Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, sigur o sa-ti dai seama de semnalele pe care o sa le transmita, o sa vezi. Infasatul nu e greu deloc: asezi scutecul intins, ii indoi un colt, asezi copilul cu capul in afara lui si de la gat in jos pe scutec (partea aia pe care ai indoit-o sa ii vina la spate), iei coltul stg si il treci peste corp, il bagi pe sub corp, asezi si mana stg si treci coltul drept peste corp spre partea dreapta a lui. Pare complicat cum scriu, dar nu e deloc.
Enona, ai incercat sa pui o bucata de finet in scutecul de unica folosinta? Poate nu se mai rita daca nu se atinge de substantele alea.
Incep sa ma ingrijorez un pic, M n-a ajuns acasa de la scoala, a terminat orele la 16.30, de obicei ajunge la maxim 16.45, acum e deja 17.15. Oare ce sa fac? Daca ii sun pe socri, se sperie tare si-o sa-l certe cand o sa-l gaseasca, daca-l sun pe invatator n-o sa-l mai lase niciodata sa se mai joace in curtea scolii dupa ore. Mai astept putin, sotul nu-i acasa sa iasa dupa el, o sa ies euu imediat, numai ca tre s-o iau si pe Iulia.
Ah, a ajuns, bate la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Aici ploua cu soare..hmm

Belisima pt durere de cap incearca ibuprofen, e permis si daca alaptezi, eu am incercat si a avut efect..

Anitta dar M nu are telefon sau nu au voie cu el la scoala?

Va multumesc fetelor pt gandurile bune, sfaturi si idei..dar totusi Andra 2 ani?? eu sper sa dureze mai putin greul asta.

Fetelor eu il pun pe Matei pe burta sa doarma ziua desi stiu ca nu e recomandat, dar asa doarme 2 ore 2 ore jum..la fel am facut si cu Luca de la 3 saptamani si asa doarme si acum..

Am sa incerc si eu sa il infas asa cum spui tu Anitta, desi la mine in casa sunt maxim 22 de grade, stam la umbra si nu bate soarele deloc, am sa il las numai in body si il infas in scutec..eu ii dau body si cate o salopetica, iar cand doarme il invelesc cu o paturica..si eu ma invelesc cu pilota..

Diana am pregatit ceaiul de galbenele..nu il sterg cu servetele umede si tot e iritast rau.. dar asta din cauza ca nu l-am schimbat la timp in special noaptea..el face cate putin in scutec.spor la impachetat..

Hai Bitza
Nastere usoara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Andreea si Albinutza mare bucurie mi-ati facut !!
Nurofenul nu imi lipsea din casa pana sa raman gravi si la fel Aeriusul.. era cel mai eficient pentru mine in perioada asta! Tocmai l-am trimis pe al meu sot sa imi cumpere cate o cutie din fiecare !
Albinutza noi stam in Titan, Nicolae Grigorescu!
Andreea eu nu am nimic cu tine dar parca te simt nerabdatoare si vorba cuiva( nu imi mai amintesc cine..) stai linistita ca nu ramai tu nenascuta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Are telefon, dar i l-am pus la incarcat si exact azi a uitat sa si-l puna in ghiozdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Gata am fost la control, curios este ca membranele nu sunt fisurate in partea de jos, ceva curge si doctorita banuieste ca poate fi mai in interior de aceea azi r#259;mān la o cuno#537;tin#539;#259; si maine sa mai facem un control sa vedem ce Facem...bebe īnc#259; are suficient lichid pe lāng#259; el deci īnc#259; mai a#537;tept#259;m, va pup si multumesc de incurajari

gabita 38+ cu bebe Iustin

AMR 7 zile :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pfiuuu, fetelor, grele rau cu colicile astea.
Sunt vlaguita, nedormita, stresata, ma doare spatele de mor. Reusi sa mananc si eu abia pe la 4, ca eram si moarta de foame.
Ce sa va spun? Plange intr-una, se strange, geme...offf, bietul!

Eva si tu cu alergiile? Si eu! Tot la polen!
Culmea, si eu stau intr-un cartier plin de tei, am unul chiar sub geam de mi se pare ca imi intra si in creieri mirosul ala. Deocamdata nu am facut nicio criza anul asta, dar e pe aproape ca tot stranut.
Aerius luam si eu, si mai e un siropel, Zyrtec. E pt copii, dar are efect, cel putin la mine avea.

Tigruta pt iritatiile de scutec eu folosesc cu succes crema de la Himalaya. Am incercat si Bephantene si Sudocrem, dar fara rezultat.
Boom facuse undeva in pliurile dintre fese o iritatie de i se si cojise pielicica. Ei, cu asta i-a trecut ff repede. Imi place ca intra ff usor in piele si ramane locul uscat, nu ca restul care mai ramaneau pe piele si sapau in cutele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Bytzza cred ca te-ai plictisit si de abia astepti sa nasti. Si tu la fel Aever...eu zic sa va odihniti acum, sa va ocupati de casa si de voi ca o perioada o sa fie mai greu...
2liniute tu pe unde umbli?
Diana daca esai mai aproape veneam sa te ajut si lasam intre timp bebeii sa se joace impreuna
Virgi sa iti traiasca micul crestin!
Elly sa stii ca si eu sunt cam obosita. Ziua nu pot sa dorm iar noaptea se trezeste de 4 ori pe noapte apoi eu ma trezesc la 7 sa o pregatesc pe Bia de gradi... Parca la primul copil nu a fost asa greu...sau am uitat eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Diana sa inteleg ca in 12 ore cat sta bebe infasat noaptea nu-l schimbi de pampers? Si nu-l gasesi cacacit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor suntem acasa de vreo 2 ore. Sunt stresata, in spital ma simtam cu el in siguranta. Avem indicatie sa mergem peste 2-3 zile la pediatru sa urmareasca icterul lui (bilirubina astazi e 11,5, fata de 9 ieri) si sa il cantareasca.
Si acum despre mine, o problema rusinoasa, dar s-a intamplat, sunt terorizata ca astazi m-am scremut la toaleta si de atunci cred ca am facut prolaps rectal...stau cu fundul pe afara, nu vrea sa se retraga si pace. Din ce am citit pe net nu e nimic de bine, maine la prima ora imi sun doctorita ginecolog... sper ca n-am si alte organe prolapsate prin burta. Pe langa asta analizele mele de dupa nastere is praf si ma simt cam ametita si fara vlaga.

Incurajari pentru fetele care urmeaza!!!

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Miha, as putea sa il schimb ca poate ramane cu manutele legate si fundicul liber. Folosesc Swaddle Me - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0006Q55Z8/ref=noref?ie=UTF8&s=baby&psc=1, Aever, e de mare ajutor, am incercat o data cu paturica dar pana dimineata s-a "eliberat". Sunt sigura insa ca, cu exercitiu si paturica e perfecta.

Nu aruncati cu rosii, insa nu il schimb pentru ca dorme bustean si imi e teama sa nu se trezeasca si sa nu mai adoarma cateva ore. De obicei e cacacit dimineata, insa il spal bine si nu are nicio iritatie, are un fundic de reclama.

Mergi la inceput