Pierderea identitatii

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu e (un) concurs.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa


Era o idee.....nu mai fi asa de rau......



Alm@ tu de fapt ce regreti la el?

Sexul cumva?Era asa de extraordinar?Ca ma gandesc ca poate de aia nu te poti smulge.....incearca altceva,cu totul altceva.Si daca te suna nu raspunde.Daca insista si incepe cu ale lui,foloseste-te de ura pe care o ai in tine si urla la nel din rasputeri sa te lase in pace.Intelegi?Indivizii de genul asta sunt pe principiul infractorului.Daca vad ca te intimideaza castiga teren,.Daca esti mai rau ca ei dau bir cu fugitii(ipotetic vorbind,asta m-a invata un amic de-al meu,politist).Sfideaza-l si fii mai agresiva ca el.Ma gandesc ca la "asa cal asa caruta"...foloseste-te de raul care te macina si elibereaza-l..ai sa fii surprinsa cum o sa-l pui cu botul pe labe.Daca te ameninta poti face plangere...de cand cu criminalul de la pERLA,ASTIA IAU MAI IN SERIOS TOTUL.


Ai grija sa nu puna golanii pe tine.
Fereste-te sa iesi singura noaptea neinsotita.Si e bine sa stie mai multi dintre ai tai ce probleme ai.

Sa nu faca vreo prostie,Doamne fereste.
.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alm@

As vrea makr pt mine sa inteleg de ce s-a purtat asa, de ce totusi putea sa se poarte si frumos, de ce nu putea sa se poarte frumos mereu si aiurea doar daca era un lucru grav...as vrea sa inteleg, sa nu cred k m-am inselat chiar atat de mult in privinta lui, insa anii astia nu imi dau alta alternativa decat sa accept faptul k m-am inselat in privinta lui si k poate nu m-a iubit niciodata...insa nu inteleg de ce...


tocmai cand o sa incetezi sa-ti spui astfel de intrebari de-abia atunci o sa fie primul pas spre vindecare. atunci cand o sa iti fie indiferent "de ce" s-au intamplat toate astea.
dar intai trebuie sa traiesti prima etapa, cea a intrebarilor si a furiei.
din punctul nostru de vedere, ca outsideri, singurul raspuns la intrebarea "de ce" ti-a facut toate astea este pt. ca e un om bolnav, sau e un om caruia i se pare normal sa se comporte asa cu o femeie. poate a vazut comportamentul asta la el in familie, dar ce mai conteaza. ideea e ca tu nu ai cum sa-l schimbi, cred ca si un psiholog ar avea dificultati in tratarea lui.

insa de un lucru sunt ingrijorata. sunt femei care parca au un fel de magnet in atragerea barbatilor abuzatori, sper ca nu e cazul si la tine, ai mare grija la urmatoarea relatie. trebuie sa intelegi ca un astfel de comportament nu este normal din partea unui barbat. iar eu te-as mai sfatui ceva, desi poate parea prematur sfatul: urmatorului partener sa nu-i povestesti prin ce ai trecut. e mai bine asa. daca vrei pot sa dezvolt, desi cam sunt clare motivele pt. care e mai bine sa nu mentionezi de aceasta relatie dezastruoasa.
multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Si totusi, eu mai am o nelamurire. Voi acum sunteti despartiti? De tot? Sau vorba aceea, impreuna-dar-separat?

Nu vreau sa repet ce s-a mai spus deja, sunt multe sfaturi bune.

Cu un singur lucru nu sunt eu de acord: sa sari dintr-o relatie in alta pe principiul ca "cui-pe-cui-se-scoate". In primul rand trebuie sa te detasezi, sa fii tu-insuti si, mai ales, sa te cunosti pe tine-insuti. Sa stii ce poti sa faci tu-de-una-singura, cu capul tau si mintea ta si mainile tale. In momentul in care iti cunosti posibilitatile si limitele poti porni mai departe, stii cine esti, ce-ti doresti, cum sa faci sa obtii si mai ales, stii ca trebuie sa-ti fie bine.

Asa ca , parerea mea, lasa barbatii deoparte o vreme si vezi de tine. Citisem undeva ca revenirea dupa o relatie, de orice fel, trebuie sa fie 1/2 timpul relatiei; adica daca ati fost impreuna 4ani, iti trebuie 2ani sa redevii tu-insuti.
Considera aceasta perioada ca o investitie in tine, citeste, dormi, plimba-te, fa-te frumoasa, munceste, ocupa-ti timpul si mintea si desprinde-te de tot ceea ce-a fost.


Iti urez multa putere.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alm@ spune:

Sexul era grozav, intr-adevar, insa la un moment dat din cauza lucrurilor care se petreceau intre noi, nu a mai contat. Intr-un fel cred ca m-a manipulat si in acest fel, nu mai stiu...

Sunt extrem de agresiva, urlu, jignesc, injur ca el...dar niciodata nu a dat rezultate, ci doar s-au adaugat noi jigniri de genul nu stiu sa fiu femeie, ca o femeie nu reactioneaza asa, ca fosta era extraordinara ca indiferent ce ii zicea, nu il injura inapoi...
Eu chiar nu am putut sa nu fac la fel, deoarece a atacat tot in jurul meu...nu a ramas nimic neatins de jignirile si injuraturile lui, absolut nimic.

Jignirile si injuraturile nu se reduc doar la proasta, retarda, inutila, c--va...sunt extrem de "complexe" si "elaborate", menite fix sa loveasca unde doare mai tare...si cand fac la fel, se victimizeaza ca vreau sa-l pun la pamant.

Tine minte cele mai stupide chestii care le-am zis sau le-am facut acum 100 de ani...in timp fiind denaturate. Eu mereu am iertat si am uitat, el nu si mereu imi zicea ca sunt eu dusmanoasa, ca la un moment dat nici eu nu am mai uitat.

S-ar putea sa fiu un magnet de relatii nereusite, nu stiu exact, deoarece am avut doar 2 relatii...In momentul de fata nu ma simt capabila sa am o relatie. Trebuie sa treaca ceva vreme...As putea gasi o persoana ca lumea, dar din cauza acestei relatii, sa nu pot sa apreciez, sa iubesc si mereu as crede ca o sa ma raneasca intr-un fel sau altul...poate chiar as fi un abuzator...nu stiu

Acum suntem despartiti de cateva zile, m-am decis total sa nu uit si sa nu iert, pana cand voi fi sigura ca nu o sa cad iar in plasa minciunilor lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ai vreun motiv pentru care sa reiei legatura cu el, daca acum sunteti despartiti ?

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

trebuie trecut de faza, despartiti dar impreuna, cand te intalnesti in amintirea vremurilor trecute te mai impiedici si se zganareste rana care a prins putina coaja dar ff subtire!

Adica amageala!

FUGI DE EL SARI DE ACEASTA ETAPA ESTE SPRE BINELE TAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alm@ spune:

Din anumite motive pe care nu vreau sa le postez pe forum, rareori va fi necesar sa vorbim, de aceea trebuie sa invat exact cum sa gestionez situatia, sa nu o mai iau de la capat, dorind cu disperare ca macar o data sa-si tina promisiunile.

Aqai, daca mai intri pe aici, te rog sa-mi spui de unde ai cumparat cartea aceea in limba romana sau daca o ai in limba romana. Stiu engleza dar ar fi ideal sa o citesc in romana.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Imi pare rau, eu o am in engleza. Nu e limbaj de lemn, deci usor de citit.

o sa dau un google, incearca si tu, vedem daca e publicata si in ro.

daca nu, ma gandesc la alte carti care sa te poata ajuta si sa fie publicate in ro.




Cuvintele sunt harta mintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu cred sa fie -
Si eu am pus ochii pe ea - este ieftina "second hand" din cate vad.


www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alm@ spune:

Am cautat pe google si nu am gasit-o in romana...O sa mai ma uit, chiar as vrea sa o citesc...poate gasesc niste raspunsuri la obsesiile mele

Mergi la inceput