Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Abia miercuri seara am gasit loc, am vorbit cu niste colege si ele zic ca e ok anestezia.Nu stiu daca sa insist cu plomba si sa risc o infectie sau mai bine sa o scot sa termin treaba.O sa discut cu medicul,asistenta lui a zis ca o se face anestezie la gravide si e ok.
Chiar in luna dinainte sa raman insarcinata am fost la dentist,am radiografie facuta dar mi-a fost teama sa o scot si l-am convins sa o plombeze.De ce ti-e frica nu scapi...Si masele astea de minte,nu sunt bune de nimic...dor cand ies,nu le poti folosi la mestecat,numai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor! Ce mai faceti? Eu am avut musafiri sambata, iar ieri am fost plecata in oras, asa ca nu am mai intrat pe net, dar am recuperat acum ce ati scris.
Mami_de2, eu am fost la hematolog la Medlife. Dar n-am mai fost la el de cand am facut eco la care mi-a masurat IR-urile. Am facut acum 2 saptamani analiza de anti-FXA si o sa merg la hematolog din nou cand voi avea rezultatul (ar tb sa vina saptamana asta). Ginecoloaga a zis ca sunt mari IR-urile, dar ca inca nu e ingrijorator la varsta respectiva a sarcinii, mai ales ca bb era in grafic (asa cum a fost si la eco de la 16 saptamani, dar atunci nu mi-a masurat si IR-urile). Asa ca deocamdata eu incerc sa fiu relaxata.
Menics, daca DT ti-a iesit bine, iar riscul de la TT e mai mic decat riscul unei probleme din cauza amniocentezei, eu n-as face amniocenteza. Oricum, sa dea Domnul sa fie bb bine oricum ai face.
La mine cat de mult se vede burta depinde foarte mult de cum sunt imbracata, dar de obicei se vede destul de bine. Si dupa ce mananc mai ales.
O zi buna si o saptamana buna in continuare tuturor!

Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Buna fetelor....
Stiu nu am scrisc de mult ( cred ca de cand m-am inscris ) dar v-am citit zilnic sa vad ce mai faceti.
Pentru ca unele dintre voi v-ati plans de picioare umflate am gasit un remediu asta daca va ajuta... Un remediu rapid pentru picioarele umflate este invelirea lor intr-o bucata de tesatura tinuta in apa rece urmata de ridicarea lor pe niste perne pentru a le asigura suport.
Eu cel putin l-am incercat si in cazul meu da roade...
Si as mai dori sa fac o completare, asta daca considerati ca este necesar.... RUGACIUNEA MAMEI PENTRU COPIL

Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra copiilor mei, pe cate Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i Doamne pe ei de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lor spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin

Sper sa va placa
pentru toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

P.S. scuzati greselile de ortografie... au fost neintentinate...
Neuronul gravid e de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Hello viitoare mamicute
Eu am c-am lipsit ca am fost prinsa cu niste treburi in ultimile 10 zile,dar m-am intors cu vestea mare azi de la DR ca voi fi mamica de baiat.Altfel nici nu puteam sa ma vad,am simtit asta de la inceput,mulumesc lui DD ca ma ajutat si mi-a asculat rugaciunea .In rest noi suntem bine ,linistiti dupa cum se vede si in poza de la avatar dormin cu mana sub cap.
Va citesc in urma ca mi-au scapat multe pagini,pina atunci va las si va doresc un inceput de saptamana frumoasa asa cum am avut si eu azi.

Looana
+18

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari pentru Looana! Sa fiti sanatosi amandoi!

Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Felicitari,Looana.Sa dea Dumenzeu sa fie sanatos !
Eu inca n-am aflat ce este,dar ma bucur ca bebe isi face simtita prezenta zi de zi.E atat de placut sa simti ca in burtica o fiinta vie se dezvolta si creste si da din manute si picioruse.

Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitari pentru baietel Looana sa fiti sanatosi

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
19+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Andrada, multumim
Looana, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!

Onutz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Nicee Looana! join to the club:)) Felicitari!

15+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 2 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:200 mg pe zi;

Mergi la inceput