intampinat probleme la nastere. Epiziotomia mea si acum ma jeneaza uneori, sper sa iti revii cat mai repede.
Am citit despre creme pt fundulet, eu il dau cu ulei de masline si nu am avut probleme pana acum iar noaptea il schimb o data de pampers( mai mult prin somn).
Eu sunt bine, ma lupt cu nas curgator, ochi injectati si durere de cap. Daca in tinpul sarcinii, sinuzita mea a fost cuminte, acum isi face de cap. Cezar rade de mine ca am racit stand in casa.( are si el dreptate)
Edy e un copilas cuminte, mai trage cate un plans mai puternic uneori, insa cum a eliminat gazele adoarme instant. Inca e bine, il pot linisti destul de repede si nu ne oboseste. Ieri l-am cantarit si masurat, are 3820g si 53cm, de la externare a luat 1140g si 4cm. Eu zic ca e bine, sunt multumita de printisor.
Azi e prima zi singura acasa, Cezar a inceput serviciul...sa vedeti ce ma plictisesc eu...
Voi cum imbracati bebeii cand ii scoateti afara? Eu ieri i-am pus un body, bluzita, pantaloni si sosetele si era cam caldut la maini. Aaa Si am pus o paturica in carut, cred ca o voi inlocui cu ceva mai subtire.
Pupici la toti bebelusii, iar la cei chinuiti de colici...pupici dublu
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius
albinuta83 spune:
buna dimineata!
Elena, nu fii necajita..eu i-am dat 6 zile LP pt ca am facut furia laptelui, nu am stiut cum sa scot colostrul, nu mi-a zis nimeni la maternitate ca bebe este cel care te poate ajuta cel mai bine sa desfunzi canalele si sa stimulezi productia de lapte. Abia in ziua a 6 a a venit acasa o tipa care e consultant pe lactatie si cu ajutorul ei am reusit sa-l pun pe bb la san//si de atunci...nici k mai pot sa-l iau de acolo..Deci pune-l pe bb la san, ai rabdare si muult curaj ca se poate..
Onutza, asta ma intrebam si eu cu somnul 20 din 24 .. al meu e pe fus orar de SUA ziua doarmeeee si noaptea....e la maraton..
fug cu el in parc ca l-am invatat la aer dimineata...
Felicitari 2liniute si Gabitza pt bbei..
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Anitta_O spune:
Buna dimineata!
Onutza, chiar dimineata, pe la 6 ma gandeam la tine, voiam sa-ti dau SMS sa te intreb cum va mai e in ultima perioada. Branzoaice, mmmmmm...... vreau si eu! Alaltaieri a fost sotul meu in Iasi sa depuna actele pentru certificat, nu a reusit sa il si ia tot atunci, asa ca trebuie sa mai faca un drum. Pastreaza si pt mine o branzoaica.
Gyan, bine ai revenit si ma bucur ca te simti bine. Multumesc de intrebare, eu ma si mir, dar azi ma doare mai putin, adica inca n-am avut nevoie de antiinflamator. Nu ma mai asteptam si ma rugam lui Dumnezeu sa mai rezist. Mersi de ideea cu Nurofenul, am luat alaltaieri unul de 400 mg si a fost fara efect. Tot supozitorul cu diclofenac m-a ajutat, desi n-are decat 100 de mg, ciudat as zice, dar poate ca actionand local imi face mai bine.
Tot pe forum aici am citit ca in primul an de viata nu trebuie sa ne speriem de 3 S: sughitul, stranutul si strabismul. Sughitul e rezultatul contractarii diafragmului, n-are nici o legatura cu curentul. In burta nu sughita? Si nu era nici o adiere de vant pe-acolo. Vanturile erau prin alte parti. Iulia sughite si ea, mai ales dupa ce regurgiteaza, cred ca isi deranjeaza diafragmul. Si stranuta la greu. Stranutul e benefic, i se desfunda narile. La noi e o vajaiala prin casa, stam cu toate geamurile deschise, si noaptea dormim la fel, dar de obicei tin inchisa macar usa la dormitorul nostru, ca sa n-o ia pe sus pe mititica. De obicei avem 27 de grade pe caldura asta, foarte cald.
Am reusit in sfarsit si eu sa intru pe picasa, dupa cel putin o luna de pauza. Mai, dar aveti niste copii absolut minunati!!! Sunt asa de frumosi si senini si dulci! Acestia sunt copilasii pentru care ne-am facut griji cand erau in burtica, amniocenteze, analize, ganduri, vise. dragii de ei! M-a surprins ce par negru si lung are Maya, m-a mai surprins ca deja Bianca, fetita lui Ionelu are cercei si-i atat de mica.
Doamne, dar cat sunt de frumosi! Ptiu sa nu se deoache!
O sa va arat si eu bombonica mea imediat, abia ieri m-am dumirit cum sa transfer din telefon pozele in calc. (incarcatorul de la camerra l-am pierdut, trebuie neaparat sa comandam altul).
Virgi, Ionelu, ce gagici misto sunteti, slabanoagelor! Si eu am ramas cu 12 kile in plus, care-s pe burta, fund si coapse. Nu-mi vine absolut nimic de dinainte de sarcina. Si tre sa-mi iau si un sutien mai mare, pana acum am umblat fara, de cand am nascut.
Elena, Ylari, asteptam vesti de pe la voi de prin batatura.
Anitta_O spune:
Shosho, body cu maneca scurta, pantaloni scurti si sosete. Duminica, cand am fost la votare si a plouat, am imbracat-o cu body cu maneca scurta, bluzita, pantalon lung si sosete. dar batea vantul si am zis, s-a apucat si de plouat. Atunci am si invelit-o cu o patura subtire.
Bun venit, Rares!!!
Gabiko76 spune:
Buna dimineata
Imi trimite si mie cineva adresa de email si parola pe la picassa va rog, nu le mai am.
Mercic
Gabriela mami de Rares
virgiL spune:
FELICITARI ANCA!BUN VENIT BEBE RARES MIHAI!SA FITI SANATOSI;SA VA BUCURATI UNII DE ALTII!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas