Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pentru ca nu prea am ce face la targ. e cam gol astazi mai scriu ceva.

Tot despre aseara. E adevara ce zice Simply cu simtit ca "dintotdeauna" pentru ca atunci cand ne-am vazut ne-am pupat direct ca dupa o regasire. Si noi nu ne vazusem ever never.

Simply e frumu! Si in poze e frumu, dar for real e mai tanara ca mine. Asa pustoaica.

Dar de Luca nu ai cum sa nu te indragostesti. Mare smecher o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Multa sanatate bolnaviorilor!
Monn, noi raportam sanatate buna, vreme frumoasa si voiosie maxima, ceea ce va dorim si voua, cat mai repede!

Alexandra, Amalia e asa buna de rontatit!!!

Anca, eu am citit la subiectul cu pricina acum vreo doua saptamani, si m-a emotionat povestea in sine, parerile nu le-am remarcat, am sa ma intorc azi sa mai citesc.

Ilinca, pai acum alinta fata, ca sa-ti speli pacatele! Eu asa procedez, iar Luca s-a cam prins, cand vede ca ma turez, ma ia la pupat! Asa, cu lacrimi pe obraji, de ma ia pe mine plansul pe urma .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Tot despre aseara. E adevara ce zice Simply cu simtit ca "dintotdeauna" pentru ca atunci cand ne-am vazut ne-am pupat direct ca dupa o regasire. Si noi nu ne vazusem ever never.

Simply e frumu! Si in poze e frumu, dar for real e mai tanara ca mine. Asa pustoaica.

Foaaarte faine pozele voastre! Si Luca, pe care l-am vazut de muuuult tare, in poze!

Unde esti la targ? Ce mai zici/faci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hahahaha, Bianca, eu de "om" am uitat! Oricum, eu remarcam in ce hal am sarit peste etapele firesti, in euforia mea!

Si multam de complimente! Cu siguranta ne vom mai intalni, in formatie completa, sper, ca si pe Vladimir vreau sa-l cunosc (si pup)!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Foaaarte faine pozele voastre! Si Luca, pe care l-am vazut de muuuult tare, in poze!

Unde esti la targ? Ce mai zici/faci?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

eu sunt la un targ de logistica in Barcelona. Astazi este ultima zi. Maine am o zi de plimbare si poate ma mai vad o data cu Simply si apoi zbor spre Bucuresti.

Mergi la inceput

Fetelor, voi unde mergeti in concediu, vara asta?! Noi ne tot gandim, hotaram si dezhotaram... si iar o sa patim ca anul trecut, cand ne-am dus si in Turcia si in Grecia si nu mai am chef de extinderi de-astea astronomice de buget.

Am vrea sa mergem si in Germania si in Franta si in Spania la mare si totusi, sa ne si relaxam in Turcia. So, mi-e imposibil sa fac un plan!

Voi, care pe unde umblati?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi mergem in Grecia si apoi inca o tura nu stiu unde, probabil in Bucovina sau Maramures

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Azi vad ca s-a schimbat vremea si la noi, parca imi vine sa cred ca plecam la mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi mergem in Grecia si apoi inca o tura nu stiu unde, probabil in Bucovina sau Maramures

Distractie!!! Unde? In insule sau pe continent?! Plecati acum, curand?!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui novus

Distractie!!! Unde? In insule sau pe continent?! Plecati acum, curand?!

Pupici

Continent! Curand, curand!
Kiar ca de cand s-a incalzit parca incep sa ma gandesc si eu ce sa pun in bagaj...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput