Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 20
maria0408 spune:
Ada si Delia ma bucura vestile bune.
Am vazut si eu pozele cu burticile noi, am pus si eu cateva din concediu, promit sa revin cu mai multe cand reusesc sa le descarc pe toate. Dupa ziua de ieri am pus si eu acum la copt o praji cu capsuni si una cu caise.
Fleur cum e cand mai ai doar o zi de lucru?
Biribu spune:
Porumbita pai cit e glicemia dimineata? cu nasterea, eu stiu asa - greutatea nu e un reper, mai ales la mame diabetice copiii pot fi mai mari, de regula de fapt sunt, si maturarea pulmonara e un pic mai inceata. sunt insa evident si alti parametri care se urmaresc si pot indica ca e necesar sa-i aduca pe lume la un moment dat, insa daca totul e bine se prefera sa se astepte termenul. trebuie urmariti apoi atent sa nu faca hipoglicemie dupa nastere.
Ali pai e bine daca macar se opresc cind faci tu urit, la mine nici macar acuma astia mai mari sunt ok ca o fenteaza ei, nu mai merge sa le impui mare lucru. mai am doua zile si vine, se vede, da?? conopida pane
Bea totul e ok, numerele sunt normale, nu te mai uita la toate virgulele
Deliush cum merg pregatirile? ce face Laila, e bine? nu te mai gindi acuma ca nu mai conteaza. nu se punea problema de cerclaj la tine daca colul era normal, ca preventiv nu e indicat.
edit sa zic: Maria cum faci praji cu fructe?? mor de pofta si sunt si la servici, deci vreau reteta!
maria0408 spune:
Ali ce de bunatati ai gatit. Cum e sotul tau s-a decis cu operatia?
Iuli noi am semnat si acum pt.celule stem cu CBS. Cu ei am avut si prima data contract.
Carmen intrebai acum cateva zile de medici pediatri, prin Militari si nu am resit sa raspund.Daca vrei sa mergi pe schema de vaccinare de la stat, medicamente gratuite, etc atunci ar merita un pediatru chiar in cartier sau in apropiere. Si eu fiindca la inceput nu am stiu si nu cunosteam pe nimeni si am inscris-o pe Ana la policlinica de pe Veteranilor, unde eram arondati si unde sunt obligati medicii sa vina sa vada nou nascutii. Eu am avut-o la dr. Caravan, a venit de doua ori sa o vada dupa ce am nascut, nimic deosebit. daca vrei iti dau datele ei de contact.
Ulterior m-am reorientat in sensul ca am un pediatru ce are cabinetul in centru iar pt. urgente vine acasa. Oricum am urmat schema de vaccinare recomandata de ea si am cumparat toate vaccinurile, medicamentele etc.
Ca rezerva pt. urgente avem si o pediatra care lucreaza la spitalul de copii Tei si face garzi la neonato la Giulesti. la ea am apelat de cate ori mi s-a parut ca e ceva mai grav si pt.a doua opinie. ce sa faci paranoia. E un pediatru tanar, era rezident cand am inceput noi sa mergem la ea dar avand mintea deschisa mie mi-a placut. Daca te intereseaza datele ei da-mi de stire.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biribu Porumbita pai cit e glicemia dimineata? cu nasterea, eu stiu asa - greutatea nu e un reper, mai ales la mame diabetice copiii pot fi mai mari, de regula de fapt sunt, si maturarea pulmonara e un pic mai inceata. sunt insa evident si alti parametri care se urmaresc si pot indica ca e necesar sa-i aduca pe lume la un moment dat, insa daca totul e bine se prefera sa se astepte termenul. trebuie urmariti apoi atent sa nu faca hipoglicemie dupa nastere. |
dimineata pe nemancate este intre 93 si 98 (de regula e 96 si intr o singura dimineata a fost 103)
seara la 2 ore dupa masa e intre 103 si 110 (intr o singura seara a fost 127)
asa as prefera si eu, dc tot e cezariana sa fie la cald
de aici si confuzia mea... (pe langa faza cu tr sau nu sa fac insulina)
alilumi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Ca rezerva pt. urgente avem si o pediatra care lucreaza la spitalul de copii Tei si face garzi la neonato la Giulesti. la ea am apelat de cate ori mi s-a parut ca e ceva mai grav si pt.a doua opinie. ce sa faci paranoia. E un pediatru tanar, era rezident cand am inceput noi sa mergem la ea dar avand mintea deschisa mie mi-a placut. Daca te intereseaza datele ei da-mi de stire. |
Maria, iertare daca ma bag ca musca in lapte, dar m-ar interesa numele si ceva date de contact eventual ale pediatrei respective. eu voi naste oricum la giulesti... si poate reusesc sa o abordez inca de la nastere. multumesc anticipat.
34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Delia21 spune:
Biri,cam incet cu pregatirile;am chemat pe cineva sa ma ajute la curatenie...si e aproape 11 si nu a venit si singura nu m-am apucat inca;ieri am fost la scoala la mine si am vorbit cu profu....mi-a dat el formularele iar acum trebuie sa adc hartiile,dovezile de la Tampa ca nu vorbesc aiurea...Laila e cam anemica,i scade cate putin RBC count,ieri fu 33 azi 31...si ei zic ca le-ar place sa fie cam la 43-45...azi nu dar pe maine au zic ca vor sa-i faca o transfuzie de 14 ml sange daca scade RBC.A facut si jaundice,deci au pus-o la lumina si cu ochisorii acoperiti de ieri iar azi e un pic mai bine ....IRINA,totusi,pentru stiinta mea pentru viitor,tot vreau sa stiu daca ar fi ajutat acel cerclaj;doctorul pe la 12 saptamani a vrut sa-mi puna preventiv....si eu m-am fatait si am refuzat...uite ca era mai bine sa fi lasat dupa doctor si sa nu fac pe mine de frica...si sa fi pus cerclajul...dar deh....natura
A ajuns si mandru la NY....oh....si ne-a si sunat...si ne-a dat o veste bune:vine inainte cu o zi sau 2 la noi de 4 iulie....deci ne da pace caci are multe de recuperat la job;mai bine asa...decat sa ne stresam reciproc si sa ne calcam zilnic pe degetele de la picioareAs,si ca sa fie totul splendid,fac haz de necaz...mi-a cazut ieri un dinte;oh....si banuiesc ca stiti ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi creasca la loc....si e chiar din fata si de sus,deci cum dechid gurita arat ca mama padurii;asa ca trebuie sa dau fuga,vrand nevrand si la dentist;daca nu era chiar in fata mai asteptam macar cateva saptamani....asa....nu am de ales
Delia21 spune:
PORUMBITA,nu ai idee de cate ori mi-am zis sa nu uit sa-ti multumesc pentru mesaj,uit la greu zilele astea!!!!!!!!!!!!!! Sunt disperata cat pot sa uit de multe,nu ma recunosc.MULTUMESC
Crina,Fleur,tu mai mergi la munca sau ai intrat in concediu si te odihnesti un pic?
Carmen_80 spune:
Booon, am revenit de la dr si de la shopping bebe tei.
La dr am stabilit data cezarienei, care va fi pe 28 ( tre sa modif semnatura). Se pare ca dr a prins curaj si a impins-o mai tarziu :)) desi e aproape convins ca nu o sa stea bebe pana atunci. Mai mergem sapt viitoare vineri sa mai verificam lichidul, nodul si pozitia - e inca pelviana.
Shopping bun, bebe cuminte, parca stia ca sunt pentru el :)). Am completat si finalizat lista.
Nu am gasit leagan asa ca il comand de pe net.
Maria ms mult de rasp. Vreau toate contactele :)) veteranilor e aproape de mine. Cred oricum ca o sa-i fac si un abonament la medicover, dar sa am si backup. Multu mult.
36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani
b_1403 spune:
Off Doamne Delia te-as vrea in preajma mea permanent. Cum poti tu sa fii asa de calma si sa mai si glumesti (ai fost faina rau cu dintisoru-care cine stie daca il pui sub perna ce iti aduce Zana Maseluta).
Eu creca ma prapadeam de plans daca eram in locul tau prin cate ai trecut. De o mie de ori Bravo.
Biri mare noroc cu tine la odisee. Multumesc
Ma apuc sa mai bag o tura de citeala poate retine ceva si neuronul meu de gravida cu toate ca e posibil sa uite ff repede.
Va pop fetelor.
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
Carmen_80 spune:
Aruba, daca esti pe faza si vrei, pot sa-ti comand eu cadita de pe mykids ca sa nu mai platesti transport. Eu vreau sa dau comanda azi, asa ca da-mi link-ul cu ceea ce vrei.
Roxy, la fel, link.
Daca mai vrea cineva ceva de pe mykids, va comand si ne intalnim si vi le dau. Ppate iesim la limonada aia. Astept link-uri repede
36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani