Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Tare buna cafeaua, multumesc.

Delia nu pot sa cred ce atitudine are sotul tau. Mult curaj pt.a creste cei doi copilasi.

Freedelia f.frumos ce povestesti despre baby shower.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Delia, ma inclin in fata ta. Esti incredibil de puternica si echilibrata. Laila bine ai venit, sa cresti mare si puternica la fel ca mama ta.
Rudy
Clarissa esti in rugaciunile mele.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

Laura, am avut si eu arsuri ingrozitoare azi-noapte, uneori mai cedeaza la Bio-anacid (din plante).

Biri, azi e racoare dar nu vreau sa nasc, tusesc de rup, ma doare in gat si ma gandesc ca nu-s conditii optime pt. o cezariana. Maine am control si vad ce zice dr, apoi scoatem majorete. Tu ce planuri ai?

Freedelia, f. frumos ce povestesti, ai facut poze?

Daconst, cu placere.

Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Am stat ceva timp in fata calculatorului nestiind exact ce sa scriu, nu sunt sigura nici acum ca ii voi gasi cuvintele !

Delia : in primul rand ii doresc multa, multa sanatate, fericire si noroc piersicutei tale Laila, este o frumusete micuta luptatoare. In al doilea rand iti doresc recuperare usoara si mult laptic pentru pitica. Iar in al treilea rand ma rog la D-zeu pentru sufletelul micutei Clarissa , eu nu stiu cum reusesti sa fi asa de tare in toata situatia asta, pe mine m-a apucat daor citind si gandindu-ma la voi.
Ma rog la D-zeu sa iti trimita in continuare taria de care ai nevoie pentru a depasi toate problemele; sincer eu te admir pentru felul in care reusesti sa te descurci. Va doresc numai bine, va imbratisez si va pe toti trei !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 22 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Delia, iti marturisesc ca pe mine m-a zdruncinat ft tare povestea ta. Am fost cu gandul la tine zilele astea si desi am citit aseara, nu mi-am gasit cuvintele sa iti scriu un mesaj. Multa sanatate si putere ii doresc micutei Laila! Am putin pt Clarissa sa stii...
Pe mine ma faci sa ma simt slaba si depresiva, daca ar fi sa fiu in situatia ta eu nu as fi avut atata forta si intelepciune sa depasesc momentul. Despre sotul tau prefer sa ma abtin, m-a lasat masca atitudinea lui si nu cred ca e cazul sa comentez eu
Poate ca viata te-a facut sa ajungi asa o mamica luptatoare, marturisesc ca mi-as dori puterea ta.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Vad ca se inmultesc randurile mamicilor

Delia - multa sanatatei bebelinei luptatoare
Dumnezeu sa o aiba in paza pe micuta Clarissa si jos palaria pt barbatelul Rudy
Felicitari mamico!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

In primul rand, Ada si Delia va felicit din toata inima pentru taria de care ati dat dovada si ma rog pentru primele piersicute ale odiseei sa creasca mari si sanatoase pentru ca au alaturi niste mame eroine.
Iar in al doi-lea rand feteleor....iertare pentru a mea lipsa ffffff indelungata (cred ca sunt codasa).
De azi am intrat in concediu prenatal si promit solemn sa fiu activa si la scris, nu doar la citit, nu de alta dar nu vreau sa ma dati la coada listei in caz de curatenie a ei.
Ma bucur pentru toate fetele care sunt bine si active, fara dureri sau peripetii, iar cele care mai au cate una alta de tras cu statul in pat, arsuri si alte cele....curaj ca mai e putin si vin bebeluti dragi

26+ Vlad Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Am actualizat si semnatura

30+ Vlad Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Aruba, pt Bianca avem www.britax.co.uk/car-seats/car-seats/first-class-plus" target="_blank">Britax First Clas Plus, l-am luat de pe amazon si sunt foarte incantata de el.

Iar monitor video avem www.amazon.de/Motorola-188404-Digitales-Farbdisplay-infrarot-Nachtsichtkamera/dp/B002KUTZQ8/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=baby&ie=UTF8&qid=1338884320&sr=1-1" target="_blank">Motorola tot de pe amazon luat, dar sa stii ca bateria se duce repede 2-3 ore, dar am inlocuit-o cu niste acumulatori si asa tine mult, 6-8 ore, poate mai mult, nu am dat importanta

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna tuturor
Delia felicitari pentru curajul si taria ta ta.Multa sanatate bebelinei,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa.
Multa sanatate si lui Nectarel, am vazut ca a mai crescut un pic.
Eu mai rar cu scrisul, dar de citit v-am tot citit.
La mine nu prea isi mai fac efectul pastilele de Gynipral si o sa trebuiasca sa cam stau pe la spital.Mai grav este ca am luat raceala de la cel mic si ma simt foarte rau.
Fetele care aveti copii mai mici,cum va descurcati?Eu nu mai reusesc sa ii mai fac fata.
Va pup pe toate si sper sa scriu si eu mai des.

mami de robert 20.10.2010 26+

Mergi la inceput