Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Monnvas ma bucur ca ati inviat, am tot vrut sa te sun dar mereu aparea cate ceva !!
Noi am bantuit pana acum pe afara, am mai facut niste cumparaturi si ma apuc de bagajul Adei pe care sper sa-l iau cu noi din prima
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Eu de ce nu pot vedea niciodata pozele puse de bebe?
Anna, pe tine unde te pot vedea in pozele de la banchet?
Fetele, eu in ce ma pot imbraca la slujba de duminica?- La noi la tara, vorba lui barbatu-meu, preotul nu tine slujba separata pt botez, ci boteaza in cadrul slujbei de duminica dimineata sau de sambata seara. Prefer dimineata, ca nu mi-s asa maraiti copiii. Invitatii, femei si barbati, vin de obicei imbracati ...ca la biserica, adica in costume, cu pantalon. Eu, m-as imbraca mai feminin nitel, dar ...parca nici in nota(foarte) discordanta cu lumea din sala. Adica diferit, dar adecvat
Revin!
anamariame spune:
Monn, te-am sunat ieri, ma gandeam ca ne vedem in Suceava, dar tu nu ai mai venit, asa-i?
Monnvas spune:
Nuuu, n-am mai venit. Spune-mi te rog ca n-ai venit special pt mine pana in Cetatea de scaun...
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Monn, te-am sunat ieri, ma gandeam ca ne vedem in Suceava, dar tu nu ai mai venit, asa-i? |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Kea, ma bucur ca ai aparut prin zona cum a fost in vacanta ??
La biserica nu te poti imbraca intr-o rcohita ? ca sa fie mai feminin si mai festiv ; e musai in pantaloni?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Kea Eu de ce nu pot vedea niciodata pozele puse de bebe? Anna, pe tine unde te pot vedea in pozele de la banchet? Fetele, eu in ce ma pot imbraca la slujba de duminica?- La noi la tara, vorba lui barbatu-meu, preotul nu tine slujba separata pt botez, ci boteaza in cadrul slujbei de duminica dimineata sau de sambata seara. Prefer dimineata, ca nu mi-s asa maraiti copiii. Invitatii, femei si barbati, vin de obicei imbracati ...ca la biserica, adica in costume, cu pantalon. Eu, m-as imbraca mai feminin nitel, dar ...parca nici in nota(foarte) discordanta cu lumea din sala. Adica diferit, dar adecvat Revin! Keutu cheliutu |
Kea, la singura slujba la care am fost aici in Germania de Pasti, am vazut (si m-a socat) doamne foarte bine la costum cu fusta. Ce zici?
Cum a fost la marea Nordului? Ati avut vreme frumoasa? Ati facut si baie? Sigur v-ati relaxat cu picii Magdyi cum e?, s-a simtit bine? Vrem poze, poze, poze, poze!
Pe Ana am vazut-o la banchet pe FB, foarte eleganta Doamna profesoara!
La fel si Ilinca cu o rochie bes-ti-a-la, iti sta foarte bine Ilinca cu parul saten, as spune chiar mai bine decat blonda
Am vazut si pozele oficiale de la botezul lui Leon, cu Ada catelus dragalas, cu Injineru' cel frumos si mamos, cu Adela, Ana si Chitibus fluturas, pe Ianis spiderman (mai nou tot ce poarta e cu spiderman, pana si pijamale cu spiderman are, daca mai demult era indragostit de Fulger Mcquinn din Cars, acum e faza cu spiderman, ma intreb cine urmeaza?)
Fetelor, voi stiti ceva, Pisik-a are talente sciitoricesti si scrie pe un blog? Pentru ca l-am felicitat pe Pisik-ul de ziua lui, si in mailul de mutumire mi-a trimis niste link-uri, cu ganduri, scrise de "armonie", foarte foarte misto, era membru si Costin al lui Mada, dar nu-mi dau seama cine e "armonie", Pisik-ul sau Pisik-a?
inapreda spune:
Kea, iata un stil versatil, usor de re-creat (si cu o bluza cu dungi rosii, de ex) care merge si cu panalon (drept, larg, strimt, cum vrei/ai/preferi) si cu fusta (lunga, medie, strimta, scurta/dupa preferinte). Basca poate fi inlocuita de o esarfa. Functie de tinuta, asortezi sandale, pantofi, talpa ortopedica, ce vrei.
http://newfashion-lianah.blogspot.ro/2010_09_01_archive.html
SAU
Pentru ca e vara, pentru ca iubesti viata, pentru ca esti tinara si ai 2 baieti mici si adorabili, poti purta o rochie inflorata pe fond deschis, in genul celor purtate in "Splendoare in iarba"
Ilinca_M. spune:
Iuhu, tufete.
La noi a fost ultima zi a festivalului International Atelier (aci: http://www.teatrulbm.ro/festatelier.html puteti vedea ce spectacole au fost) si am zis ca macar in ultima zi sa merg si eu la un spectacol (in alti ani mergeam la toate!). Am fost sa vad (noroc ca m-a batut huzband la cap, altfel nici la asta nu mergeam) "Insula" de Ada Milea, vai, a fost grozav, ce mi-a placut, a fost asa de mishto si super au interpretat toti actorii de la Cluj, Ramona Dumitrean, Cristi Grosu, Adrian Cucu, Anca Hanu etc
Si faza tare e ca in spectacol a jucat un fost coleg de scoala si faculta a lui huzband si surioara lui dupa tata a fost sa-l vada...e de o varsta cu Sophia (plus-minus vreo 2 saptamani si un cap mai inalta, asa mi-o imaginez eu pe Micshunica, alta ghiocica asa inalta n-am mai vazut!!)si a stat pe scaun sau in brate la taica-so tot spectacolul, mai putin ultimele 10 minute cand a vrut sa iasa, poate o scapa shushu sau ce stiu eu. E drept ca a durat o ora spectacolul si a fost muzical, dar totusi sa stea asa ca un om mare...Phiphi ar fi vrut pe scena din minutul 2:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ela78 spune:
citat din mesajul lui denisamada Aaaaaaa, din seria Adela si animalele: la gratar, Duna (terranova, aprox 60kg), dadea tarcoale, iar Cati o pocneste peste bot (asa, demostrativ, sa se carabaneasca, nu neaparat tare). Adela, cu un gest larg, dar amenintator, aratandu-ne pe toti de la masa si apoi punctand pe Cati: "VOI, ASTIA MARI, SA NU O MAI BATETI PE DUNA". Si a plecat de la masa sa o impace pe Duna... care pricepuse "aluzia" si plecase. Despre discutiile despre Toto nu ma simt in stare sa va povestesc... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Am observat si eu ca Adela are un foarte pregnangt simt al dreptatii I-a luat si lui Ianis partea de cateva ori Ce zicea Mama-Omida ca va deveni Adela, judecatoare?, nu m-ar mira
Imi pare foarte rau pentru Toto
Am admirat pozele vacantei din Deva! Foarte fain v-ati distrat fam.Novus + fam.Olga Pupacim pe Zambariciul Ada, Chiti e foarte independenta, imi place foarte mult de ea, David e un flacau in toata regula, imi place mult coafura lui (Olga, unde-l tundeti?), iar Leon e un scump
Nici eu nu vad niciodata pozele lui Bebe Kea, o fi o problema cu serverul din Germania?
Multi pupaciosului Lucas si pustoaicelor Bianca si Ana la intalnirea spaniola. Sigur va veti revedea Am eu asa un sentiment ca Biancai ii place mult la Barcelona, si odata ce esti acolo, imposibil sa nu vrei sa-l revezi pe Lucas cel irezistibil cu privirea-i smechera
Chato, cum te simti?, esti bine acasa? Eu n-am fost pe faza de ce ai ajuns in spital, insa iti doresc RECUPERARE USOARA SI RAPIDA!
Monn, cum e Injineru`?, sper ca i-a trecut cufureala si a inceput din nou sa pape bine