Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
bioana spune:
buna din nou.am avut o zi scurta!!iubesc vinerile.voi nu?
Dana eu am intrerupt utrogestanul cu 12 sapt fara o zi, de la o zi la alta, fara sa scad treptat doza si a fost ok.luam 600 mg pe zi.
GEANI linisteste-te, ca sigur bebele e bine.e mai lenes, doarme mult...
MENICS te asteptam cu rezultate bune!!
si eu ma balonez si asta de mult,si am zile cand ma chinuie constipatia...daca eu nu mananc fructe multe, apoi nu stiu cine atunci si iaurturi....dar asta e...ce ma ajuta sunt plimbarile lungi...
tocmai mi-am triturat 2 iaurturi simple cu 2 piersici, sa ma mai racoresc putin si apoi mai vad ce mai fac...nu am chef de nimic...ma apuc de citit...va pup.
embarazada de 14+
bioana spune:
DANA sa fi miscat deja bebele?nu e prea devreme?si eu ma intreb daca o sa realizez cand misca prima data.ca vad ca e mai greu sa stii exact...abia astept.....
embarazada de 14+
Bubulina42 spune:
Saluti, feteleeee!
Sunteti deja cu un pas in weekend,la noi ziua e abia la inceput..
Geani, se spune ca sunt complet normale temerile astea si fricile,+cosmarurile, mai incolo, sau visele erotice -in sensul ca sunt incluise in pachetul cu care vine sarcina:).
Stai linistita si cumintica, fiindca sigur totul este bine.
Feteleeee, azi noapte am visat ca aveam o fetita, era superba,radea cu gura pana la urechi, era blonda si dulce..M-am trezit aproape imediat si l-am zgaltait pe bubulinul meu, sa ii spun:) "Ce o sa vrea sa fie, iubi, ce o sa vrea, eu sunt oricum atat de fericit...!"a soptit somnoros, a pus iar mana pe burtica mea si a adormit instant hi hi.E un scump!
Onutzule, nu vrei ceva energie de la mine? am atat de multa, de zici ca nici nu sunt insarcinata.Insa nu am nici un fel de gand ciudat, sau teama, sau ceva, ma simt pur si simplu fericita, faina si mandra; plutesc, nu merg! - mai ales ca de vreo 3 saptamani mi se da locul in metrou, wow, tra la laaaaaa
Cu mancarea stau mai aiurea acum ...ca saptamana asta de exemplu, in afara de cateva fructe, rosii cu branza si ceva lapte, bebelotzul/nu a vrut nimic, ma trezeam plina din start.Apa beau in continuare 2 l jumate pe zi..
Cu contipatia- eu am avut probleme lunile 2-3, acum totul a revenit la normal.Oricum, eu mai gust deloc paine alba, ci numai graham sau neagra cu seminte si mananc curmale si prune, eu de prune nu m-as fi atins ever!
Eu ma ung cu ulei de migdale dulci in ultima perioada si e foarte placut, intra usor si bine in piele si imi place ca nu are miros;uleiul de masline imi place ca si consistenta, insa miroase mai greu.Imi plac mie maslinele dar parca nu neaparat sa miros a masline toata noaptea
Singura chestie nasoala la mine e ca ieri cand am ajuns acasa am pbservat ca aveam gleznele super umflate..
Hai va pup, sa aveti o zi buna, cucuietelro- si un super weekend!
16 +
dana0000 spune:
Ioana si eu zic ca e devreme sa miste, dar "gaze" asa intense nu am avut niciodata.Gaze care raman in interior,nu stiu cum sa explic
Bubu mie mi-a zis dr sa nu ma dau cu nici o crema pe burta inainte de ecografie cu cateva zile,si mai ales ulei ca nu prinde gelul ala bine. Stiind ca ma duc azi nu m-am dat saptamana asta cu nimic dar diseara bag ulei de masline.
Am o pofta de mancare,eu care abia mancam...am papat 3nectarine,un iaurt si o portie de vinete cu rosii...am un stomac full.
aaa si 2 biscuiti
Mi-a zis bine Popi balena in devenire
douradoudou spune:
progesteronul masculinizeaza?:)..e 1 data cand aud asa ceva..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
onutz83 spune:
Hello, cucuietele!!!
Azi am comis-o din nou
Mai stiti ca va povesteam acum o luna ca m-am facut gramada in mijlocul strazii cu ochii dupa corcoduse? Am avut tot genunchiul stang vanat pana saptamana trecuta.
E, azi o facui din nou. Din senin, fara sa-mi fie rau sau ceva am calcat cu piciorul stang, mi s-a inmuiat glezna si m-am dus. Nu-mi venea sa cred, m-am umplut de nervi... Nu puteam sa scot o iota ca ma busea plansul. De nervi. Cum naiba, ma, ca nu am mai cazut de cand eram mica... Si asa, din senin. Si cand eram mica nu cadeam ca proasta, aveam motive intemeiate
Ei, si iata-ma din nou posesoarea unei frumoase zdrelituri, viitoare vanataie pe acelasi genunchi.
Cred ca la sfarsitul sarcinii o sa merg in carje
Pantofii ii voi arunca, sunt din piele lacuita si i-am zdrelit si pe ei iremediabil. A fost a doua purtare.
Acum incepe sa ma doara glezna si sa ma usture din nou genunchiul
Si bineinteles ca am tot felul de senzatii ciudate, ma ingrijoreaza .
Dar sa ne calmam.
Geani, daca nu cazi ca proasta pe strada (vezi je), da-o-ncolo de paranoia, n-ai nici un motiv
Stai linistita, ca da linistit din manute si face tumbe, e prea mititel sa-l simti.
Dana, eu mai iau Utro vreo 2 sapt si le-am rarit, de la 2 la 1, dr a zis ca acum avem placenta care isi face treaba si putem sa rarim si apoi sa intrerupem Utro. Imi place mult de tot de el, e f precaut, se potriveste bine cu paranoia mea.
Referitor la bolboroseala, cred ca ai avut o crampa (am avut si eu ceva identic acum 2 sapt si de atunci nimic)
Ia uite ve visati voi bebelusi
Eu inca nu
Bubule, vino-ncoa' sa ma molipsesti
Azi am observat si eu gleznele umflate. Geez, deja?
Acum 2 zile am probat niste rochite si am vazut ca ma transform in balena de care zicea Popics
Alexa, asta vroiam sa zic si eu, e prima oara cand aud ca progesteronul masculinizeaza.
fetele!!!
Onutz 15+
douradoudou spune:
onutz,ai grija..in timpul sarcinii ligamentele se intind...toate articulatiile se "inmoaie"..vedeti ca e f posibil sa purtati 1 nr dsau 2 in plus la pantofi
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
onutz83 spune:
Alexa, io v-am zis- carje
Flat shoes de acum incolo. Numai.
Pana maine, ca mergem la nunta
Onutz 15+
Mami_de2 spune:
Danaa parca avem acelasi medic;)) si mie mi-a zis la fel: gata stop cu utrogetsanul, nu mai lua, placenta si-a intrat in rol..dar si mie de la 2 pe zi mi-era frica sa o las dintr-o data asa..as aca l-am intrebat daca e ok sa il las pe parcurs ca mai am 2 cutii cumparate si mi-e mila de ele ;))) si mi-a zis fie: mai ia asa cate unul seara pana le termini le voi termina in maxim 2 sapt eu.
Eu maine am o nunta.si am tocuri de 13 cm cu platforma de 2 cm :))))))) sper sa fiu atenta;)) oricum nu voi merge decat la brat..ca mi-e frica singurica desi nu am avut niciodata probleme cu tocurile dar nah ca m-ati speriat:))
fetelor, voi pana acum ati facut vreo eco doppler? adica sigur ati facut la Dublu test ca acolo se face si doppler cu valorile pe arterele uterine, pe IR-uri.. eu am un stress acum: mi-a iesit pe IR dreapta 0,55 si IR stanga 0,72 si pe ombilicala 0,72.. am fost azi la medic si m-a zis ca aia pe stanga e cam mare si nu ii place ca asta inseamna ca e cam obturata si se hraneste bebe mai greu prin ea..deci sa revin cu un alt doppler peste 2 sapt sa vada daca e la fel sua nu si daca valorile se modifica in naspa (sper sa nu) ma trece pe tratament cu Clexane.
ca cica normale sunt 0,55 si sa nu prea treaca peste....
Eram curioasa daca voi pe foile de la eco de DT sau TT aveti masurata vreuna Ir-urile astea de curiozitate... ca citesc divesre pe net..unele zic ca pana la 18 sapt aceste valori nu-s relevante si ca pot fi mai mari, altele ca da..nici nu stiu ce sa mai cred..cert e ca acum am un stress pe cap, nah:(
15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;
Bubulina42 spune:
Onutzule,ce faci, mai copilule? O sa iti zic Miss Juli, daca mai cazi si iti mai zdrelesti mai stiu eu ce alte parti componente.Mare grija, cazaturile sunt foarte periculoase!!
Eu una,de cand am venit in Canada, mi-am ales incaltaminte buna si frumoasa, piele complet, insa fara toc deloc, eu care stateam cocotata numai pe cuie in Ro ca deh, trebuia sa mergem super profi la job! Mi-am adus cu mine multi din pantofii preferati, dar rar vad lumina zilei, sarcutzii..
Si ma simt super asa, fara toace..
Nu ma mai doare spatele aproape deloc, merg in ritmul meu, destinsa..
Tocurile numai la ocazii speciale, e suficient.Nici nu imi mai trece prin cap sa ma cocot pe ele in timpul sarcinii!
Sa adaug ca azi, pe langa glezne, mi s-au umflat si degetele de la maini...
Asta va fi o problema la mine, ca eu oricum am o circulatie periferica extrem de proasta..Dar oricum,nu vreau sa ma plang. E weekend!! in curand termin si eu si ....home!
16 +