Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Acum vreau sa ii pup pe cei cu diferite "bube", Crispo imi pare rau de V, chiar s-a lovit rau saracul, poate ca ii prinde bine crema aia de care zicea Baby. si pt CristinaS cu intepatura de tantar. si pt bumblee

cristteo, ma bucur ca v-ati simtit bine, chiar aveai nevoie de un concediu

saddie, sa aveti o saptamana buna la cresa, sa inceapa sa manance si ea

Tina, vreau sa stii ca ma gandesc la Raducu, nu stiu daca apuc sa intru, asa ca va zic de pe acum La Multi Ani, sa va bucurati de el si sa aveti aiba de tot ce e mai frumos in viata.

Rodyka, la fel si tie pt Isa, desi ne intoarcem pe 18 seara cine stie cum voi fi...si nu vreau sa ratez momentul. O pup cu drag pe frumoasa noastra delfinasa.

Gaataaa, ma duc ca nici nu vad sa mai scriu. Imi pare rau tare ca nu mai merge Matei, deabia asteptam sa se intalneasca delfinasii nostrii, sa se joace pe plaja.....dar nu mai zic nimic ca nu mai vreau sa o intristez pe Ooana. Cred ca daca o vede pe Larisa o sa o apuce si mai tare dorul........Dar lasa, Ooana gandeste-te la excursia la Santorini si la tot ce o sa poti vedea...voi 2 pe o plaja cu apa aia minunata...o sa fiti ca intr-o a 2-a luna de miere. Maine cand pleci de acasa la asta sa te gandesti

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Oana, imi pare rau!
Multa sanatate lui Matei, sa se faca bine rapid si planuiti un alt concediu in trio

Crispro, eu si Cata ne am minunat cand am vazut cucuiul lui Vladut.
Refacere rapida!

Fetelor, vreau si eu un link cu crema de la arnica, pt vanatai

Si noi suntem piscati de tantari, vreau sa i iau o crema sa tinem tantarii la distanta, sa l dau inainte de a iesi din casa si as mai vrea sa cumpar de la Chicco o chestie de dat dupa ce a fost intepat.....sunt ca un fel de stik ere care se aplica pe intepatura. Oare merita achizitionat?stiti ceva despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

sunt foarte in urma cu cititu' dar neaparat vreau sa urez LA MULTI ANI! fericiti si plini de bucurie micutului nostru delfinas sef! iertare pentru intarziere

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Am intrat pe site la chicco si este creion zanza no, 10 ml, 32 lei.
A folosit cineva asa ceva?
Se merita? Sau sa luam altceva de la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana imi pare rau de Matei, imi pare rau de ce e in sufletul tau, dar poate e o decizie buna sa plecati totusi, daca ar fi fost ceva in neregula cu Matei sa il lasi acasa, sigur ai fi simtit asta, instinctul de mama primeaza Matei o sa se faca bine si voi va intoarceti relaxati si bronzati

Ochidut bravo pentru petrecerea reusita drum bun maine si petrecere frumoasa!!

Oana, Ochidut sa ne spuneti cand ajungeti acolo cum e , noi suntem inca in cautare

Bumbleeblee

imi e un soooomnn!! am vrut sa invat, andrei a tot venit pe la mine, murea de somn, dar facea numai prostii a scris pe pat cu pixul, apoi l-a apucat stersul prafului si baga servetelul in gurita asa ca i-am zis gata, la nana, si in 5 minute s-a executat dar m-a molipsit si pe mine, asa ca am intrat sa vad ce mai faceti voi, in loc sa invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Crispo, e complicata treaba. E un programel pe care il dai jos gratuit si lucrezi cu el, bagi pozele acolo, le aranjezi, configurezi cum vrei, pui fundal la poze, diverse teme, culori, coperta........etc etc si apoi il trimiti la ei si ti-l tiparesc ca pe o carte. Dar dureaza ceva, adica e de munca. te poti uita pe net, dai foto carte si vezi ca sunt multe site-uri.
nu am cum sa iti dau poza cu cadoul, pt ca are 34 de pagini cartea

din categoria cadouri din astea cu simbolistica, un alt cadou f apreciat si de destinatar si de toata lumea a fost al mamei, la 50 de ani, i-a facut un puzzle cu poze de-ale ei/noastre. Le-am dus la un centru din asta cu cadouri personalizate si a facut un colaj din poze, defapt am lucrat impreuna la el. A iesit un puzzle destul de marisor, pe care i l-am dat bucati si i-am zis sa il faca, iti dai seama ca la inceput nu si-a dat seama..dar pe parcurs incepea sa descopere si a fost tare fain.

