Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
bioana spune:
FELICITARI LOOANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate la amandoi.
MENICS fa cum crezi tu ca e bine.iti doresc sa iasa totul bine!!sa fie sanatos bebele si asa va fi, ai sa vezi tu.acum esti stresata, te cred.si eu am o prietena la care i.a iesit risc mare de sindromul down si are o frumutete de fata, sanatoasa foc.nu a vrut sa faca amnio.
DANA poti merge linistita la dentist. e ok.
eu azi dimineata mi-am facut analizele de sem 2 si testul de glucoza. cu dumnezeu inainte, sa iasa totul bine. e naspa ca doar pe 2 iulie am programare la dr sa aflu rezultatele.
si burtica mea e mica, se vede mai bine dupa ce mananc.o masor in fiecare zi...sanii insa nu stiu cand se opresc ca deja ma stresez din cauza lor...nu vreau sa mai cresca..
pupici la toate burticile ......
embarazada de 15+
bioana spune:
fetelor, azi la mine pe foile de analize scria ingrosat si colorat ca varsta donantei e 28 de ani.sa inteleg ca doar varsta ei o iau in considerare? voi avea 37 de ani pe cadn voi naste.mai e cineva de varsta apropiata sau sunt cea mai batrana? mare, voia sa spun.batrana era bunica...
embarazada de 15+
Bubulina42 spune:
Felicitari, Looana, pentru putzulica:),ce super! sa fiti sanatosi si cumintzei si sa stea acolo pana cand ii zici tu sa iasa!
Bioana, eu am 42, asa ca relax, NU imi fac absolut deloc probleme, ma simt mi-nu-nat si varsta e ultimul lucru care ar putea sa ma ingrijoreze.
Mie nu mi s-a mai umflat nimicutza, dar eu NU mananc sarat, de fel, deci nu e de la sare, asta sigur.Mi-am luat si tensiunea vineri,-e tensiunea mea normala, 12 cu 8, asa ca e ok totul si in privinta asta.
Hai va pup, ca am o zi nebuna!
aveti grija de voi si de bebei, burticoase dragi!
16 +
A.C spune:
Aceeasi tensiune am avut si eu,Bubulina,la controlul de sapt.trecuta. Eu nu am facut DT sau TT.Astept morfo fetala.Asa mi-a recomandat dr si sincer am auzit atatea ca mi-e frica sa nu fie un stres in plus.Si asa ,de felul meu,sunt in continuu stresata.Si incerc sa ma gandesc numai la lucruri frumoase,sa fiu optimista si sa am incredere in Doamne Doamne.
Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
Bubulina42 spune:
A.C, asta e cea mai buna atitudine, sa fii relaxata si sa ai incredere ca are sa fie bine;oricum stresul nu te ajuta nici pe tine nici pe bebe si face rau in general..
Mie mi-a iesit valoarea mica la translucenta, nu am habar de mutatii si alte nebunii de care vorbesc fetele (deci sunt implicit mult mai linistita), am facut amandoi cariotipul, nu as face amnio nici taiata, fiindca ..nu conteaza, nu mai mormai nimic, fiindca sunt fete care se apropie de ea si le tinem pumnii, am incredere ca bebele si Doamne-Doamne stiu ce au de facut, fac analizele date aici (chiar daca putine, dar macar sunt cele esentiale),merg o data pe luna la control,- uneori cu eco uneori fara - , ma informez de evolutie, citesc mult, am un program plin cu serviciul full time si restul si sunt multumita in sufletul meu.
Ma simt bine, burtica isi vede de drum, dorm bine noaptea, de vreo doua zile nu ma mai arde pe gat (desi stiu ca e numai o pauza), sunt fericita si nerabdatoare sa imi vad puiul in noiembrie si intre timp vad alte gaze ale prietenelor si ma gandesc ce minune ne asteapta si pe noi.Si, repet, sunt extrem de relaxata si de fericita.
De ce sa il stresez pe pui cu ganduri pesimiste sau cu idei si temeri ciudate? Sunt sigura ca are sa fie bine.
Si sper ca in iulie sa aflam si noi ce are sa ne umple casa, un baietel sau o fetitaNoi oricum ne vom bucura maxim, asa cum ne bucuram in fiecare zi ca existam, ca suntem sanatosi, ca ne iubim si ca aceasta gagalice isi face drum incetisor sau grabit in viata noastra.
hai ca mai am putin si ma fac scriitor.Gata, ca v-am innebunit.
va pup, dragelor, sa aveti un somn linistit si odihnitor
16 +
ary_v spune:
Loona, felicitari pentru baietel!
Onutz, Nicoleta, multumesc pentru urari!
Si burtica mea e mai vizibila dupa ce mananc. Daca am activitate si ard calorii mai multe nu se mai vede aproape deloc, deci nici la mine nu e stabila. M-am cantarit azi, am luat 3,5 Kg pana acum, sunt multumita, sper sa nu depasesc 12-13 Kg pana la final.
Nicoleta, stiu ca de obicei fetitele abia asteapta un bebe in familie. La mine doar cel mic are iesiri, cateodata, ca nu il mai pot ridica in brate, nu mai pot alerga dupa el etc si s-a cam saturat de "bebe" asta care e mereu inaintea lui. In rest se opreste la toate carucioarele pe strada sa admire bebeii si ii gadila pe la piciorute. Nu prea mai are rabdare, mai e mult pana vine Craciunul.
norocila spune:
Felicitari Looana!
Bubulina, felicitari pt starea de relaxare! Cam asa ma simt si eu. Bebelusul asta a ales sa vina in familia noastra si nu putem decat sa ne bucuram ( de altfel destul de des ii si spun ca mami si tati il iubesc si il asteapta )
norocila spune:
Bioana- nu ai nici o varianta sa vezi rezultatele on-line? Sau sa fi cerut de unde ai recoltat sa-ti trimita o copie?
Eu am aflat relativ recent de treaba asta cu rezultatele on line aici- desi eu le pot vedea numai pt analizele ce se fac la laboratoarele unde am recoltat. (Unele speciale -gen hiv, analizele pt rh etc- nu se fac la laboratoarele locale ci se trimit la centre speciale).
Bubulina42 spune:
Nicoleta, trebuie sa ai grija si sa il pregatesti bine pe puiul mai maricel, fiindca ieri am fost intr-o vizita la o proaspata mamica, ce mai avea un baietel de un an si jumatate care era extrem de gelos pe cel mic, chiar daca se repezea sa ii puna suzeta cand ii cadea..insa vrea el toata atentia, vrea iarasi in carut, nu mai merge singur, nu mai vrea fara suzeta, vrea sa doarma numai cu mami, vrea numai in brate la mami, nu mai vrea biberon, of, e greu tare, iar ea ne-a spus ca tot timpul a vorbit cu el, inainte sa vina cel mic..
Trebuie pregatit.Nu stiu cum, insa trebuie sa fie simplu si pentru el si pentru cel mic si pentru voi.
Somn usor.
16 +