Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada multi pupici lui Nectarel Dragonel , poate in cel mult o luna plecati cu el acasa .
Delia asteptam vesti despre Laila , sa va ajute Bunul Dumnezeu .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Laura,bine ai revenit,hai cu poze!
Cum a fost vremea???

Mai fetele,ma gandeam ca ar fi bine sa avem un nr de telefon unde sa trimitem un sms cind nastem,ca asa nu stie nimeni nimic,mai ales la cele de pe afara.

Biribu,tu sa treci la raport zilnic de acum,ca mi-e ca nasti si nu apucam sa-ti facem galeria,hahah.

Sau poate restul fetelor aveti deja nr de telefon una de la alta...

Roxypuy,sa folositi cu placere caruciorul.E chiar frumos.
Nu e comandat in Germ,nu?

Miha,am mai vazut o poza cu tine si esti asa faina...parca arati mai bine ca la Bianca.Mie-mi plac gravidele,gravide,hahah.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Am venit la raport si eu, putin intristata de discutiile iscate... astea sunt "riscurile" unui forum.

Azi am crezut ca nasc, am avut toata ziua contractii la 7 min, dar f slabe, parfum fata de ce am avut pana acum. Momentan s-au potolit de tot.
Maine si poimaine avem serbari, poate reusesc sa ajung si eu. Iulia deja numara zilele care au ramas si ma apuca gandurile si nostalgia, ma gandesc cat de departe am ajuns cu toate riscurile care au fost.

Au mai ramas 6 zile!

Diana, 38+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetele.Acum am venit de la Nectarel. Este ok. O sa-i mai fac poze, dar e la bolul ala. Cand il mai scoate o sa-i fac. E inca micut. Speram sa nu mai aibe nici suflul acela. Azi am avut la birou o zi groaznica. o gramada de nebuni pe lumea asta.

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Laura,bine ai revenit,hai cu poze!
Cum a fost vremea???

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

33+ sapt

Dana , vremea a fost buna , cald ... seara mai batea vantul dar asa este , la mareee , mai rau a fost ca nu am avut nimic cu maneca lunga la mine si am tremurat " subtire " , am zis ca la canicula din Bucuresti , asa o fi si la mare ... parca era prima oara cand merg
Cu pozele ... imi este cam sa mai postez , mai ales in costum de baie , mi se pare ca sunt interminabila .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Buna seara!

Am venit la raport si eu, putin intristata de discutiile iscate... astea sunt "riscurile" unui forum.

Azi am crezut ca nasc, am avut toata ziua contractii la 7 min, dar f slabe, parfum fata de ce am avut pana acum. Momentan s-au potolit de tot.
Maine si poimaine avem serbari, poate reusesc sa ajung si eu. Iulia deja numara zilele care au ramas si ma apuca gandurile si nostalgia, ma gandesc cat de departe am ajuns cu toate riscurile care au fost.

Au mai ramas 6 zile!

Diana, 38+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Diana , sa inteleg ca trebuiesc scoase majoretele ????? Imi cer scuze daca s-a discutat , faci cezariana ?

Ce putin mai esteeeeeeeee , sa nu ti-o ia cineva inainte

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, eu la servici, unde in alta parte

Dana nu am nascut, va anunt eu ce si cum ca ma duc cu Ipadu' dupa mine. Cica-i plac gravidele

Diana deci si tu esti bine api nu putem rata serbarile, asta e situatia. eu o am pe ultima joi

Laura fugi tu ca esti tare mumoasa, imi place poza ta de la avatar

Carmen acuma eu sunt dispusa sa cedez loc in fata, tu doar spune

pauza s-a terminat, mai intru mai incolo, haideti toate la raport

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

buna fetele, eu la servici, unde in alta parte

Laura fugi tu ca esti tare mumoasa, imi place poza ta de la avatar

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

, acolo sunt imbracata ... sa ma vezi dezbracata ce mumoasa sunt

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, da, am programare la cezariana pe 18, cea anterioara este verticala si nu ma lasa dr sa incerc VBAC. Joi fac ultimul control si o ecografie sa vedem daca a urcat suficient de mult placenta a.i. sa nu o taie (e anterioara).

Biri... asta e, gasim noi si timp de nascut intre 2 chestii . Mai stii ceva de Delia?

Inca nu scoateti majoretele, dar sa stiti ca nu cedez locul decat cui a incheiat 37 de saptamani, altfel nu e voie la nascut .

Eu o sa vad cum va anunt daca ma ia pe nepregatite, nu vreau sa deranjez pe nimeni noaptea.

Ada, felicitari pt. progrese, zi cu zi puiul se face mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

diana ,biri ma bucur ca sunteti bineuite ca aveti bebei ascultatori si va lasa sa va terminati treburile.
de la cat timp se pun majoretele?ca eu abia astept sa le punmie mi s ar parea ok ca deja la 6 zile sa le putem pune dar fiecare stie cum vrea.nu stiu cum se procedeaza la alte odisei?stie cineva?

laura sa iti fie de bine balaceala de la mare(sau ce ai mai facut pe acolo)

roxi sa folositi sanatoase tot ce ati cumparat

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput