Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna fetelor,

Eu sunt putin in urma cu FB,,,,dar vad ca aici vorbiti de pozele Alinei. Unde sunt, tot pe FB ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Gabitzule sper ca e mai bine acum Raducu!
Nicolepe fb pozicile Alinei
Ali scumpa, sunt tare curiasa sa vad casuta! Mi-e mila de Luc, dragul de el...Ilinca mea a fost protejata, uite, la 2 ani jumate o dau la gradi direct, o alintata. Si vrea la gradi.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la

Cum suportati caldurile acestea, ca noi stam mai mult in casa si tot murim de cald.... ?

Ne pregatim de vacanta, sambata plecam la Sovata, apoi la mare...

Am inceput sa fac bagajele: am pus cam tot sifonierul initial, apoi am inceput sa selectez...sotul spune k trebuie sa luam cat mai putine haine, deoarece avem si carut, patut, scoica etc...

AM fost si noi la vaccin, iar asistenta i-a fost frica sa ii faca vaccinul doar cu mine...sa nu se smuceasca David...a zis ca e prea maricel si ii poate rupe acul daca nu il tin bine...
Ne-a ajutat dl doctor, care i-a promis lui David ca ii umfla muschiul bratului si va fi puternic...asa ca baiatul a stat nemiscat...

Va pup si va urez o zi minunata!

Mergi la inceput

Aly- am uitat sa zic...m-am delectat cu pozele voastre...minunate...abia astept si eu o vacanta in 2... Arati fff bine, esti o slabanoaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Tiiiiiiiii, pai se poate? Va culeg de pe pagina 2? Duminica-duminica, da chiar asa, nici un post, o cafea, o maslina, nic'-nic'??? Tztztz

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hello,

Si la noi s-a terminat vacanta...fuse, fuse si se duse...Cu noi in vila erau niste sarbi din Belgrad si s-au uitat crucis cand am plecat...Ei venisera ptr 15 zile...Ce as colinda si eu insulele grecesti cu lunile......Erau foarte multi europeni cu barcuta...mergeau de la insula la insula...mancau in porturi...Ne-am intersectat pe o insula cu un yacht (Turquoise Yacht)...Doamne cum arata!

Acum piticii ma bat la cap sa ii duc la bunici...insa nu stiu cat timp mai avem.

Gabitza s-a schimbat schema de vaccinare...si Cristi a facut pe la 2,5 ani vaccinul asta care acum se face la 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Salutare,

Va pun si voua un link cu niste povesti terapeutice pt copii, sper sa va placa:

http://www.cristinatohanean.com/povesticopii/povesticopii.asp

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Da' chiar nu mai presteaza nimeni aici? Hmmm... incerc sa va ademenesc cu o

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Avem cumva sarbatoriti? Petru, Pavel, Paul, Paula? Si daca avem, si daca nu, sa fie sanatosi cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Sa scriu repede inainte de a ne muta de la scutece

La multi ani tuturor M&M care au implinit 4 ani, sau vor implini maine !!!

Eu sunt cam codasa la scris pt ca am fost plecati in vacanta si doar ieri ne-am intors. Asa repede au zburat 2 saptamani Obositor cu 2 copii, dar a meritat.Mai vreau

Bye-bye clubul scutecelor

Mergi la inceput