Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 13
maria0408 spune:
Fetelor voi cum stati cu kg.? Eu am luat pana acum in saptamana 30,aprox.8 kg., rezonabil dupa parerea mea, dar citind diverse site-ul cu evolutia sarcinii pe saptamani,majoritatea vorbesc de 5/6 kg.max. ceea ce m-a cam desumflat. La Ana in ac.perioada luasem 10 deja, iar in final am ajuns la 16.
b_1403 spune:
Maria sar eu prima sa te linistesc, eu am luat 16 pana acum si am aproape 33 sapt. Am 62 Kg la 1,67 m. Eu cand ma uit in oglinda nu ma sperii ff tare (putin tot o fac) iar de citit site-uri de mult nu o mai fac ca asa rau ce ma simteam cand vedeam ca normal e sa iei nu stiu cat pana la final si eu depasisem deja la 30 sapt. Asa ca eu zic ca stai bine. Oricum dam jos dupa acu eu as fi multumita sa am o mandruta grasuna ca as ami-s de drago copii cu dungi la picioare de grasanuti ce sunt.
Iar cu anestezia sunt inca socata o sa intreb si eu medicul meu daca va trebui sa o cumpar cu toate ca mi se pare o porcarie. Adica daca nu mi-as permite sa o platesc ma taie pe viu ca pe animale sau ma lasa sa ma chinui sa nasc natural chiar daca ar trebui cezariana. Cat de tare ma suparat vestea asta pentru ca imi dau seama ca statul nostru nu da doi bani pe oamenii care il ocupa.
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
ali24 spune:
OAUUUUUU ce miros de praji pe aici.am cules si eu niste capsuni(de la alimentara)mai ramane sa vad daca ma incumet sa fac ceva cu ele.daca nu vor fi savurate cu inghetata .
bea daca copilul va avea rh negativ nu va fi necesar vaccinul dar daca e pozitiv sa ti l faci neaparat.e f important...eu pe oriunde am fost si am zis ca am rh negativ mi au spus ...<dar sper ca ti ai facut vaccinul nu?>se face parca in maxim 48 de ore de la nastre.unele spitale il au...
sa intrebati medicii cum sa procedati cu anestezia.unele spitale o au doar ca va pune sa o platiti.altele probabil ca nu o au deloc.cand am nascut eu o aveau dar a trebuit sa o platesc.cred ca 50 euro parca
ada ne bucuram de vesti bune incontinuare
delia asteptam vesti bune si de la tine
diana super ca ai depasit momentul care il vroiai tu(parca zicei ca dupa miercuri sa vina nu?sper ca nu am incurcat oalele)deci de acum poate veni oricand vrea el
fleur asteptam vesti si de la tine
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
maria poti sa stai fffffff linistita cu cele 8 kg ale tale.eu te am depasit cu cel putin dublu(aici nu mai rad)
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
IIuli spune:
si eu ma inscriu pe lista cu muuulte kg in plus, am luat 10-11 pana acum; nici eu nu ma sperii inca de mine, dar nici mult nu mai am. asta e, noi sa fim sanatoase ca ne revenim noi dupa, la sala
29+ Mihai
Laura32 spune:
Offf mai fetelor cu prajiturile voastre , mi-ati facut o pofta mareeeee , astept sotul de la munca sa-l trimit dupa tarte cu capsuni , asta e sa simta ca este tata ( ce rea sunt )
Eu am luat pana acum 8 kg , dar simt ca voi incepe sa iau si mai mult acum pe ultima suta de metri , am o foameeee ce nu am avut pana acum
34+ Andrei
AMR 4 Weeks !
IIuli spune:
aaa, voiam sa va intreb ceva si nu imi aminteam ce: la controlul de 32 de saptamani se face biometrie (adica ecografie simpla) sau morfologie? adica, in al treilea trim se mai face o morfologie? voi cum ati facut? mie dr mi-a zis ca facem biometrie, dar parca eu stiam ca mai e o morfologie.. sau am visat?
29+ Mihai
ARUBA spune:
Iuli eu am facut morfologie la 32 saptamani ( ma rog, 31 jumate ). E ultima morfo-fetala din sarcina.
Eco simpla imi mai face la 36 saptamani.
Ieri am facut si eu TNS pt prima data, insa bebe era pe modul somn de voie, n-am apasat deloc pe butonul ala. Poate data viitoare sa o prind mai activa.
Fetelor, era vorba ca trecem si noi pe prima pagina unde nastem si mutam in subsol fetele care nu au mai intrat demult. M-as apuca eu, dar nu ma pricep. Pls daca stie cineva cum se face sa imi explice ca fac eu
32+
Laura32 spune:
Iuli si eu tot morfologie fac vineri , vb Arubei ultima din sarcina , acum stii cum este fiecare medic cu "pasarica" lui .
Apoi o sa ne vedem din 2 in 2 sapt la eco
34+ Andrei
AMR 4 Weeks !
b_1403 spune:
iuli eu fac morfo sambata cand mandruta mea va avea exact 33 saptamani. In mod normal medicul ginec mi-a zis pe la 20 de sapt ca o sa mai fac dor morfo de trimestru 2 dar pentru ca nu a putut vedea vena cava (multumesc Biribu ca mai linistit atunci) mi s-a spus sa fac si morfo trim 3 ca altfel nu mai era nevoie sa o fac.
Eu am bagat o tura de capsunele de la buni de la tara. Fetelor am uitat sa va povestesc ieri cand am fost la medicul de familie mi-a zis sa imi faca vaccin antitetanos ca cica ea asa face la toate gravidele doar ca e putin cam periculos. Si mi-am sunat ginec. si mi-a rasp cam asa, de am murit de ras, cand va fi sa nasti pe camp atunci am sa iti permit sa faci vaccinul ala, mi-a zis ca e destul de periculos.
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7