Delfinasi jucausi de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 8
ciristina_serban spune:
Paula bine ca ati trecut de greu de acum. Poate nu raman semne si in curand Raul isi va relua vizitele si plimbarile. Cris ma bucur ca si Vladut e mai bine. De tine n-ai mai zis nic.
Nici Riana mea nu mai mananca deloc cum manca inainte. Face mofturi, mananca doar ce ii place si nici cantitativ nu mai e la fel. S-au
redus destul de mult portiile. Dar asta e..incerc sa nu ma stresses…
Puiutz , drum bun la Barlad. Sa va relaxati! Poate o sa ii priasca aerul lui Radu si ii va reveni si pofta de mancare usor- usor. Sa ne
dai de stire ce va zis medical din Iasi.
Racusor, e plina ziua de maine evenimente frumoase. Sa va distrati fain!
carla_2008 spune:
Puiutz bafta la control
Raul si Paula 
Crispro te pupam sa iti treaca febra si raceala rapid.
Baby merci Carla e ok acum,muci din cand in cand ca si cum nu ar fi.
carla_2008 spune:
fete eu am alta problema. Daca acum ceva timp ma plangeam ca puii nu iau in greutate,acum ma plang ca Mateo a luat prea mult,s-a ingrasat si are burtica maaare. Plus ca mananca mult. Avem 4 mese,la 9-10,la 14,la 17-18 si seara la 9 e cina,dupa care vrea lapte si de multe ori cere 2 sticle
....incerc sa ii distrag atentia sa nu ii mai dau inca una ca isi mareste stomacul si nu e ok. Plus ca se trezeste noaptea ca vrea lapte ,pe la 4 si iarasi cere 2 portii.Nu stiu ce poate avea,dar ar manca intruna. Paine nu le dau decat o felie la 2 zile.Si facuta de mine cu tarate si seminte de in.
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina denisa,poate e doar intr-o perioada de crestere. cate kg la ce inaltime are? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
are 12,300 la 87cm
racusor2010 spune:
Denisa asa eram si noi acum vreo 2 saptamani, Andrei tot cerea lapte, se ingrasase...apoi i-am explicat ca bem un singurel laptic seara, ca altfel face burtica mare
i-a aratat bona un nene graaas in parc care facea exercitii si se pare ca i-a atras atentia copilului ![]()
la bibe de noapte a renuntat, i-am explicat ca noaptea se bea doar apa, si a inteles....rar se mai trezeste, dar nu ma las convinsa, ca tot intrebai saptamana trecuta de ce l-am dus la bucatarie sa pape lapticul cand a cerut noaptea ![]()
dar nici nu ma mai stresez, pentru ca atunci cand a fost bolnavior a fost bine ca avea ceva rezerve....la cate zile nu a papat micutul 
si ai tai mananca sanatos, e normal sa aibe momente cand par mai grasuti , ca apoi sa se lungeasca si sa nu mai ai aceeasi impresie...daca sunt pe curba de crestere, nu te stresa 

hai ca m-am intins 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Denisa asa eram si noi acum vreo 2 saptamani, Andrei tot cerea lapte, se ingrasase...apoi i-am explicat ca bem un singurel laptic seara, ca altfel face burtica mare la bibe de noapte a renuntat, i-am explicat ca noaptea se bea doar apa, si a inteles....rar se mai trezeste, dar nu ma las convinsa, ca tot intrebai saptamana trecuta de ce l-am dus la bucatarie sa pape lapticul cand a cerut noaptea dar nici nu ma mai stresez, pentru ca atunci cand a fost bolnavior a fost bine ca avea ceva rezerve....la cate zile nu a papat micutul ![]() si ai tai mananca sanatos, e normal sa aibe momente cand par mai grasuti , ca apoi sa se lungeasca si sa nu mai ai aceeasi impresie...daca sunt pe curba de crestere, nu te stresa ![]() ![]() hai ca m-am intins ![]() ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
si dupa faza cu dusul la bucatarie a renuntat la a bea noaptea lapte?
inca ceva,noi bem lapte de soia,care nu e deloc consistent,asta nu are cum sa ingrase,doar mareste stomacul,fiind volum de lichid.
histamina spune:
racusor, maine nu voi intra pe net.
La multi ani delfinasului sef!
sa fie iubit, norocos si sanatos! 

noi avem tot 8,700 kg si vreo 82-83 de cm.
i-am reintrodus monogenul.
eladea2005 spune:
salut si eu gashca de mamici dragi...:)
intru sa va servesc cu un pahar de sampanie si o felie de tort...:) azi avem si noi 9 ani de casatorie...:) nu stiu cum au trecut asa repede,efectiv...
oricum, cele mai mari realizari ale mele, ale noastre, sunt puiutii nostri scumpi...restul e...praf in vant...![]()
va pup! weekedn fain sa aveti!
maine ne asteapta o nunta, duminica mergem la expozitie de caini...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...
baby78 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 intru sa va servesc cu un pahar de sampanie si o felie de tort...:) azi avem si noi 9 ani de casatorie...:) nu stiu cum au trecut asa repede,efectiv... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII 2012... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... 2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE... |
La multi ani frumosi, plini de dragoste si intelegere

Iuliana mami fericita de nazdravan
Tudor
29+