Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ooo, stai linistita, ca serbarea e in 20 sau chiar 22, nu mai stiu exact, tre sa citesc anuntul de pe usa gradinitei luni:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai da doar ca eu luni plec la Timisoara, sunt in concediu deja
O sa o rog pe colega mea sa ti-o trimita, i-o duc eu maine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Ioi, no, vezi, eu la asta nu m-am gandit! Ce-a trecut vremea! Apoi daca reusesti cumva sa faci sa-mi parvina, daca nu e prea mare deranju' pentru colega ta etc, io-ti multumesc de pe-acum! Daca nu, m-oi descurca io cumva, oi inflori-o cumva:)) Cat stati in concediu? Ce fain de voi!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
georgiana310 spune:
Multam pentru aprecierile Brisucai. Da, e foarte faina gradinita ei. E intr-adevar, foaaarte mare curtea si spatiile de joaca, terenuri de sport, etc..
Azi am stat mai mult cu ea la gradi pentru ca a fost copilul saptamanii la grupa ei si am facut ceva actiitati cu copiii: concurs de biciclete, cantat, etc.. Ne-am distrat tare fain!
Voie buna in concediu! Noi, ca de obicei... o sa colindam!
Voie buna!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ioi, no, vezi, eu la asta nu m-am gandit! Ce-a trecut vremea! Apoi daca reusesti cumva sa faci sa-mi parvina, daca nu e prea mare deranju' pentru colega ta etc, io-ti multumesc de pe-acum! Daca nu, m-oi descurca io cumva, oi inflori-o cumva:)) Cat stati in concediu? Ce fain de voi! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Se rezolva, luni pleaca spre tine cu curierul cunoscut !
Noi o sa stam pana in 25 la mare apoi mai ramanem in Timisoara , poate dam o fuga si in Ungaria , mai vedem
Eu sunt in concediu pana la sfarsitul lunii
andiaroro spune:
Am lisit de la multe aniversari de aici, dar am avut un gand bun pentru fiecare sarbatorita in parte.
Pozicile le-am studiat cu seriozitate in dimineata asta si ma minunez de evolutia fiecaruia in parte.
Alexandra si Amalia sunt superbe. Fiecare are stilul ei particular si vad ca si-l "cultiva".
Anei si Adelei le prevad...o prietenie de lunga durata. Par atat de complice.
Bianca si Luca...Oare cine nu s-ar indragostii de Bianca?!!!
Doamnele profesoare au fost la inaltime.
Tiza e extraordinara ca intotdeauna....Te invidiez pentru cantitatea de "iubire" cu care esti incojurata. Oare ar fi posibil intr-o lume ideala ca toti profesorii sa transmita asta. Visez si eu...
De data asta "marele premiu" merge la Ilinca. Mi-a placut totul-totul. Acum ai o culoare la par care se potriveste manusa cu tenul.
InaOare ce ti-as mai putea zice.... Superlativul e depasit cand caut cuvinte sa descriu alegerile tale vestimentare.
Fratele meu a avut astigmatism "de mic" si ochelari, ocluzor, etc. Ai mei au facut ceva eforturi organizatorice sa-l duca la gimnastica oculara...Fara rezultate notabile. Acum cativa ani a marturisit ca el studia desenele covorului si nu imaginile lui tanti. Alfel, exercitiile respective au rezultate spectaculoase, daca-s facute la modul serios (parerea mea ca beneficiar adult).
N-am reusit sa vad pozele oficiale de la botezul lui Leon, in sensul ca nu m-am prins unde-i link-ul.
Chato- Insanatosire grabnica! (cum ai tu damblaua cu limba romana, eu o am cu jocurile matematice... ma depasesc multe, dar ma relaxeaza teribil)
Pisigri- Multe ganduri si framantari, dar lucrurile incep sa se aseze...Am atatea sa-ti spun ca o sa-ti fac un mesaj separat we asta.
Nici nu mai stiu de cand nu am mai scris, dar mereu a aparut ceva. Prinsa cu vizite (de rutina) pe la diversi dr, calculatoarele de acasa o per in pana, fuseram sa vedem "vremea" bruxeloasa, care nu-i mai breaza ca asta pariziana (de intalnire cu M n-a putut fi vorba, ca mi-a furat-o Kea). Si...nu mai stiu ce alte impedimente (gen): ma pun voiniceste la scris si taman atunci ii trebuie ceva cuiva...de la mine, bineinteles.
Despre noi: suntem ok si cu nebunia de serbari de sf de an. Pe cea de la sport a lui ALEX am ratat-o, ca eram in vacanta. De la spectacolul de la muzica nu stiu ce poze am, ca pe cat a stat de cuminte Anastasia la primul spectacol, pe atat a facut tambalau la asta, pentru ca intre prezentarile grupei lui Alex cantau unii la trombon si ei nu-i place (cica) "trompeta urata", asa ca a vociferat de ne-a innebunit.
Element notabil, Alex are o noua iubita acum. Pe Arina, colega lui rusoaica. A doua zi dupa ce au hotarat sa fie impreuna, Arina lipsea de la scoala ca pleca intr-o excursie cu ai ei, asa ca Alex mi-a zis cand l-am recuperat: Mama, ce dura e viata! Abia ne-am "imprietenit" si noi si suntem obligati sa ne separam!
Nu va mai zic ce emotii pe capul lui a doua zi dimineata, cand l-am luat direct din pat si in loc de scoala s-a trezit in gara. Spera sa mergem cu Arina....
Trebi serioase pe la ei la scoala ca-s mai multe "cupluri".
Pana la urma cred ca o sa faca vioara la anul ca sa poata concerta cu Rayan, prietenul lui, care face deja pian de un an. Asa a vazut el ca face sora lui Rayan cu prietena ei si asa sunt si incurajati de la Conservatoire, ca repeta mai cu sarg, daca-s prieteni. Trebuie sa duc hartia su alegerea definitiva pana la sf lunii si are voie sa schimbe instrumentul doar la sf primului an.
Miercuri s-a aniversat Alexandra, vecina ....Dupa taierea tortului (petrecerea a fost acasa la ei), Anastasia s-a indreptat catre patul lui Dominique, fratele Alexandrei. S-a acoperit cu patura si a ordonat sa i se citeasca o poveste ca ei ii e somn. Prima propozitie din poveste (ii citea ALEXANDRA, care-i in clasa "0") a fost suficienta. A dormit acolo de la 3 pana la 6...Si cate lupte avem acasa pt siesta....
Ca amuzament, Anastasia a cazut din pat la hotel si nu stiu cat a dormit acolo, dar ne-a trezit pe la 4 dim cu urlete: Ajutooooor!!!!
Luni are spectacol la dans.....Sa vedem, cum o sa se comporte ca ne tot arata ce o sa faca ea. Am vrut sa-i cumpar tutu si n-am putut proba ca dormea si n-am mai ajuns la magazin, asa ca improvizam ceva cu niste chestii de la Alexandra.
S-a trezit...revin maine cu mesaje personalizate, ca mi-e barbatul in comisia de vot, asa ca o sa ma pot desfasura linistita cat s-or mai uita astai la desene (sper)
Edit: Vacanta placuta! (cui se simte cu musca pe caciula)
dyana27 spune:
neatzaaaaaaaa
pupam fetele si bebicii la inceput de week-end si o intindem la cumparaturi.
eu m-am trezit la 6 jumate ca am avut un cosmaaaaaaaaar; din ala cu alergaturi, pitit de monstrii, stat cu sabia sa ne aparam, copilasi multi, evident mutzu care trebuia aparat..... offff, cand m-am trezit ziceai ca am alergat la maraton.
sa aveti o zi minunata, ne auzim mai tarziu
novus spune:
Neata !!
Andiaroro !! ma bucur ca ti-ai facu timp si pt noi printre atatea activitati
Sa nu mai lipsesti asa mult
Dau si eu o cafea pt cine doreste !!
Sa aveti o zi minunata, la noi se pare ca va fi !!
Ilinca_M. spune:
:))) Anastasia e atat de tare, e asa un spiridus interesant, cred ca i-ar sta bine de personaj principal intr-o carte!! Dar voi aveti o febletze pentru litera "A", vad ca si noua iubita e cu "A", hihi, nimeni nu e acceptat in familie daca nu e cu "A":)))
Nu stiu la cat s-a trezit Phiphi, cred ca pe la 7.30, iar noi murind de somn, de fapt chiar mai mult prin somn, ne-am chinuit sa-i facem un cadru atractiv pe langa noi, sa ne lase naibii sa mai dormim macar o ora...am semi-reusit!:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Roroooo astept cu nerabdare mesajul ala lung - il astept si cu ceva emotii ca sa-ti spun drept. Ma bucur ca scrii, inseamna ca traiti si sper sa o faci mai des
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Neata! Miroase a cafea? La ce caldura e afara, io scot un frappe la inaintare
Ne-am ridicat si noi din morti. Inji s-a cufurit ieri, dar nu f tare, azi vad ca n-a facut febra si ca nu mai are nici diaree (scaune moi, ce-i drept, dar nu diaree). Dupa densitatea prostiilor/minut as zice ca si-a revenit. Si io, dupa ce am zacut o zi jumate (mai fetelor, dar n-am mai patit asa de muuult, nu m-am putut ridica in fund macar...), am inviat.
Aveam multe de zis pt multa lume, dar am uitat Toate pozele pe care le-am vazut au fost cu mamici frumoase si copii gatiti, INA vad ca iar isi pregateste un outfit spectaculos, RORO vad ca se distreaza... CHATO, zi amu, pana nu se inchid bibliotecile. SIMPLY si BIANCA vaz ca se simtira bine (of, si fiu-meu n-a vrut sa o pupe pe Bianca!)... si nush! Distractie faina mini-gastii in concediu si multumesc si pe aceasta cale doamnei doctor „gen” Mada.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way