Credeti ca exista ingeri?(2) SPLIT

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaiTexas

Unde sunt ingerii? In realitate si in vis. Eu nu am "vazut" nimic in acest sens niciodata, insa am auzit si am vazut multe lucruri.

Despre ingeri

Incepem cu dracul.

http://www.youtube.com/watch?v=bF_arWMvNG8

Vedeti sa nu va placa

Ce legatura are video din link cu dracul sau cu ingerii? Si ce ar trebui sa nu ne placa?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Laura pe tine te lamureste?Ca pe mine ma baga in ceata.Daca ar fi predicator sa zicem iar eu membra a vreunui trib care mai crede in zeul ploii zau daca m-ar convinge.Eu stiu ca totul este simplu.Vorba multa acopera des nonsensuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

Cantecul ascultati-l de 4-5 ori (nu e bine sa faceti asa), si veti simti ceva care parca ar vrea sa fie doborât in dumneavoastra dar nu se lasa. Spun “vrea”, pentru ca acel ceva este de fapt Cine si este constient si stie multe lucruri e inteligent, stie a apara impotriva atacurilor diavolesti - impreuna cu un inger pazitor dat -, ca o … Persoana. Daca sunteti botezat in Biserica Ortodoxa, prin afundare de trei ori in apa si prin celalalt lucru al preotului, cel cu Duhul (materie si “spirit” – iertati, cuvantul spirit este mai mult decat necuvenit), veti simti asa. Daca nu, atunci “nu” stiu cum veti simti, insa nu mai e nevoie sa fiti “fermecati” de cantec, pentru ca nu are pe Cine fermeca.

Experienta din propriul punct de vedere al femeii din video, este o viziune (deci ceva care numai ea vede) asupra “lucrurilor” “inconjuratoare”. Am pus in ghilimele pentru ca “lucrurile” nu sunt lucruri si “inconjuratoare” inseamna cu totul altceva.

Pentru aceste “viziuni” si manifestari, femeia plateste pretul unei papusi de pamânt, pretul sufletului (orice om are un suflet, de la Adam incoace). Intra duhuri in ea? Cum adica, sau, de unde, din materie? Cum sa intre duh din materie in (de fapt, langa) suflet? Nu se poate. Duhurile de fapt misuna printre gândurile “sale”.

“La început a facut Dumnezeu cerul si pamântul.” Facerea 1:1

Cat de mult va spun depinde de mine si ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa va spun numai ce va trebuie. Nimicul e simplu si totul e intru totul complicat.

Chiar asa, numai cerul si pamantul? Ha, ce carte, imi zicea proful de fizica. Ce treaba are Dumnezeu, cu pamantul si cerul, cand noi stim ca avem un univers de studiat, etc; ce “pasarile” “cerului” vrei, lasa-ma cu cartea cu minciuni. Insa:

“Pamantul” din Biblie (Facerea primele capitole si prin multe alte locuri) este universul, iar “cerul” este ce “va” ramane dupa ce se “va” lua timpul din sus-numitul univers. Sa nu va zapaciti prea mult cu "va" ca nu e important. Pentru noi, daca avem asigurata mântuirea (vezi toata Biserica, cu Taina Botezului, Taina Impartasaniei, Taina Spovedaniei; vezi pacatele sa nu traga totul in minus), dupa aceea importanta este cunoasterea lui Dumnezeu, atat cat ne poate apasa pe fiecare, nu cunoasterea "cerului", a "apelor", etc. Nu zic ca nu e interesanta cercetarea insa am auzit printr-un basm romanesc cum ca “Cine stie multe moare repede” si acum cred asta, in anumite sensuri.

Deci ce treaba are proful de fizica si cerul si pamantul cu tot ce am zis? Mai jos cititi despre ceea ce noi numim univers astazi; e simplu, inlocuiti cuvantul “pamantul” cu “univers” si veti afla multe despre galaxii (“pasari”) etc. deduceti si dvs; apele sunt “lumea” duhurilor, INGERILOR etc iar pamantul este universul material:

“Apoi a zis Dumnezeu: "Sa misune apele de vietati, FIINTE cu viata in ele si pasari sa zboare pe pamânt, pe întinsul tariei cerului!" Si a fost asa.

Si le-a binecuvântat Dumnezeu si a zis: "Prasiti-va si va înmultiti si umpleti apele marilor si pasarile sa se înmulteasca pe pamânt!

Apoi a zis Dumnezeu: "Sa scoata pamântul FIINTE vii, dupa felul lor: animale, târâtoare si fiare salbatice dupa felul lor". Si a fost asa.

A facut Dumnezeu fiarele salbatice dupa felul lor, si animalele domestice dupa felul lor, si toate târâtoarele pamântului dupa felul lor. si a vazut Dumnezeu ca este bine.” Facerea 20-25

In ultimele randuri se vorbeste despre fiintele din univers, inclusiv despre ingerii rai si salbatici si despre aceia “domestici”, iar “târâtoarele” sunt cele ce târasc, deci, ca niste “sfori”, universul: "legile" sale (vezi fizica etc). Domnule capcaun, va iubesc, si va spun ca fiind indragostit de fizica iubiti o "FIINTA", o "târâtoare". Stiti ce? Un sarpe. V-a fermecat cum ca el e Dumnezeu. Va mai spun ca exista mai multe "fizici" in univers, si sunt acestea o nimica toata in comparatie cu Dumnezeu si stiinta Sa.

Tot ce scriem (in minte) ramane pe veci, si o sa trebuiasca sa platim taxa (pe cunoasterea lui Dumnezeu in eternitate) pentru tot ce e scris urât acolo. Si nevroind sa mai zic iarasi “dr”, doar pentru ca a fost necesar inainte, am vrut sa va spun sa nu va placa diavolul mai inainte, dar asta e destul de greu, pentru ca tocmai aici se afla inselarea noastra, in aceasta oglinda care poate sa ne zapaceasca rau de tot daca ne lasam fermecati:

"Acum vedem neclar, ca într-o OGLINDA, însa atunci vom vedea fata în fata. Acum cunosc în parte, însa atunci voi cunoaste pe deplin, asa cum si eu am fost cunoscut pe deplin."

pardon, asta a fost dat de catre greieras, probabil din biblia catolica.

"Caci vedem acum ca prin oglinda, în ghicitura, iar atunci, fata catre fata; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaste pe deplin, precum am fost cunoscut si eu."

Epistola întâia catre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel 13:12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Cantecul ascultati-l de 4-5 ori (nu e bine sa faceti asa), si veti simti ceva care parca ar vrea sa fie doborât in dumneavoastra dar nu se lasa. Spun “vrea”, pentru ca acel ceva este de fapt Cine si este constient si stie multe lucruri e inteligent, stie a apara impotriva atacurilor diavolesti - impreuna cu un inger pazitor dat -, ca o … Persoana. Daca v-ati botezat la Biserica Ortodoxa, prin adâncire de trei ori in apa si in Duh (materie si “spirit” – iertati, cuvantul spirit este mai mult decat necuvenit), veti simti asa. Daca nu, atunci “nu” stiu cum veti simti, insa nu mai e nevoie sa fiti “fermecati” de cantec, pentru ca nu are pe Cine fermeca.

Experienta din propriul punct de vedere al femeii din video, este o viziune (deci ceva care numai ea vede) asupra “lucrurilor” “inconjuratoare”. Am pus in ghilimele pentru ca “lucrurile” nu sunt lucruri si “inconjuratoare” inseamna cu totul altceva.

Pentru aceste “viziuni” si manifestari, femeia plateste pretul unei papusi de pamânt, pretul sufletului (orice om are un suflet, de la Adam incoace). Intra duhuri in ea? Cum adica, sau, de unde, din materie? Cum sa intre duh din materie in (de fapt, langa) suflet? Nu se poate. Duhurile de fapt misuna printre gândurile “sale”.

Oh, sarmana de mine ( ca a nu zic mai urat) si eu care intelesesem ca e vorba despre un filmulet cu mesaj ecologist despre padurea amazoniana si locuitorii ei. Cand colo, era lupta dintre inger si diavol. offf, nimic nu pricep! noroc cu 'civiliatii' astia crestin care distrug padurile amazoniene si pe 'lucratorii diavolului' din triburile ce traiesc acolo. De fapt facem un mare bine intregii lumi crestine distrugandu-i. Am inteles acu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Cantecul ascultati-l de 4-5 ori (nu e bine sa faceti asa), si veti simti ceva care parca ar vrea sa fie doborât in dumneavoastra dar nu se lasa. Spun “vrea”, pentru ca acel ceva este de fapt Cine si este constient si stie multe lucruri e inteligent, stie a apara impotriva atacurilor diavolesti - impreuna cu un inger pazitor dat -, ca o … Persoana. Daca v-ati botezat la Biserica Ortodoxa, prin adâncire de trei ori in apa si in Duh (materie si “spirit” – iertati, cuvantul spirit este mai mult decat necuvenit), veti simti asa. Daca nu, atunci “nu” stiu cum veti simti, insa nu mai e nevoie sa fiti “fermecati” de cantec, pentru ca nu are pe Cine fermeca.

Oh, sarmana de mine ( ca a nu zic mai urat) si eu care intelesesem ca e vorba despre un filmulet cu mesaj ecologist despre padurea amazoniana si locuitorii ei. Cand colo, era lupta dintre inger si diavol. offf, nimic nu pricep! noroc cu 'civiliatii' astia crestin care distrug padurile amazoniene si pe 'lucratorii diavolului' din triburile ce traiesc acolo. De fapt facem un mare bine intregii lumi crestine distrugandu-i. Am inteles acu.

Valeu io incep sa ma simt saraca cu duhul,na,ca sa pastrez terminologia aferenta ca nu pricep nic`.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

@Laura25

"lupta dintre inger si diavol"

nu am spus asa ceva, ati inteles gresit. Despre care inger vorbiti, caci si diavolul are ingeri.

Nu sariti asa repede la concluzii; exista cumva crestin ortodocsi care au distrus vreo padure amazoniana?

Ati fost sa vedeti vreun trib din America de Sud? Eu am fost, si nu v-as minti despre astfel de lucruri. Am discutat cu oamenii la fel cum discut cu dvs, numai ca in alta limba, spaniola. Iar ceea ce ati vazut nu este diavolul, ca nu il puteti vedea, ci un fel de parte din mama lui (nu zic despre femeie).

Mergi la inceput

Omule incearca sa sintetizezi informatia..e dezlanata,e aruncata,obosesti.De fapt,nu cred ca am ce invata de aici.Paaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Marius, mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Eumada, informatia nu e nici dezlinata si nici nu oboseste, daca nu-ti place sau n-o intelegi, nu citi.

Unii nu dau 2 bani pe religie si ce predica ea, dar negresit isi aduc aminte cele citeva clisee cu obrazul intors si iubirea si iertarea. Practica intii tu asta cu vrajmasii tai , abia pe urma spune-i altuia sa ierte, nu te supara pe mine, mie-mi esti draga de la Umanitare, dar aici n-ai dreptate, in primul rind ca Mihai il iubeste pe Capcaun, pe urma Capcaunul stie sa se apere si singur, ca nu degeaba-i capcaun.

Te-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Marius, mersi!

E Ok...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput