Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wow ce miros de praji pe aici,haha.

Eu am fost si la cmparaturi si acum ma odihnesc un pic ca ma dor oasele de numa.Ma duc apoi sa ma apuc de praji.
O sa fac pina la urma o tarta de capsuni,cu crema de vanilie.Blatul l-am cumparat.

Iuli,sa stii ca la chinezi se zice ca tatal se ingrasa pe perioada sarcinii daca sotia va naste un baiat.Vad ca se verifica si in cazul tau.
Asa a fost si la noi la prima sarcina...acum vad ca s-a mentinut.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Fetelor adica anestezia o cumparam noi? Statul asta nu are de gand sa ne de-a si noua ceva gratuit?
Fetelor care aveti RH negativ o sa va faceti vaccinul? De unde se procura si oare cat costa?

Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Daconst: stai linistita ca tatal se ingrasa si la fetite, am eu exemplul langa mine... Al meu care era un slabut anul trecut la nunta, a pus 3 kg de cand sunt insarcinata

Iuli: e super caruciorul dar la mine sare bine din buget. Am fixat 3000 lei cu tot cu scaun, si se pare ca ma si incadrez. Cred ca pana la urma o sa aleg modelul rotativ de la Coletto.
http://www.coletto.com.ro/produs2581/COLETTO---CARUCIOR-ROTATIV-MATTEO-SISTEM-COMPLET-2-IN-1-RED.htm

Beatrice: vaccinul il faci doar daca copilul are Rh pozitiv. Tre sa astepti sa nasti si sa faci analizele copilului, apoi te vaccinezi pana sa iesi din spital.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Da Beatrice , am inteles ca sunt spitale care te pun sa cumperi anestezia , o sa-l intreb si eu pe doctor vineri cand merg la el ca sa nu am surprize .

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna vorbaretelor. Eu tot racita, ma simt cumplit,iar vremea asta nu ajuta.
Sunteti teribile cu capsunile voastre, acum trebuie sa il pun pe sot sa faca un popas in piata.
Aruba eu am avut o masa de infasat cu cadita incorporata, de la Cam, a fost super comoda, dupa cateva luni am luat o vadita simpla caci Ana vroia sa se balaceasca. Fiindca am dat masa,acum caut ac.sistem, la cei fe la Cam e vreo 500 dar merita.
Muraturica Multi ani fericiti.
Eu nu am platit anestezia pt.cezariana si stiu ca nici acum nu se cere.
Diana vad cs deja ai vedat locul lui Biribu, ramane ca bebe sa aiba ac.planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am trimis pozele pe email, ar trebui sa fie 3 emailuri. Unulmare doua wrapuri pe albastru/bleu, dar se vede foarte prost culoarea, scuze. Al doiea are wrapuri negre si al treilea maro/bej.

Fleur -- sigur ca se potrivesc si mamicilor mai plinute, insa poate imi trimiti pe pm dimensiunea bustului tau si a taliei (acum, inaite sa nasti) si in functie de asta iti spun daca ai nevoie de 4 sau 5 m. Majoritatea mamelor au nevoie de 4 m, masura standard e de 5, insa pentru majoritatea, 5 m e prea mult, le ramane mterial prea mult. As zice ca in general, daca ai sub 80-85 de kg la o inaltime in jur de 1.70, ce de 4 m este suficienta.

Mai vorbim dupa ce vedeti pozele. Mai am inca vreo 3 wrapuri la un magazin de bebelusi, am sa trec pe acolo zilele astea si le fac si alora poze.

Va pup, trimit pana nu il pierd si pe asta.

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

aruba, si la mine sarea initial din buget, dar voiam f mult sa fie inalt ca sa am acces usor la bb (spatele again) si nu prea am avut de ales (in afara de stokke, care nu e atat de versatil). asa ca am taiat din alte parti si am mers pe asta. coletto mi-a placut si mie, e simpatic, mi-a placut varianta mov

prajitura mea e gata, arata suuuuper
ma simt mai usurata ca si sotii vostri s-au ingrasat, inseamna ca natura le face niste depozite sa aiba de unde slabi dupa ce se naste micul plangacios, ca atunci sigur nu o sa am timp sa fac creme si sosuri si aluaturi frantuzesti

29+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Mmm, toate sunteti harnicute! Ce dea prajituri! Eu am facut tarta cu visine, dar e pe terminate, vreau cheesecake cu zmeura, dar nu cred ca a aparut.
Bea, eu am facut vaccin dupa amnio, se gaseste in farmacii, e 600 ron. Dupa nastere faci doar daca bebe are Rh+.

Michelle, eu ajung luni la mare, vei fi deja bronzata. Eu nu prea suport costume intregi, deci imi voi expune burtoiul am un costum care imi era largut si poate mai gasesc unul. Mi-am amintit ca intrebai de nastere, dr. mea vrea sa nasc natural deci la stat, dar daca va fi cazul de cezariana sigur voi merge la arcadia. Eu nu sunt hotarata cum nasc, as avea motive nu foarte plauzibile pentru ceza, dar daca bebe nu va fi prea grasun mi-ar placea natural.
Am facut un set de analize - vraiste, mai am de primit o parte de rezultate si merg la dr.
O zi frumoasa si aveti grija cat cheesecake mancati

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ada ne bucura vestile, tinem pumnii in continuare.
Michelle vacanta placuta, au anuntat vreme frumoasa la sf.de saptamana.
Eu azi am avut azi. program de gatit si sunt franta.In meniu supa de gaina cu taietei de casa,orez cu legume mexicane si varza cu carne de pui.
Daconst ai cules capsunile?
Chmihaela intrebai cum e cu inca un copilas acasa, sincer din ce in ce mai greu, mai alles ca trebuie sa stai non stop langa el,iar hormonii mei si implicit rabdarea isi cam fac de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Delia cat costa wrap-ul?
Cum vad si eu pozele?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput