Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Morfo de II e pe 17 iulie. Se lungeste asta mult si bine pana apuc s-o mai vaz iarasi. Si daca si atunci sta cu curul, o sa-si ia adios de la papusi Barbie, ca alea se primesc doar cand copila e cuminte, da?

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Morfo de II e pe 17 iulie. Se lungeste asta mult si bine pana apuc s-o mai vaz iarasi. Si daca si atunci sta cu curul, o sa-si ia adios de la papusi Barbie, ca alea se primesc doar cand copila e cuminte, da?

gogoasa hormonizata

Onutz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Doura si eu, spre rusine mea, doar acum ceva saptamani am descoperit produsele organice:)) noroc cu bebelul din burta ca am inceput sa ma gandesc si la ce ma dau pe exterior nu numai la ce bag in interior:)) asa ca mi-am comandat pt prima data o gama intreaga de tot feul de unturi bio organice nerafinate si naturale 100% gen: unt de macadamia, unt de cocos, unt de cacao, ulei de argan, de masline si de migdale si pe langa astea: glicerina, vitamina E, praf de vitamina C,etc.. si mi-am facut eu o amestecatura cu toate si ma dau seara de seara pe burtica si sani in special si apoi si pe maini si picioare:)))
si am citit ca exista si genul asta de produse cu care sa iti faci creme de protectie solara dar nu stiu care-s alea:))
tu ce folosesti, ce combini?

15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mami, ma bucur ca sunteti bine

Onutz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Multumesc Onutz, Doamne ajuta in continuare pt toate! greu e cu toate schimbarile astea..nu stii care-s normale si care-s naspa ori doar de paranoia :))

15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

popica , fara barbie pleaseeeeeeeeeee..mai bine masini si camioane ..eu nu o sa ii cumpar everrrrrrrrrrrrr barbie..
mami de 2 , inca nu am facut crema, o sa fac in romania pt ca iau ingredientele de pe site de acolo..au si retete ..uite www.elemental.ro/" target="_blank">aici

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Doura bine ca ai intrat,vreau sa te intreb ce stii de goji?
Avem voie in sarcina? Am acasa o punga de goji deshidratate si nu stiu daca sa le pap sau nu.
Uite ce am gasit:
Goji berries contain betaine that lowers homocysteine levels. High levels of homocysteine, an amino acid, may contribute to heart disease and stroke by increasing the risk of atherosclerosis and peripheral vascular disease. However, betaine is one of the ingredients that may be harmful in pregnancy.

Betaine may cause miscarriage, according to MedlinePlus. Known as an abortifacient, lycium may increase uterine contractions. In at least one case, goji berries increased bleeding in a woman taking warfarin, an anticoagulant. Pregnant women who take anticoagulants to prevent blood clots should only take goji berries under a physician's supervision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Popicule, ce-ai mami, au inceput hormonii sa joace volei cu tine mai dihai? Iaaaa cuminteste-te,eeeeeeee, acusi tocmai ai prins sansa sa te faci soacra din aia ..de fata:), care sa toace bietul baiet ziua intreaga si te zapacisi? ia revino la matca, fiindca vorba fetelor, nu scapi de bataie nicicum, daca te mai gandesti la prostii!!

Acu' gluma gluma, Popicelule,insa fii atenta cu gandurile astea, ca se spune ca e ca si cum i-ai anula geneza, nebunii din astea, gandeste-te la bebela mereu pozitiv, imagineaza-ti-o deja..nimic negativ NU e bun!!

si bleah,nici mie nu imi plac papusile Barbie!!bine ca nu erau pe vremea mea,ca faceam naiba alergie la ele si nu imi gasea nimeni leac..

mamide 2,bine ca te-ai linistit!sa vad numai vesti bune si foarte bune aici, ne-am inteles?

Onuutz, azi am implinit 16 saptamani, uraaa, intram intr-a 17-a!!
Lenea mare pe curuletul galuscutei mele, no moves, cred ca e in niste soamneeee, tre sa ma apuc sa dezbat problema cu el/ea sa vedem ce si cum!Oricum,burtica cresteeee, de zor!Da' am hotarat sa astept pana la sapt 20,ca asa zic ei, ca la prima sarcina misca intre 16-20 sapt, asa ca stau cuminte.

Georgi, bun venit!

burticoaseleeee, ce fericita ma simt ca e vara, ca ma simt bine, ca burtica se face mare si frumoasa si eu raman la fel hi hi (deocamdata), sunt happy!!am o stare de imi vine sa zbor! Arsurile nu le mai iau in seama, asa ca sunt super ok!
va pupacesc!

si revin, ca sa imi schimb saptamana si ca sa va scriu minunile ce apar in saptamana 17 in burtica:):)

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dana draga, mesajul e atat de clar acolo,rosu pe alb, incat nu stiu de ce te mai intrebi daca sa le mai mananci
Scrie clar:run!! Fa-le cadou!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Bubu vezi tu internetul e plin de info false,eu am pus ce am gasit mai rau ca am gasit si de bine...gen e bun contra "morning sickness".
Alexa e mai in tema,eu sunt paralele cu acest fel de detalii

Mergi la inceput