Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 14
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Copiii mei dorm...asa ca am si eu un pic de respiro.I-am promis Giuliei ca daca doarme un pic ne ducemin parc dupa aceia si vad ca s-a conformat!
Simplyana...minunate pozele,la fel si protagonistii.Dragoste mare intre Bianca si Luca. Frumosi toti!!!
Alexandra...Amalia e o dulceata de fetita...imi plac mereu rochitele ei,mereu eleganta..si cu un aer posnas.Sunteti o familie frumoasa.
Frumoase si perlutzele ghioceilor!
Noi ...anul acesta vacanta e pe langa casa(adica aici,nicidecum acasa),vom experimenta o mini-vacanta cu cortul,sa vedem ce iese ...ca va fi un fel de last-minute,sa vedem cand are concediul sotul.Oricum...am deschis link-ul cu hotelul Pallini....,ce sa zic ..frumos!!! Si vacanta placuta fetelor!!!.
Eu prestez o salata orientala...si apoi fuga in parc!!!
V-am zis cat de mult imi place sa conduc? Nu ma mai pot opri!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 va las niste pozici cu fii-mea https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/AmaliaSerbareAndMore# http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia |
Admirat minunatia de fetita si familia ei draga !!!
Abia astept sa ne revedem !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Admirat si fetele de la intalneala spaniola , faine si tinerele amandoua !! si pupaciosul de Luca e mortal
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Sanatate lui Ingi!
Luca&Bianca=love, ce frumos! Mi-au placut mult pozele! Simply si Bianca, aratati tare bine!
M-am delectat si cu pozele Amaliei; in toate e draguta, insa mi-a placut mult de tot cum ii sta cu rochia de mariner( in contextul in care "marinerii" ar purta rochie). Alexandra, ai o fetita de nota 10!
Spor la bagaje, doamnelor pe picior de vacanta, va invidiez!
Dodo-pui spune:
cand sunt suparata sau necajita am mare spor la treburi...prin urmare azi am "gatat" o noua singurica care sper sa-si gaseasca cat mai repede stapana...
Am admirat si eu pozicile si din Spania si ale Amaliei
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Alexandra, avem aceleasi gusturi in materie de vestimentatie fetitzeasca iar tu ai o fetita grozava!
Am admirat si eu pozele cu Bianca si Simpli care par/sint 2 prietene vechi. Cu fiecare poza, Bianca pare tot mai tinara iar Simpli -care, fizic, si nu numai, are "genu' meu" de frumusete- pare desprinsa dintr-un tablou al altor vremi. Lucosul e titi rau, genul de baietel pe care iti vine sa-l alinti non-stop.
Curea, multumesc pentru...mai multe. Lui Ian nu i-a dat exercitii pentru astigmatism si nici nu mi-a spus ca s-ar putea corecta si astfel. Multumesc de informatie, o sa fac niste sapaturi.
novus spune:
Gata, am incarcat si eu cateva poze de la mini-vacanta petrecuta cu Olga si minunata ei familie
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
Din pacate, vad ca nu am nicio poza cu tinuta de la ziua ei care a fost tare frumoasa, ca de obicei de fapt , cu gust si stil !!
novus spune:
Anaan , Inapreda , ce ma bucur sa va vad prin zona !!
Eu am o durere de cap super enervanta
Ilinca_M. spune:
Vai, novus, de unde i-ai luat rochitza aia cu floare?! Tot am vrut sa va spun, ca sa-mi dati idei: va avea si Phiphi serbare si cica trebuie s-o costumez in floare! Da' ea nu suporta costumele impopotzonate, sau petale-n cap sau mai stiu eu ce, mi-ar placea ceva simplu si mai mult simbolic...o rochitza de-aia ar fi perfecta!
Am vazut ca si Ariana lui bebe-strumf a fost floare (brandusa) dar nu mai stiu daca a zis de costum: a fost inchiriat? Facut?
(ma intorc sa ma uit la poze, ca doar cat am vazut rochitza-floare;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, am luat-o anul trecut dar ti-o imprumut cu drag pt serbare , vrei ?!!! ii mai pui in par o cordeluta floare (am eu una pe rosu) si gata tinuta