Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicole1980 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt putin in urma cu FB,,,,dar vad ca aici vorbiti de pozele Alinei. Unde sunt, tot pe FB ???
Reallaura spune:
Buna fetele
Gabitzule sper ca e mai bine acum Raducu!
Nicolepe fb pozicile Alinei
Ali scumpa, sunt tare curiasa sa vad casuta! Mi-e mila de Luc, dragul de el...Ilinca mea a fost protejata, uite, la 2 ani jumate o dau la gradi direct, o alintata. Si vrea la gradi.
Nicole1980 spune:
Buna dimineata! Poftiti la
Cum suportati caldurile acestea, ca noi stam mai mult in casa si tot murim de cald.... ?
Ne pregatim de vacanta, sambata plecam la Sovata, apoi la mare...
Am inceput sa fac bagajele: am pus cam tot sifonierul initial, apoi am inceput sa selectez...sotul spune k trebuie sa luam cat mai putine haine, deoarece avem si carut, patut, scoica etc...
AM fost si noi la vaccin, iar asistenta i-a fost frica sa ii faca vaccinul doar cu mine...sa nu se smuceasca David...a zis ca e prea maricel si ii poate rupe acul daca nu il tin bine...
Ne-a ajutat dl doctor, care i-a promis lui David ca ii umfla muschiul bratului si va fi puternic...asa ca baiatul a stat nemiscat...
Va pup si va urez o zi minunata!
Nicole1980 spune:
Aly- am uitat sa zic...m-am delectat cu pozele voastre...minunate...abia astept si eu o vacanta in 2... Arati fff bine, esti o slabanoaga
Victoria_mami spune:
Tiiiiiiiii, pai se poate? Va culeg de pe pagina 2? Duminica-duminica, da chiar asa, nici un post, o cafea, o maslina, nic'-nic'??? Tztztz
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
mihaser spune:
Hello,
Si la noi s-a terminat vacanta...fuse, fuse si se duse...Cu noi in vila erau niste sarbi din Belgrad si s-au uitat crucis cand am plecat...Ei venisera ptr 15 zile...Ce as colinda si eu insulele grecesti cu lunile......Erau foarte multi europeni cu barcuta...mergeau de la insula la insula...mancau in porturi...Ne-am intersectat pe o insula cu un yacht (Turquoise Yacht)...Doamne cum arata!
Acum piticii ma bat la cap sa ii duc la bunici...insa nu stiu cat timp mai avem.
Gabitza s-a schimbat schema de vaccinare...si Cristi a facut pe la 2,5 ani vaccinul asta care acum se face la 4.
Andrada79 spune:
Salutare,
Va pun si voua un link cu niste povesti terapeutice pt copii, sper sa va placa:
http://www.cristinatohanean.com/povesticopii/povesticopii.asp
Va pup!
Victoria_mami spune:
Da' chiar nu mai presteaza nimeni aici? Hmmm... incerc sa va ademenesc cu o
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
gabitzam spune:
Avem cumva sarbatoriti? Petru, Pavel, Paul, Paula? Si daca avem, si daca nu, sa fie sanatosi cu totii
Lilly79 spune:
Sa scriu repede inainte de a ne muta de la scutece
La multi ani tuturor M&M care au implinit 4 ani, sau vor implini maine !!!
Eu sunt cam codasa la scris pt ca am fost plecati in vacanta si doar ieri ne-am intors. Asa repede au zburat 2 saptamani Obositor cu 2 copii, dar a meritat.Mai vreau
Bye-bye clubul scutecelor