Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ica7

Pt mamicile care au intrebat de inceperea diversificarii eu m-am inspirat de pe site-ul diversificare.ro. E acolo un tabel cu ce fructe/ legume se introduc si de cand si o schema de incepere a diversificarii.



Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

f util site-ul, multumesc Ica!

Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

pup bbi bolnaviori,mititeii mie mila de ei.


Azi mi-a plans bebicul 15 minue in continuuu dupa care a ragait,si a inceput din nou pana am aprins fehonu(pfilips matza,tare bun e), si a adormit.


Eu clar nu-i voi da nimic crud si asa are stomacelu terminat,eu nu stiu ce sa-i mai fac,nu eructeaza deloc noaptea ,orice i-as face.



Leti m-ai convins cu all inclusive si cred ca merga si eu la Minerva family-club in mamaia.

Ma tenta si bulgaria ca-i aproape de noi dar nu vrea sotul,frate e cu capul prefera sa chinuim copilu 5 ore in masina decat sa zburam 2 ore pana la turci.

Mihaela pana in cipru cate ore de avion sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Altesa: 2 ore din bucuresti in larnaca.
Intrebare: bebeii care inca papa noaptea ragaie? Toma uneori da, dar de cele mai multe ori nu.
Sara: am verificat capsunile ca eu sunt alergica daca mananc mai multe si nu are legatura cu ele. Imi era teama de intoleranta, dar se pare ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca: e normal sa scada ritmul de luare in greutate: si noi in ultimele 2 saptamani am luat 160 g. Eu cred ca de la caldura sau de la puseul de 4 luni vrea mai mult la san. Uite de ce se recomanda diversificarea mai tarziu: http://kellymom.com/nutrition/starting-solids/delay-solids/. Tu poti sa incepi daca asa consideri, dar sa stii ca de la piureuri de legume/ fructe nu va lua mai bine in greutate. Eventual, de la cereale se ingrasa mai tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexa, cumva il duci pe micut la Ortoclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

salutari...
vad ca azi e mai slaba activitatea pe forum.
nu stiu ce sa zic despre capsuni,dar eu i-am dat si nu a facut nici rosu la fundulet si nici alergie.
aici diversificarea se face cam dupa acest plan:http://www.milupa.de/mil/de/home/produkte/ernhrungsplne/ernhrungsplne_1.html
aici prima oara se introduc piureurile de legume si abia apoi cerealele si fructele.
eu nu stiu cum am sa incep diversificare,dar am sa fac cum cred eu ca e mai bine pentru bebelusul meu.
pediatra m-a sfatuit in legatura cu sucurile de fructe sa nu ii dau la bebe atata timp cat bea ceaiul,ceaiul e mai sanatos si fructele pot sa i le dau si asa,e mai bine sa bea ceiut.
cat despre mancarea in borcanele si eu sunt de parere ca sunt bune in cazuri de maxima urgenta cand nu pot gati pentru el,aici sunt o groaza de copii care cresc cu ele,si unii sunt obezi,altii nu,eu nu cred ca conteaza mult asta...mai mult devina sunt dulcurile si fapul ca mamicile de multe ori isi supraalimenteaza copii din frica sa nu fie subalimentati.
puiul meu are vreo 8,5 kg si vreo 70 de cm,dupa parerea mea nu e gras de loc,are doar falcute,dar la corp mie mi se pare cateodata ca e chiar slab... stiu sunt nebuna .dar eu nu il stresez cu mancarea,chiar daca la aproape 4 luni el papa tot 100 de ml la 3 ore.de multe ori nici nu papa tot.
despre scaunul de masina parerea mea si a specialistilor de aici,din germania,este ca bebe e cel mai sigur in scoica,unde poate sa stea pana la 13 kg sau pana ii iese capul afara in ea...si bb meu sta cam inghesuit in ea,dar eu nu voi renunta la ea pana cand voi fi nevoita sa o fac.
cu landoul la fel,aici medicii sfatuiesc sa se renunte la el dupa 6 luni.
cineva spunea ca bebita e iritata la gatut,imi cer scuze ca nu mai stiu cine,eu il usuc pe edy dupa baita peste tot cu feonul si daca e transpirat la fel.noi inca nu am avut probleme pana acum.aici este o crema speciala,dar nu cred ca acasa exista sub acceasi denumire.
lady eu i-au anticon,dar cateodata mai uit sa o iau si sa stii ca mai stau si eu cu emotii,desi de multe ori ma intreb si eu de ce,ca pe sotul il 'vad' atat de rar ca ma uitat ca suntem casatoriti ,si de la duhul sfant nu cred ca o sa raman .de fapt noi ne dorim bb2,dar mai peste un an ,nu acuma.
anda bb edy nu ragaie tot timpul,nici in timpul zilei,dar am observat ca dupa un timp da putin laptic afara,sau ii vine inapoi in gurita si il inghite inapoi sa nu piarda nimic .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

mai vroiam sa va scriu multe,dar nu mai imi aduc aminte acum si nici nu vreau sa va stresez prea tare.
multa sanatate puiutilor bolnavi.
fetelor adc,luiza si lali sunt invidioasa pe voi,va intalniti la timisoara...eu nu am fost acasa de 2 ani si mor de dor,abia astept sa vin...sper sa o punem de o intalnire si cand vin eu in august.
un weekend placut va doresc si mai revin cu cate ceva cand imi aduc aminte.

ica imi pare rau de prietena ta,dar uneori oamneni sunt prea slabi si renunta la acest dar frumos numit viata...sper sa depasesti momentul si sa te bucuri de viata alaturi de puiut Robert.
si un prieten de-al meu s-a sinucis acum 3 luni dintr-o prostie lasand un ingeras de 6 ani in urma,eu nu am putut ajunge la inmormantare...regret ca unii dintre noi aleg sa faca asta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

felicitari YLARI fosta noastra colega de la bulgarasi de 2012...la multe lunite Lucas Mathias !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Aerlilian nu il duc la Ortoclinic ci mergem in spital la Marie Curie la un dr specialist pe otopedie pediatrica si chirurgie.
Dar de ce intrebi?

Carina si bebe Alexandru papa uneori la 4, alteori la 5 sau in cel mai fericit caz la 6. Indiferent la ce ora vrea sa pape eu stau cu el in brate pana ragaie bine. Mi s-a intamplat sa il pun in patut si dupa jumatate de ora sa se trezeasca plangand ca ii veneam gaze din burtica. Dupa ce il ridicam si eructa nu mai avea nici o problema si adormea.
Ideea e ca mi s-a intamplat sa ma plim cu eladormit in brate si cate jumatate de ora pana sa ragaie




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mihacor, nu ne plictisesti deloc. Ma bucur ca ma zici de voi si de sfaturile doctorilor de acolo. Cat despre ceai/ fructe, parerea mea e ca fructele contin mai multe vitamine si sunt mai sanatoase decat ceaiurile. De fapt eu nu ii dau marei ceai decat drept tratament. Pt sete bea apa

Anda, nu ragaie niciodata radu noaptea. Nici nu il ridic

Mergi la inceput