Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Vin si eu acu pe tarziu sa urez...
LA MULTI ANI ANDREI!!! Ai 2 ani deja!!! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata deosebit de frumoasa !

Eu sunt tare necajita. Pe Riana a piscat-o aseara un tantar de coltul ochiului, si azi dimi la trezire era deja putin umflat, iar acum e mai ceva ca Bute dupa ultimul meci. Tot ochiul e umflat si rosu. E tare suparici si o jeneaza si da cu mana mereu, nu stiu deloc cum s-o alin. Am ajuns si la urgente cu ea, ne-a facut un hemisuccinat in vena dar nu s-a vazut nici un efect... ufff... Acu a adormit mititica mamei. Nici n-o mai recunosc cand ma uit la ea, asa e de schimbata. Is tare necajita...

Va pup fete dragi. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Trecea ziua si nu uram si noi delfinasului sef toate cele bune ....

La multi ani, Andrei voinic ! Sa fii sanatos si voios !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Of, Kris.... Saracuta de ea.....

Antonio are si el o piscatura pe picior si tot asa , e umflat. Ideea e ca aseara cand am plecat din parc l-am vazut pe picior, era imens, l-am alungat si tocmai ce-mi ziceam ca n-a apucat sa-l piste... De unde?! De dim, dupa trezire, in decurs de o ora s-a umflat locul respectiv... . Initial ma gandeam la ceva goanga prin casa dar n-avea cum, ca era sub ochii nostri si chiar n-am vazut niciodata nimic prin casa, avem si plasa de tantari ... Cine stie ce tantari or mai fi si astia?!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Azi pediatra a confirmat virusul GMP
Gurita e plina de afte
In schimb starea lui e foarte buna, e bucuros, se joaca si alearga dupa porumbei

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Offf Oana....mi pare rau ca si voi aveti boala asta pacatoasa! Sanatate multa si refacere cat mai rapida

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput

Kris, Palomina.... saracutii delfinasi.....

Si noi am iesit afara si am vazut ca tantariisunt mult mai mari fata de cum erau anul trecut...plus ca degeaba am dat cu spray de tantari de la Chicco ca nu are efect....Daca anu ltercut un puf ii tinea la distanta acum nici vorba de asa ceva....Sigur sunt alt tip de tantari fata de ce am avut pana acum

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

URAM SI NOI PUIUTULUI SCUMP ANDREI LA MULTI ANI SANATOSI, SA FIE CUMINTE, DESTEPT SI FRUMOS ASA CUM IL STIM DEJA. SA-SI BUCURE PARINTII ASA CUM S-A OBISNUIT DEJA SI PARINTILOR LE DORIM SANATATE, PUTERE SI RABDARE ASA CUM AU DOVEDIT, DEJA, CA AU.

P.S. - Am emotii ca acu doi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Andrei! Sa iti fie viata plina de momente frumoase, sa fii sanatos, norocos, fericit! Alina, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Saddie parca vorbesti de fiica-mea

Of Krys,pupam piticuta sa se faca bine repede ochisorul

Mergi la inceput

Buna dimineata! Dau o cafea mareeeee !!!!

Fetele cum a fost la nunta?.....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neata! Vin si eu la o cafea intre gagici! Am lasat copilul la mami de ieri, asa ca ne-am facut de cap! Dar de dormit tot nu pot mai mult!
Mergeti astazi sa votati?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput