Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mesaj de la Anca:

Ieri a venit pe lumesi puiul meu Rares Mihai la ora 12si 45min, cu 3,5 kg 50cm si a primit primul 10 din viata lui..
Cu drag Anca o mamica fericita!!

Felicitari Anca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna fetelor
Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca puii sa fie sanatosi, frumosi si norocosi!
Imi lipsesc tare mult discutiile cu voi. Nu am mai apucat deloc sa intru sa scriu. V-am mai citit pe ici pe colo, dar nu mai am timp de nimic. Acum e sotul meu in co si profit cat pot.
Vreau sa va zic ca m-am mai linistit. Am fost la dr Jianu Mihai si mi-a spus ca gogosica mea nu are displazie de sold. De ieri sunt tot un zambet. Imi venea sa plang de emotii cand mi-a zis. Alina, stiu ca si tu ai probleme de acest gen cu bebita ta. Nu stiu daca ai fost la el, dar daca nu ai fost ti-l recomand cu toata increderea.
Eu sunt in continuare zombi ca bebi a mea are colici rau de tot si am tinut-o numai pe burtica mea ca se mai linisteste si nu am putut face nimic. Am luat si Water Grape si Infacol si acum luam Debridat. Se constipa si o doare burtica rau tare. Da aer si pe gurita si pe fundulet toata ziua.
Va pup

Alina mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Neata fetele. Felicitari noii mamici.
Credeti ca pot intra si eu pe picasa sa vad pozicile? Stiu ca sunt mai noua, da poate imi dati si mie contul.

Fetele, pana la urma, nu mi-a zis nimeni nik: voua v-a coborat burta inainte de nastere?
Ca eu ma tot uit la a mea si nu vaz nimic.

2. Pana la cat ar trebui infatat copilul?
Cele care ati cumparat SwaddleMe, ce dimensiune si din ce material ati luat?

Ms.

cu bebe Luca, DPN 01.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Alina_Gabi, eu am observat ca atunci cand eu sunt constipata e si el. Asa ca, contrar sfaturilor generale, m-am intors la fructe si sucuri naturale de fructe. E drept ca ne fac gaze si mie si lui, dar nu-l mai doare burtica si face caca foarte usor.

Crysa, eu am luat Swaddle me asta - http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-72014-SwaddleMe-Cotton/dp/B004H5EGYA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1339578525&sr=8-2, marimea small. Puiul meu e lung, cred ca im jur de 60cm acum, are vreo 5+kg cred si inca ii vin foarte bine, mai e loc. Sunt foarte multumita de ele. Am luat doua marimea small si unul large, pwntru mai incolo.

Burta stiam si eu ca "cobora", o tot verificam la oglinda insa nici in timpul travaliului nu era "coborata". Asa ca, nu te baza pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Avem casuta noua:

AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Virgi, esti o frumoasa de nu am cuvinte! Si micul crestin papionat un scump.

Eu inca ma lupt (vorba vine, ca nu fac nimic in privinta asta) cu 7 kg ramase peste un start generos.

Mergi la inceput