Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 18
Anitta_O spune:
Eu i-am dat laptele praf, cand inca nu-mi venise bine laptele, cu lingurita. In felul asta n-a avut cum sa se obisnuiasca sa ii curga in gura prin tetina. Imi pare rau pentru voi, felicity, sunt sigura ca ti-ar fi placut sa alaptezi.
CRYSSAaa spune:
josefine, zice de semintele de in acum, in ultimele saptamani.
Bine, eu consumam si inainte in cereale, dar nu zilnic.
Eu va tot citesc din urma. Am ceva lectura si cate info...super!
Aver, si au am contractii dureroase de vre'o 2, poate chiar 3 saptamani.
Acum 3 nopti am zis ca nasc, nu alta. Toata noaptea am avut contractii (mi se inatarea burta si ma durea). Unele erau lungi si imi venea sa merg la toaleta (nu doar pi) -dar nu faceam nimic, de am zis ca fac ruptura anala de la scremut :)))
Si bebele era super activ, si ma durea cand se misca. Uffff...
Si la control colul meu era inchis, nici urma de nastere.
De a doua zi a revenit tot la normal: contractii, unele dureroase, dar in limite normale.
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
elena_gd spune:
Buna fetelor!
felicitari noilor mamici Bytzza si 2liniute, sa aveti parte de puiuti sanatosi si norocosi si de laptic!
Of felicity, deja puiul a vazut ca nu din san curge usor laptic si abia ii mai mozoleste. Mai devreme chiar am facut o criza, cu urlat si de toate din cauza ca am tras cu pompa de sani si au curs cateva picaturi din unul din sani. Mi se pare ca toate imi merg pe dos, ca toate relele sunt pe capul meu.
Bebe pare mai galbior astazi, maine la prima ora avem programare la neonatolog.
Va pup, ma retrag in cochilie ca sunt tare suparata.
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic
josefine spune:
Cryssa, tu faci cum vrei, e bine sa fii precauta in sarcina,
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/991.html
addya_21 spune:
AEVAR,DE CE ARUNCI TU PISICA IN CURTEA ALTORA?:))
POATE TU ESTI CEA CARE URMEAZA,ORICUM AR FI ,SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL OK PENTRU TOATE FETELE CARE AU MAI RAMAS.SA AVEM NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI,INDIFERENT CINE E URMATOAREA PE LISTA.
andreea 39+ KARINNA-MARIA
CRYSSAaa spune:
1. SwaddleMe pt infatat
fetelor, dar ce produs super ati gasit!
ma uitam pe ebay sau amazon sa comand si eu, doua ma gandeam (ca le mai spal).
Dar vad ca sunt pe marimi.
S e pt newbaby si are 50 cm. Da bebe nu e mai mare?
Large e pt bebei de 4-9 months.
Si sunt diun bumbac, bumbac organic, ca de paturica.
Voi cate si ce marime ati luat, si de care?
2. Voua v-a coborat burta inainte de nastere?
Am citit ca:
Citat: |
"Coborarea prezentatiei si angajarea: Coborarea burtii sau "usurarea" are loc atunci cand fatul coboara in cavitatea plevina. De obicei se intampla cu prox. 2 saptamani inainte de debutul travaliului, cand fatul incepe sa coboare in plevisul mamei . Nu e o regula, bineinteles. Poate cobora cu 1 sapt, 4sapt, 1 zi sau chiar in ziua travliului. In sarcina 2 e mai devreme, de multe ori cand incepe travaliul. Adeseori coborarea burtii este evidenta. Se poate constata ca burta este mai jos si putin inclinata in fata. Consecinte fericite: poti respira mai usor, stomacul este mai putin inghesuit si poti manca 1 masa intreaga. Disconfort: presiune mai mare pe vezica =excursii mult mai dese la toaleta, mobilitate mai scazuta (de parca nu era suficient ), senzatie de presiune perineala si uneori durere." |
Mama zice ca ei i-a coborat cu 1 sapt inainte, la ambele sarcini. Cica iti coboara asa..."pe picioare"
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
virgiL spune:
Felicitari BITZZA,2LINIUTZE,sa va traiasca bebeii simpatici!Refacere rapida,laptic gustos,bebei cumintei!
AEVER,ADDYA ce simpatice sunteti,cum va oferiti voi prioritate unele altora la nascut
CRISSaa,bine ai revenit aici in valea plangerii...da noi ne plangem,noi de incurajam,noi cadem,noi ne ridicam!Suntem o trupa de curajoase!
YLARI,acomodare rapida va doresc,cand simti nevoia,suntem tot aici sa te ascultam cand vrei sa plangi pe umarul cuiva
ELENA,nu-i nici o problema ca ti-ai facut ”numarul”cu bocitul...doar esti si tu om.Unul care tocmai a dat nastere unei minuni,ceea ce nu-i tocmai un lucru simplu.Fii ingaduitoare cu tine si nu te te stresa cu laptele,vine-vine,nu vine asta e...doar nu crezi c-o sa ramana frumusete de plodutz flamand.Cresc copiii si cu formula daca e nevoie,si inca foarte bine.Cu cat vei fi mai calma,cu atat mai multe sanse sa vina lapticul.Veti fi bine,sunt sigura!Asteptam noutati de la consultul de maine,bafta!
Hai c-au venit si pozele de la botezul puiului meu si am pus cateva pe picasa.suntem atat de mandri de el.ii multumim in fiecare zi lui Dumnezeu pt cele 2 minuni pe care ni le-a daruit
va pup pe toate!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
onutza83 spune:
Hai ca mai traiesc si eu:))) Vreau Zennnn unde ee?? Virgi Zen ce face? ca ne povestesti de Lucas,de fiita da Zen??
Anitta ma bucur ca esti un pic mai bine .
Am si eu o intrrebareee: UNDE SUNT COPII AIA CARE DORM 20 DE ORE PE ZI DIN 24???????????
Offf de nu m0am saturat de colici pana peste cap .Imi vine sa o iau la fugaaaaaaaaaaaaaaaaa .DE mancat am renuntat:)) la program dumik i-am dat si dumnik noaptea a urlat de la 1 juma la 9 dim de cum s-a deschis farmacia am iesit si i-am luat colief.M-am intalnit si cu o vecina de scara care a re baiestel de vreo 9 luni si ea mi-a spus ca i-au trecut colicii lui fiusau cu carbonat de calciu preparat in farmacie .Am luat si de ala e 2 lei.Acu ii dau colief,carbonat de calciu si sab simblex.sper sa treaca odataaaa.parca s-a mai linistit..dar de plans tot ne plangemm.offffffff offf mai mai,Dar am reusit azi sa il fac sa ia suzeta ca m=a terminat la sfarcuri si nu ma puteam duce nici macar la baie ca eram pe post de suzeta.Oricum dupa san imediat nici nu vrea sa o miroase.Mai tre sa stea sa rumege oleaca:)))
Am par alb.Am albitttttttt:))dar imi e asa de drag de el cand imi mai trage cate un zambet de mor dupa el nu alta:))
Acu astept sa mi se coaca o tava de branzoaice si sa se trezeasca sa ii dau sa pape si apoi fug si eu la somn.Noroc ca a venit sormea ieri si mi-a facut o oala de mancare si azi a mai stat cu el in brate:) L-am dus azi si la Palas domle:)))) si am si dormit cu el vreo 2 ore de asta probabil nu imi e somn acuma:)
Intru acu sa vad si eu pozele lui Virgi.va pup
onutza83 spune:
bre virgiiiiii da ce ghini aratiiiii:) Da ai fost gravida?? cand unde?? ca nu se vede nik:) Si lucas avea papion domleee si vrac:)) fff frumosi.Da sa stii ca seamna cu sotul tau tare de tot
gyan spune:
Bine v am regasit!Va multumesc tuturor pt felicitari cu ceva intirziere dar stiti voi cum e cu timpul cu bb mic.
Sa va pov. si eu un pic cum a fost cu nascarea.Cezariana la mine a decurs bine, m am cam plictisit pina au terminat ...ma minca nasul si nu aveam cum sa ma scarpin, apoi mina ... parca tot mai bine e cu anestezie generala ca nu stii nimic... numai ca recuperarea e mai rapida,sint alte avantaje. Daca as alege tot asa as alege. Am stat de dupa amiaza pina a 2 a zi dimineata in pat,primii pasi au fost durerosi apoi din ce in ce mai bine. Pe bb mi l au lasat linga mine tot timpul. Am stat 3 zile in spital dar mi s au parut asa lungi .... Acum a trecut deja o saptamina ... Recuperarea a fost nesperat de rapida,poate de voie de nevoie nu stiu,calmante am luat citeva zile insa de 2 zile nu mai iau nimic, mai am ceva dureri dar e ok,uit uneori de operatie si mai fac cite ceva prin casa.
BB e cuminte deocamdata, plinge doar cind ii e foame si cind tre schimbat, doarme majoritatea timpului. Insa sint tare amarita cu alaptatul, nu am lapte decit putin de tot... a trebuit sa i dau LP ....suge putin la sin si apoi se enerveaza si ma trage de sini si plinge si apoi ii dau biberonul. Nu stiu ce sa mai fac, mai folosesc si pompa dar mai mult de o lingurita nu am scos niciodata(si asta inca e colostru,ca e galben).
Dupa cit timp ar trebui sa ma ingrijorez ca bb n a avut scaun avind in vedere ca maninca LP? Si tot sughite cind si cind,o fi normal? Mai ales dupa ce maninca sau la vreun curent de aer mai rece.
Vreau si eu sa felicit cele mai noi mamici Ylari,Elena (ce bebe mare ai ), bytzza (si tu ai un bebe maricel) ,2 liniute ...sa fie sanatosi bb si voi sa va recuperati repede.
alma_alma,e tare bine ca ai ajuns asa departe cu 2 bb..rabdare,inca putin. Mie mi a fost greu cu 1,te admir ca tu induri tot la dublu.Ma gindeam cum e cu gemeni si chiar imi doream dar ma multumesc cu 1 si bun acum
Virgi,felicitari pt botez,e mortal bb-ul tau,m a dat pe spate costumatia ..iar tu arati beton
Anitta,mai ai dureri? mie pt dureri mi au dat din spital inca din prima zi Ibuprofen 600 mg si a functionat.Nu am luat decit 1-2/zi desi recomandarea era la 6 ore si e ok cu alaptatul.
aevercum mai stai cu rabdarea?