Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

'neata mamici!

Alma, e delir fetita ta :) Abia astept sa mai creasca Nati sa scoata perle din astea. Am zis ca le notez undeva ca sa nu le uit ;)

eu am devenit paranoica. nu ma pot linisti si ma gandesc numai la lucruri rele. tot am impresia ca ceva nu e bine cu sarcina... asta din cauza ca nu am simtit copilul miscand pana acum. imi fac programare la ginecolog sa vad ce se intampla ca ma perpelesc. am si o burta mica-mica care mi se pare ca tot scade in loc sa creasca. cred ca am luat-o razna tot gandind asa aiurea.
eu ma simt destul de bine, nici un fel de scurgeri anormale, nu dureri, doar cate un junghi din cand in cand, greata nu-mi mai este, doar gustul metalic imi aminteste ca sunt insarcinata, in rest...

sper sa fie totul bine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Geani gandeste pozitiv,chiar ajuta!
Si daca nu mai ai rabdare iti poti face o programare la eco,asa sa fii linistita.
Eu vin de la medic,am fost sa imi ia analize de secretie,papanicolau.
Nu mi-a facut eco a zis ca am 1 sapt si ceva de la ultima ecografie. Nu mi-a aratat bebeloiul si eu care speram sa aflu si ce e
Deci m-am dus bou si m-am intors vaca
Mai merg peste 2 sapt,daca nu-l vad fac crize
A zis si sa intrerup utrogestanul,de la 2 pe zi la deloc.Eu as mai lua macar cate unul seara pana la 16 sapt,sa nu fie prea brusca intreruperea...nu stiu ce sa fac
burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Geani, incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv. Nu e nici un motiv sa te stresezi deocamdata pentru ca nu ai simtit-o pe bebe, o sa o simti un pic mai incolo. Daca vrei, du-te sa-ti faci o eco ca sa te linistesti, pentru ca stresul nu e bun in perioada asta.

Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

da, mai fetelor... ma gandeam ce bine era daca aveam si eu un stetoscop din ala special cu care se asculta bataile inimii bebelusului... cum imi venea vreo idee, pac ascultam si ma linsteam. la prima sarcina am vrut sa-mi cumpar (deci sigur si atunci am mai avut ganduri din astea) si am cautat, dar nu am gasit. ia sa vad eu pe net, poate gasesc ceva. ca acum, ma duc eu la ecograf, dar maine poimaine iar mi se pare mie nu stiu ce si o iau de la capat. poate e o investitie buna stetoscopul asta.

in ultima vreme am probleme cu digestia si ma balonez f tare... poate am confundat miscarile intestinului cu miscarile copilului, cine stie. cum spunea cineva mai devreme, e f bine de stiut cand misca prima data, pt ca se coreleaza cu data nasterii.

17+

Mergi la inceput

Si eu sunt foarte balonata (si constipata) in ultima vreme, si ma enerveaza ca la cate bolboroseli am in stomac sigur nu o sa imi dau seama daca simt vreo miscare a bblui. Asta e, mai asteptam, sigur mai tarziu o sa ne dam seama.

Andreea 17+

Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Andie, eu de frica constipatiei mananc f multe fructe (poate de asta ma si balonez), dar chiar nu am avut probleme cu constipatia. pe la inceput, cand imi era si f rau, am avut o perioada cu probleme de genul asta si e chiar nasol. iti da o stare generala proasta si e chinuitor. stiu pe cineva care a tras rau cu constipatia in sarcina... si nu ai voie sa te fortezi deloc ca sa nu dai in altele...

17+

Mergi la inceput

Yep, e foarte enervant. E, trecem noi si peste asta, bb sa fie bine. Si eu mananc foarte multe fructe, ma bucur asa mult ca e vara si avem o groaza de fructe bune. La serviciu ni se dau o data pe saptamana fructe, dar din pacate tot timpul sunt banane si mere de-alea austriece umflate cu pompa. Macar ne dau ceva, dar eu in ultimele saptamani nu le-am mai putut manca.

Andreea 17+

Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

azi merg si eu la control, mi-au ajuns rezultatele la TT
fetelor sigur veti recunoaste miscarea lui bb... in primul rand pozitia acestor miscari este acolo jos unde este bb... veti vedea voi
si eu ma cam chinui cu consti, am inteles ca de la B-uri se intampla pe langa schimbarile hormonale...
etelor femibion 2 pana cand luam oare?? voi intreba azi medicul.. si cu utrogestanul asta ce deja ma streseaza!!pana si farmacista ma atentiona : ca nu se ia foarte mult in sarcina, ca masculinizeaza copilul, ei da... si-a dat ea cu parerea dupa ce ca eram cam nelamurita...
geani, t einteleg asa de bine... si au am spaime de-astea .. chiar ma uitam si eu.. de fapt ma masuram in talie .. si nu s-a mai marit.. deci... neuronul gravid o ia razna...
v-am pupacit, revin mai tarziu cu vesti de la medic...

18+

Mergi la inceput

Mie mi s-a zis ca vitaminele trebuie sa le iau pana la sfarsitul sarcinii (Femibion, Cetebe si MagneB6). In schimb, mi-a scazut ultima data doza de Duphaston de la 3/zi la 2.

Andreea 17+

Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Acum am simtit o "bolboroseala" intensa,parca nu se mai oprea.Am dat fuga la baie sa vad daca nu cumva imi curge ceva si nu totul e curat, sa fie miscarea "minunii"?
Semana cu niste gaze dar mai intense si nu se opreau...
Cred ca ma insel,e prea devreme la 14 saptamani.

Mergi la inceput