Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(42)
Raspunsuri - Pagina 20
Porumbita spune:
Citat: |
Sa nu radeti tare de mine: mi-am propus sa imi cumpar o papusa cu dimensiuni de copil si sa: ii pun/scot pampersul, bag sanul in gura, pun si atasez in scaunul de masina, in port bebe, ii fac baita, etc. Mai incet cu , ca va inecati!..... |
asa am exersat eu pusul in wrap si sling la baiat (imi era frica sa incerc direct pe copil si am imprumutat o papusa de la fetita unei prietene)
33+
miruna1980 spune:
Diana,nastere usoaraaa....pupici
34+ sa nasc la termen si sa fie gemeneii sanatosi
Porumbita spune:
am ajuns si eu la zi cu cititul si nu prea imi place...
schimburile de opinii sunt ok dc nu sunt atat de vehemente...nu conteaza cata dreptate ai... dc esti prea combativ omul nu va tine cont de parerea aia pt ca vine ...prea fortat...nu stiu cum sa ma exprim mai bine
balanta noi am calatorit prima data cu baitul la 5 luni; de atunci a facut peste 32 de decolari (avem inclusiv zbor RO-canada); in peste 90% din cazuri experientele au fost pozitive; cele negative au fost sincer minimale (gen ca erau 3 locuri si avinul plin si mai era cineva langa mine si sot, ca la un zbor de 3 ore l-am schimbat de 4 ori de kk etc) dc nu esti singura cu bbii as alege avionul clar; am prietene care au calatorit cu bbii mai mici, de 1-3 saptamani... singure pe avion (zboruri romania - germania sau romania - franta/elevetia) si a fost ok)
dc insa te simti mai linistita cu idea de masina mergi pe ce iti spune instinctul
insa de ce nu veniti la bucuresti pt nastere?
fleur vino inapoi si zi ne cum e cu planul ala de nastere;
freedeliacand va mutati?
biribu/dinami voi anuntati cand sa facem galerie
Porumbita spune:
noi am venit azi de la mare
vineri cand am plecat a fost mai greu, adica in ziua aia au fost per total vreo 6 contractii;
azi insa a fost parfum...doar 2 toata ziua
mister vad ca miscator bine...
eu am o dilmea cu durerea, acum osul pelvian doare rezonabil, insa simt asa o durere/presiune undeva unde e linia chilotului (de vreo 2 zile)
si abia azi mi a picat fisa ca ar putea fi cicatricea de la prima cezariana...
cele care aveti deja cezariene, aveti astfel de dureri ?
33+
Daconst spune:
Neatza!!!
Va las o cafea sa aveti ce face pina fac eu capitol nou...ca la mine dureaza,hahah.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
33+ sapt