Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Se pare ca a venit vara asa ca va servesc cu un frappe si un fresh

De maine sunt in vacanta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
un frappe nu refuz, multam

Amaliadulcineea, e o placere sa vezi gargarita imbracata sicmi-a plakut mult
Bianca si Ana foarte sic si ele, iar Luca e mortal, dulce de tot
Excursionistelor le doresc vacanta plakuta si mult soare, sa va ganditi si la noi.

Ilinka,la serbare da Ari a fost brandusa," facuta " gen rokita din dotare, de culoare roz si verde pal, asa subtirica de vara, iar pe deasupra petale din hartie creponata, capsezi in talie si gata rokita. deci nu e greu de facut, si ff ieftin. Sigur iti vin idei...eu am luat si verde si au iesit si niste mici frunzulite

in rest noi am racit mabele si amandoua, suntem pe biseptol, Ari a avut putina febra eu am avut frisoane si sunt praf cu gatul, d'aia nici n-am mai intrat , marti am stat acasa.
sambata la petrecere insa m-am distrat, deis a fost al terasa si un curent crunt(ca d-aia am zacut apoi), va las pozna
Ah si sa las si eu o replica:
au iesit cainii afara de dim din curte, cand am scos masinuta si nu mai voiau sa intre ianpoi, si eu am luat o pietricica si am dat dupa ei, dar Ari: "LAsa-i, nu e vina lor!"

Azi meniu:
vreau fructe multeeeeeeeeeee

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

mentionez ca am copiat ideea Pisikai pt coafura, si am fost tare apreciata, desi la mine a fost mai groasa impletitura, dar pt prima oara, mie mi-a plakut mult

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=373611042692608&set=a.100770239976691.298.100001311452589&type=1&theater¬if_t=like

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Ah si sa las si eu o replica:
au iesit cainii afara de dim din curte, cand am scos masinuta si nu mai voiau sa intre ianpoi, si eu am luat o pietricica si am dat dupa ei, dar Ari: "LAsa-i, nu e vina lor!"

Aaaaaaa, din seria Adela si animalele: la gratar, Duna (terranova, aprox 60kg), dadea tarcoale, iar Cati o pocneste peste bot (asa, demostrativ, sa se carabaneasca, nu neaparat tare).
Adela, cu un gest larg, dar amenintator, aratandu-ne pe toti de la masa si apoi punctand pe Cati: "VOI, ASTIA MARI, SA NU O MAI BATETI PE DUNA". Si a plecat de la masa sa o impace pe Duna... care pricepuse "aluzia" si plecase.

Despre discutiile despre Toto nu ma simt in stare sa va povestesc...

PS Vazut pozele de la Deva. Tare rau imi pare ca nu mai sunt locuri...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Vazut poze cu Lucosu-pupaciosu , cu Ada rinjita (are o poza in care rinjeste din inima cu toti dintii la pozar, ce bine ii sta ) si cu serbarea bulinutei Amalia

Vazut si pe Olguta cu Leon

Novus, ce bine ca esti in vacanta de miine as veni si io la distractie cu voi la greci

Io am revenit la o dragoste mai veke, reincep cautarile despre formarea limbii si a poporului roman, nu de unde le lasasem, c-am uitat, evident, ce citisem acu un an-doi, asa ca o iau de la cap :)) timp am, doo luni pina ma duc iara la munci.
Asa ca Monn iar te voi bate la kap :))

Mergi la inceput

Mada, pt voi sunt locuri tot timpul, doar aveti cheia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bebe, nu m-am lamurit cu poza aia, nu ai una in care sa te vedem mai bine?

Denisamada, ce tare e Adelake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, tare buna investitie ai facut cu nadragii ceia "gandeni"! Pe linga faptul ca iti vin ca turnati , sint f. versatili si poti combina o gramada de tinute! Imi place ca, de data asta, ai postat mai multe poze cu tine!
Ada e domnisoara in toata regula; pare mai mare de 3 ani si imi place ca vesela mereu!
Mi-a placut mult si fam. Gireada, impecabili toti, ca de obicei!

Mergi la inceput

Chatonel, si mie imi place tare tare mult poza aceea cu ranjita mea !!
Succes la cautari, te admir pt aceasta pasiune

Inapreda, si mie imi plac tare tare mult nadragii si mi-a placut cum am iesit in poze asa ca am pus si poze cu mine
Mi-am luat niste bluzite ca cea din poze, mov, fuchsia, albastru asa ca am 3 tinute minim , ca norocul am si niste sandale de panza multicolore

Mergi la inceput
Mergi la inceput