Clasa a II-a * 2012-2013 *
Raspunsuri - Pagina 21
Mmmaria spune:
Multumesc, Mina. La noi nici nu stiu daca chiar le are sau le invoca pur si simplu ca sa scape de scoala. Ieri era cat pe ce sa ajungem la chirurgie fiindca m-a sunat invatatoarea ca o doare burtica si ar fi bine sa mergem sa o luam. Asta in conditiile in care mai facuse un episod din asta saptamana trecuta, intr-o dimineata.
A recunoscut pana la urma, spre dupa-amiaza, ca “a vrut si ea sa lipseasca o zi de la scoala” … Insa clar episoadele astea se intampla inaintea orelor de matematica (i-a intrat ei in cap ca matematica e grea si ca ea nu stie matematica, in conditiile in care doamna nu-i streseaza si ea se descurca foarte bine pentru nivelul ei).
Am pedepsit-o pentru minciuna (ea nu mintea pana acum, si asta ma ingrijoreaza!) dar mi-e frica sa nu confund o durere reala de burta cu una de “matematica”.
Multumesc inca o data si scuze ca am intrat peste voi (oricum v-am citit si va citesc in continuare cu placere)
isabela spune:
Legat de durerile de burta.
Toti cei 4 ani de gimnaziu am avut dureri de burta (imaginare). Nu mai stia biata mama ce sa-mi faca. De ce le aveam? Pentru ca aveam o invatatoare foarte dura, care batea copiii. Imi aduc si acum amine ,si-au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, cum lua fetele de par si efectiv le invartea, sau cum batea cu linia.
Pe mine nu m-a batut niciodata, dar am avut aceea frica permanenta de scoala.
Nu a venit niciodata un parinte, la scoala, sa se planga, ca al lui copil este batut. Era ceva obisnuit in aceea vreme. Si era cea mai cautata invatatoare, ca de, era cea mai buna.
isabela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isabela Legat de durerile de burta. Toti cei 4 ani de invatamant primar am avut dureri de burta (imaginare). Nu mai stia biata mama ce sa-mi faca. De ce le aveam? Pentru ca aveam o invatatoare foarte dura, care batea copiii. Imi aduc si acum amine ,si-au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, cum lua fetele de par si efectiv le invartea, sau cum batea cu linia. Pe mine nu m-a batut niciodata, dar am avut aceea frica permanenta de scoala. Nu a venit niciodata un parinte, la scoala, sa se planga, ca al lui copil este batut. Era ceva obisnuit in aceea vreme. Si era cea mai cautata invatatoare, ca de, era cea mai buna. |
szivarvany spune:
am reusiiit :D
poftiti la capitolul 2:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175029&nm=Clasa-a-IIa-20122013-2
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca