Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
andie_n spune:
Eu ti-am spus deja Mami, la 12 saptamani si 4 zile aveam IR-urile 0.85 si 0.9. Acuma eu sper intr-adevar sa nu fie relevante la varsta asta a sarcinii. Vedem in iulie, la morfo de trim II cum sunt.
Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
onutz83 spune:
Mami, ai grija Distractie placuta!!!
Eu nu am facut Doppler la DT... Hai ca iar ma panichez...
Bubulici, de tocurile mele rad curcile... Sunt undeva intre 3 si 4 cm
Onutz 15+
Bubulina42 spune:
Pls nu te panica, Onutz, ca daca ar fi sa facem asta, noi, canadiencele, am trebui sa fim pe locul I la vaicareala! pai la noi crezi ca e cu ultragestan, clexane, dopplere, artere, mutatii,o mie de analize si alte nebunii? Eco si testele alea de sindrom si gata, speram mai multe de la eco morfologica, iar aici in afara de vitamine nu ni se da nimicutza,zi si tu, Alma! Cred ca de aia suntem si asa linistite..Eu ma rog la Doamne-Doamne sa fie puiul sanatos si sa ia el de la mine tot ce ii trebuie, chiar daca ma umflu, chiar daca o sa cada par, dinti,chiar daca ma fac hipoptam,nimic nu zic!Numai sa fie el/ea bine, dupa aia redevin eu..
Asa ca distrati-va la nunta, dar cu masura, adica nu tzopaiti si daca nu mai rezistati la inaltime, pititi-va picioarele sub masa si relaxati-le, fara pantofi:)
Si mie tot asa imi placeau, pentru job 8 cm, pentru plimbareals is fatzaiala -10-12
Acusi m-a cumintit asta micu de tot!
Boon, petrecere frumoasa maine!!
fara
16 +
douradoudou spune:
mami de 2, ai fost cumva la iosup???
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
douradoudou spune:
bubulina, ce tensiune ai???ai grija daca cumva te umflii si la fata neaparat mergi la medic pt monitorizarea tensiunii...sper ca nu e cazul ..
<hr noshade size="1" />
si 12+
Bubulina42 spune:
Doura, tensiunea mea e super ok, 12 cu 4 sau 12 cu 6, neschimbata, ca intotdeauna..Asa e de cand ma stiu.Hmmm, nu mi-am mai luat-o,in ultimele doua saptamani..
Fatza nu are nimicutza, numai gleznele aseara umflate rau si azi am constatat ca erau si degetele umflate, acum nu mai sunt..
Oricum,saptamana viitoare ii povestesc doctorului,mi-am facut o lista de intrebari:).Sa vedem, poate e doar asa, un puseu si apoi ma lasa.Sper!Oricum aici nu am nici o sansa sa ajung la dr in alta data decat am fost programata.Asta inseamna o data pe luna si atat.
16 +
Mami_de2 spune:
Andie si tie hematologul nu t-a zis nik de valorile alea la IR? tu faci si clexane nu?
PS: tot pe dr Usc. o ai? :))
Doamne sper sa fie in regula toate..
Doura, da dr Iosup mi-a masurat IR-urile;))
dar ma gandesc ca daca nu erau relevante de ce pana mea ma streseaza hematologul atunci..offf astia nu mai stiu cum sa faca sa nu mai dormim noi noaptea :))
15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;
douradoudou spune:
ma gandeam eu..am auzit de la multe fete acelasi lucru despre iosup...stai linistita, sunt sigura ca nu e nimic..are el un fix
<hr noshade size="1" />
si 12+
mya85 spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Nu am mai intrat de apr 2 saptamani, motivul: m-am mutat in alta zona a tarii. deocamdata inca nu avem internet dar mai intru de pe telefon. nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti toate bine, fara vesti rele...
Am inceput si job-ul la noul loc de munca, inca nu le-am spus de sarcina, deoarece habar nu am cum sa aduc vorba, cum sa spun. Faza e ca e mult de lucru si nu prea am cand sa anunt Deja nici nu stiu cat ma mai pot ascunde, imi iau camasi mai largi dar in curand nu vor mai fi atat de largi
Trebuie sa imi fac si programare cu noua moasa de aici din zona, inca nu am apucat si in curand va trebui sa merg la appointment-ul de 16 saptamani, dar cred ca il ratez ca aici trebuie sa faci programari cu mult timp in avans. Vad ca multe din voi stiti deja ce veti avea, va invidiez, eu nu voi afla pana la 20 de saptamani...Uneori mai gasesc oferte la hainute de bebe dar ma abtin sa iau daca nu stiu ce va fi...
Va las ca mai citesc din urma, sunt curioasa ce ati mai facut
mami de ( iulie 2010) si 15+
Geani80 spune:
Buna dimineata! Am intrat sa dau raportul ;) Sunt sigura ca a miscat in dimineata asta :)
Mai intai m-am trezit cu o durere ciudata in partea dreapta si dintr-o data s-a contractat uterul. Aveam un fel de minge ff tare la pipait. Nu am simtit asa ceva la prima sarcina. M-am speriat un pic si m-am dus usurel la baie sa vad daca nu mai sunt si alte simptome gen scurgeri anormale. Pe urma m-am asezat in pat si am vorbit cu burtica, am mangaiat-o si ... Mi-a raspuns! :) dimineata nu sunt balonata, de obicei burtica e fff mica si asa stiu sigur ca nu a fost altceva. Miscarea a fost f slaba in intesitate, dar a fost clar. A miscat chiar de 2-3 ori, reactionand parca la vocea mea si la mangaieri :)
Oricum ma duc la dr sapt asta, sa vad ce a fost treaba asta cu burta intarita... Stiti cum era? Beton.
Onutz, nu ma mira ca te-ai impiedicat :) si la prima sarcina, si acum, sunt f aiurita , parca-s beata uneori, scap lucruri din mana, uit, si, cel mai grav, nu prea ma concentrez la volan...Era sa o patesc rau odata. In general nu sunt chiar asa de aeriana, deci sigur sarcina e de vina. Imi pare rau ca te-ai lovit, dar tine minte asta, ca suntem cu capul in nori in perioada asta, si na, sa nu se intample ceva mai rau Doamne fereste. Atentie sporita.
Va pup si va doresc weekend placut!
17+