Credeti ca exista ingeri?(2) SPLIT

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
Dumnezeu il va recompensa indoit pentru "rolul" jucat.

il va recompensa indoit pentru ceea ce a pierdut. cu o singura notabila exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

@gabidaniela

"PS: Mie mi-a placut atat cantecul din link, cat si mesajul acestuia."

Care este mesajul cantecului si al intregului ritual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou
il va recompensa indoit pentru ceea ce a pierdut. cu o singura notabila exceptie.

Imi scapa exceptia. Care-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

ma gandeam eu (ca abia dupa ce am descoperit-o mi s-a facut lumina in ce priveste cartea lui Iov)

" I s-au nascut sapte fii si trei fete. Avea sapte mii de oi, trei mii de camile, cinci sute de perechi de boi, cinci sute de magarite si un foarte mare numar de slujitori. si omul acesta era cel mai cu vaza din toti locuitorii Rasaritului." Iov 1:2-3

“În cei din urma ani ai sai, Iov a primit de la Domnul mai multe binecuvantari decât primise în cei dintâi. A avut paisprezece mii de oi, sase mii de camile, o mie de perechi de boi si o mie de magarite. A avut sapte fii si trei fete” (Iov 42:12-13)

Domnul i-a dat înapoi îndoit decât tot ce avusese.” (Iov 42:10)

Dumnezeu i-a dublat numarul de oi, de camile de boi si magarite, dar nu i-a dublat numarul de fii si fiice. de ce? pentru ca nu-i pierduse niciodata. acestia doar l-au precedat in glorie.

edit: am scos diacriticele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Dumnezeu i-a dublat numarul de oi, de camile de boi si magarite, dar nu i-a dublat numarul de fii si fiice.

Multumesc pentru pont.
Fascinatia mea pentru Cartea lui Iov nu poate decat sa creasca!

PS. De curiozitate, desi nu se specifica nicaieri, ce crezi, Iov avusese 70 de ani cand a fost pus la incercare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

exact despre asta vorbeam. ce vede fiecare citind biblia!
eu am citi-o ( partial ) si nu am vazut nimic!
( decat ca nu trebuie sa credem in batrani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

exact despre asta vorbeam. ce vede fiecare citind biblia!
eu am citi-o ( partial ) si nu am vazut nimic!
( decat ca nu trebuie sa credem in batrani)

edit: in cartea lui iov am vazut asta.

Mergi la inceput

as vrea sa-mi rapundeti ce intelegeti prin cartea a treia a regilor. capitolul 8 .
sunt on topic ca e vorba de heruvimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

ma gandeam eu (ca abia dupa ce am descoperit-o mi s-a facut lumina in ce priveste cartea lui Iov)

" I s-au nascut sapte fii si trei fete. Avea sapte mii de oi, trei mii de camile, cinci sute de perechi de boi, cinci sute de magarite si un foarte mare numar de slujitori. si omul acesta era cel mai cu vaza din toti locuitorii Rasaritului." Iov 1:2-3

“În cei din urma ani ai sai, Iov a primit de la Domnul mai multe binecuvantari decât primise în cei dintâi. A avut paisprezece mii de oi, sase mii de camile, o mie de perechi de boi si o mie de magarite. A avut sapte fii si trei fete” (Iov 42:12-13)

Domnul i-a dat înapoi îndoit decât tot ce avusese.” (Iov 42:10)

Dumnezeu i-a dublat numarul de oi, de camile de boi si magarite, dar nu i-a dublat numarul de fii si fiice. de ce? pentru ca nu-i pierduse niciodata. acestia doar l-au precedat in glorie.

edit: am scos diacriticele

www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu

dar in Iov 1:18-19 nu spune ca au murit toti fii si ficele lui Iov?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
Si va rog sincer si cu frica mare de dvs., in vederea nesmintirii oamenilor sa nu mai scrieti inventii fara nici o dovada scripturistica precum ca “satan are acces la Dumnezeu” si altele.

desi nu se merita raspuns la aceste injurii facute de Mihai, pt ca si altcineva m-a intrebat postez raspunsul meu cu versete.

fiind prea multe va rog pe voi sa le gasiti. sa-mi spune-ti daca nu asta se intelege...

Satan vorbeste cu Dumnezeu, are acces la Dumnezeu in Rai:
Iov
cap 1 v6,7,8,9...12

cap 2 v1,2,3....6

PS.Mihai , daca ai vreo nelamurire, sau daca ti se pare ca ce spun eu nu are fundatie Biblica, poti sa o faci intr-un mod mai crestinesc, fara sa ma faci mincinoasa, sau altfel...

expresia "in vederea nesmintirii oamenilor..." nu am inteles-o...
ori eu am inceput sa nu mai inteleg bine romaneste...ori scrii gibberish

michelle

Mergi la inceput