Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost aseara Costi cu Raducu la pediatra si i-a facut vaccinul asta de la patru ani, Infanrix. Ocazie cu care am aflat ca trebuie sa mai faca rapel si la alte doua vaccine, din cele neobligatorii pe care le-a facut Raducu. M-am uitat pe carnetul de vaccinari al lui Andrei si el nu a facut vaccinul asta la 4 ani, nu stiu daca atunci nu se facea sau am neglijat noi.

A fost Raducu foarte curajos, n-a zis nici passs. A venit acasa si mi-a zis din usa "Mami, esti mandra de mine ca am stat cuminte la vaccin si nu am plans?"

S-a dus pe afara si cand s-a intors a venit foarte vesel, ca era o pisica pe strada care zambea la el, era fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Bogdan

Gabitam: Noi asteptam rezultatele exudatului sa-l facem si noi. Se face in manuta sau picior?

Mergi la inceput

In mana se face. N-a avut nici o reactie pina acum, i-am dat niste Nurofen, preventiv, aseara si azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello si aici!

Vroiam neaparat sa o felicit pe Ylari pt bebe Lucas, sa fie sanatos, norocos si fericit iar voi sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti. O sa caut pe FB unde ai povestit despre nastere.

Urez La multi ani copilasilor de aici care s-au serbat in ultimele doua saptamani. Sa fiti sanatosi, norocosi si bucurosi! Si scuze ca nu mai nominalizez, nu vreau sa uit pe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

LA MULTI ANI BOGDAN!!!!!!!!!!!

Gabitzam ups sa ma uit si eu pe fisa de vaccinuri ca am uitat complet de cel de 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule din cate stiu eu, cel care se face acum la 4 ani se facea la 2 ani jumate, ia verifica la Andrei! Felicitari pentru Raducu, wow! sa nu zica el nimic...
Ali
Vera, Nicole, belleane sa va traiasca puisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bravo Raducu!! Noi inca nu am fost, ieri am vrut sa programez, dar era telefonul deranjat si am lasat-o asa, cand revenim din concediu.

Alysh sa va fie de bine plimbarea porumbeilor, superbe poze am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor,

Multam de aprecieri la adresa pozelor, a fost, intr-adevar o vacanta minunata, daca as fi putut colinda putin si prin magazine as fi numit-o perfecta, dar a fost super ok si asa, ne-am incarcat bateriile.

Azi Luchinita iar a plans la cresa, il inteleg perfect, nu se potriveste deloc cu stilul lui libertin, poate din toamna, daca ne ajuta Dumnezeu sa-i dam acolo, langa viitoarea casutza, va fi mai bine.

Cu lucrarile la casutza s-a avansat f frumos, se pare ca intr-o luna e gata, Doamne ajuta!

Pe VLady l-am gasit bine, mama l-a invatat sa citeasca o gramada de cuvinte, m-a lasat paf. Eu nici n-am incercat sa-l invat pana acum, ma gandeam ca toate la timpul lor, dar nu va ascund ca am simtit o usoara mandrie auzindu-l cum citea: intai pe litere, apoi tot cuvantul.

Aseara le-am citit dintr-o encioclopedie Larousse, cu multe poze, intrebari si raspunsuri pt copii, e ffff interesanta, intai le puneam intrebarea si dadeau raspunsuri haioase, apoi le citeam raspunsul corect.

Ce sa va mai spun? In Franta am papat imens, pt ca mor dupa tot ce inseamna, crepes, fructe de mare, branzeturi fratuzesti. In excursii luam si sandwichuri la greu. Regim nu mai pot tine, nu-l mai suport, dar evit sa pap seara, deci sper sa dau in felul asta cateva kg jos.

Laurita scumpa!

Mergi la inceput

Laurita, ai dreptate, in carnetul de vaccine al lui Andrei este vaccinul asta la 2.5 ani.
M-am laudat degeaba ieri ca Raducu n-a avut nici o reactie la vaccin. A venit de la gradinita cu umarul rosu si umflat, de m-am speriat. I-am dat cu Lioton gel de mai multe ori, i-am pus comprese reci, dimineata parca era nitel mai putin umflat. Uff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly citeste deja?!!!!! bravo lui!!! a fost precoce de mic de fapt, de ce ma mir ;)

sa va fie de bine vacanta minunata! (iti zic si aici:)

deci in toamna in casuta ca noua!? Doamne ajuta!

Gabi, manuta Raducului!
maaama, trebuie sa o programez si eu pe a mea

Mergi la inceput