pasiuni sportive nu are? ca si de aici se pot naste ceva idei de cadou

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mersi mult, Ochidut! O sa ma uit un pic pe net sa vad ce gasesc. De pescuit s/a lasat, ca nu are succes. La ski merge iarna, dar are echipament complet ( si dublura) si tenis de camp - are de toate. As face/lua ceva special ca face 30 de ani!

Tina, eu folosesc crema de galbenele si arnica, de la plafar, 3.50 lei. Azi l-am dat cu crema recomandta de Iuliana. Vedem cum se prezinta.

Merg la nani, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eladea, multi ani impreuna va doresc!

ramona, bravo. E minunat ca ai gasit persoana potrivita pentru Raisa.

saddie, mai ai rabdare o perioada, poate se adapteaza mai greu. Cu bonele e alta bataie de cap.

gina, iti doresc sarcina usoara! ... ce de burtici!

krys, oare nu ar fi bine sa o vada un medic? Sa nu fie vreo reactie alergica, ceva... zic si eu...

oana, imi pare rau. Nasoale rau neprevazutele astea! urmatorul concediu o sa il face cu Matei.

crispro, cum mai e cucuiul? e primul cucui de asa dimensiuni pe care l-am vazut vreodata. of of of, copilasii astia!

coteasca, nu fi supi. O sa ii fie bine la bunici, gandeste-te ca macar scapa de canicula din Bucuresti.

crissteo, acelasi vis il am si eu. Din pacate, va ramane la stadiul de vis inca multi ani de acum inainte. Sa nu ne uiti cu pozele.

bumblebee, dar ai zgandarit, nu gluma, de s-a facut asa mare!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Ochidut, multumesc de urari!
Maine plecati in vacanta? ....drum bun si vacanta placuta!

Cristeo, se simte ca ai venit relaxata din concediu

Abia astept la plec si io sa mi relaxez sotul, e cam nervos in ultima vreme.

Mai am o intrebare la voi, ca vroiam sa va intreb de zilele trecute dar daca n am avut net, n am mai facut o
S a deschis si la noi un magazin topshop .....mi a atrat atentia o perna pt copii dormeo, parca intre 2 si 10 ani, cu husa de aloe vera si reglabila.
Am vrut sa o iau dar nu se putea achita cu cardul. E misto ca o poti returna in 15 zile. Aveti perna speciala pt delfinasi? Tb intr un anumit fel? sau poate dormi si pe una normala?
Acum R doarme pe o perna normala, din puf de gasca, luata de la Ikea, are o marime medie, nu e f mare dar ii place f mult sa doarma pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

Am stat pana la 1 noaptea si am facut bagaje
M- am trezit la 6 dimineata ... m- am inbracat si l-am pupat pe Matei
In timp ce imi faceam o cafea l-am auzit cum plange in somn, il dor bubitele alea
Asa ca eram cu geamantanele la usa dar nu am putut pleca

Am trezit-o pe mama si am trimis-o la birou
Am chemat bona si acum calc camasi
Imediat plecam la birou si incepem nebunia cu actele

Asta era un concediu pentru Matei, daca vroiam sa mergem doar noi alegeam alta destinatie, n-as fi putut sta linistita la soare fara sa ma gandesc la el..si de cat sa fiu in Creta si sa ma gandesc la Matei, e mult mai simplu sa stau cu Matei in brate si sa ma gandesc la Creta .... sau poate nu mai stim cum sa stam singuri pe plaja si sa pierdem timpul ?!?

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput