Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 7
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Diagnostic: enterocolita. Cica ne asteapta zile cacacioase... |
Vin vremuri nasoale!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Helou.
Sanatate inginerului si pune-l sa aleaga numere la loto!
Sophiphi a adormit la 19.30! Dupa ce a dat cu mopu' prin toata bucataria:))
No, sa dezvalui misteru' vrastelor, in ordine:
1. cea mai tanara e penultima (de la stanga la dreapta, cum le-ati luat si voi), in rochitza neagra. A implinit in toamna 28 de ani. Anamariame a nimerit-o la fix dar multe ati fost pe aproape, per ansamblu a fost evaluata...intre 18 si 35:)))
2. a doua ca varsta e cea pe care toate aproape ati evaluat-o ca fiind cea mai matura, prima, in rochie roshie: abia a implinit 30 de ani. I-ati dat intre 32 si 45, georgyiuli fiind cea mai miloasa cu ea
3. a treia e ultima din poza, blonda, a implinit 32 de ani. I-ati dat intre 18 si 40:))) Totusi majoritatea ati vazut-o mai tanara decat e.
4. a patra e cea de-a doua din stanga, cu sacou albastru, a implinit recent 34 de ani. Georgyiuli a nimerit-o la fix iar in afara de chatonel care a bagat-o in segmentul 40-45, restul ati vazut-o ceva mai tinerica decat e.
5. penultima-s io
6. decana de varsta e penultima, cu esarfa pe umar, e cu 1 an mai mare decat mine deci va implini 36 anul asta (sau deja a implinit? nu sunt sigura) Toate ati vazut-o mai tanara cu pana la 8-9 ani.
Concluzii:
- n-o sa ma supar daca cineva ma vede de 40, fiindca poate altcineva ma vede de 18:)))
- imbracamintea neadecvata+ fumatul iti adauga o gramada de ani (cea in roshu de ati vazut-o mai babeta e unica fumatoare din trupa din poza)
- alea mititele si slabute par mai tinere cu cativa ani (aia de 36 e cat mine dar cu 5 kile mai slaba+mutra mai de copil)
- intamplator au ba, ultimele 2 din poza (de-au fost vazute si ca eleve de monnvas si novus:))) sunt singurele care nu au copii.Restul avem cate unul, numai cea de-a doua (blonda de 34) are 2 baieti.
Voi aveti concluzii?;)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
dyana27 spune:
vaaaaaaaaai fetelor sunt complet dusaaaaaaaaa
de 3 saptamani traiesc cu impresia ca o sa implinesc 30 de ani, spun la toata lumea ca inca sunt "prospatura" de 'douaj'si'ceva de anisori".... si azi ma intreaba un coleg... pai cum ma tu esti in 82 nascuta???? ca n-ai cum......
bai fetelor eu am DEJA 30 de aaaaaaaaaaani!!!!!!! vai mama mea cat de dusa sunt!!!!
stiu ca o sa faceti misto de mine... da' trebuia sa va spun!!!! in halu' asta........
novus spune:
Neata !!
M-am bucurat cand am vazut ca sunt scrise asa multe pagini, m-am dezumflat cand am vazut ca sunt la capitolul trecut, dar numai bine pt ca nu citisem vreo doua postari
Gina, ma bucur sincer ca ai trecut pe la noi, as vrea sa o faci mai des ; sper sa se aseze toate lucrurile si la voi cat mai repede
Monnvas, cum e Injinerul ? sper ca mai bine
Chatonel, tu cum te simti azi ? pleci acasa ? recuperare rapida iti doresc
Simplyanna, Bianca, distractie placuta sa aveti !! si sa faceti multe poze !!
Si eu o sa descarc diseara pozele din mini-vacanta cu Olga si familia ei minunata, sunt niste oameni speciali pe care ii admir din tot sufletul si in compania carora ma simt tare tare bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
tati Pisik
Sa fii sanatos si mereu la fel de voios si plin de viata cum te stiu
pisigri spune:
Ma bucur ca ati raspuns prezent citeva dintre voi. Pt andiaroro incep sa fiu ingrijorata
Monn, multa sanatate !
Chato, recuperare usoara !
Simply si Bianca, distractie placuta !
Monn, Motanul si-a mai revenit cu "pisicu' ", chiar mai bine decit ma asteptam. A mai avut o scurta "cadere" dupa vizita la bunica mea cea speciala - a carei prima intrebare a fost "Si pina in ce saptamina poti sa faci avort?" (nu mai stiu daca v-am spus sau nu), dar s-a recuperat repejor. Pisilinca insa trece printr-o faza f incapatinata si mofturoasa, care ne cam scoate din pepeni pe amindoi; eu ca eu, dar Motanu se intreaba vesnic "Ce ne facem cu doi !?!?". Sper ca o sa-i treaca. Cel mai tare ma enerveaza faptul ca orice vrea/cere/ii trebuie/nu-i convine se miorlaie si mitziie. Ilinca, nu Motanul :)))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus tati Pisik Sa fii sanatos si mereu la fel de voios si plin de viata cum te stiu www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si de la noi !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri, ma bucur ca isi revine Motanu'