Scolari de Iulie - August 2004 * (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catrina de Papadie
si Cocodrino de BlueAngel

Kim, isi mentine echilibrul dand din picioare ? Bicla e mica sau mai mare ?
Polux, oricand am renunta la serbare pentru o medalie, asa ca sunteti mai castigate

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Olivia, Maria a inceput pe 2 roti acum o saptamana (pe bicla veche, la care isi da cu coatele in genunchi ) I-a luat 1 ora sa invete.
E super incantata, ma bate la cap sa-i iau bicicleta "de copii mari"
Trebuie multa rabdare, Maria e o fricoasa si jumatate, a prins curaj numai pentru ca este bicicleta foarte mica...

Eu fac decorul scenei pentru serbarea de sfarsit de an. Cred ca o sa iasa frumos...
Tinand cont de faptul ca invatatoarea a rezervat sala casei de cultura pentru eveniment cred ca programul este destul de stufos...:)

Liliana, felicitari pentru premii!

Ioana, si Maria a terminat manualele si se gandea ca de saptamana asta nu va mai avea teme, dar nu indraznea sa se bucure "poate ne mai da fise, cine stie?!"

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Cristal, ce fain va fi la voi Abia asteptam pozele.

Eu nu stiu ce carti sa-i dau de citit. Termina cartile din colectia Rao. Pnetru vacanta insa habar nu am. Nu o atrag cartile fara imagini :D

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bici este de copii mari...si nu resueste nimic

Mergi la inceput

Kim, nu mai aveti bitza mai micuta ?
Giulik, fricoasa din fire, a invatat cu una cu roti mici, pe o panta foarte usor inclinata de 2 m, prima data mergand asa incet din picioare, apoi tot incercand sa puna picioarele pe pedale.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu avem..am dat tot..Luca nu a mai mers pe bici de la 4.5 ani..

Mergi la inceput

Ii e frica sa nu cada ? Sau a cazut si a vazut cum e ?
Eu zic ca pt inceput ar trebui sa mearga asa din avant, fara pedalat, sa cntroleze echilibrul si apoi ii va fi mai usor.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pe aia mare nu ar fi invatat Maria in veci, i-ar fi fost frica!
Maria cand a invatat (acu' doua saptamani ) nu mai mersese pe bicicleta de 1 an! (a zis ca ii e rusine de copii, ca o vad pe bicileta de bebelus) A ramas toata vara trecuta pe trotineta si role.

Va trebe una mica, vezi pe la un prieten cu copil de aceeasi varsta cu o bicicleta care i-a ramas mica, o luati cu imprumut 1-2 saptamani.

La Maria a fost mult mai usor decat mi-am imaginat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patrick a mers sambata prima oara anul asta pe bicicleta, culmea, pe una mica. ca mai nou e indragostit de trotineta, de, prinde viteza cu ea. deci inca nu m-am gandit la scos roti ajutatoare, e, a lui e si mai nasoala.... adica greoaie.
ieri seara am avut o discutie distractiva cu dumnealui.. despre sutiene
manca de seara, eu langa el, discutam lejer. el de colo "mami de ce poarta doamnele sutien?" eu pana sa balmajesc ceva inteligibil el raspunde "ca sa arate frumos, nu? si de ce-s asa colorate si impopotonate???" la asta deschideam gura deja dar el raspunde iar rapid "e, da, sa ca se simta mai bine, stiu eu cum is fetele" - acu ce ma fac, nu mai trebuie sa il iau cu mine cand cumpar lenjerie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai de ce sa nu il iei, ii faci si tu educatie baiatului, ce e frumos, ce se poarta deh asta e. Si Mihai comenteaza hainele cu care ma imbrac ca sa nu mai spun de Maria care o sa fie un critic innascut. Niciodata nu ii place cum combin hainele desi la baza zice ca sunt OK ca oricum eu cumpar si pt ea

In alta ordine de idei trebuie sa-l cunoasteti pe directorul scolii franceze din Luanda. Mi-a explicat juma de ora ca la scoala copilul tb sa vina fericit, nu tb sa aiba teme acasa pentru ca temele sunt doar o repetitie fara rost, invata suficient in scoala si ca oricum o sa invete ce conteaza daca mai repede sau mai incet.
Pana la urma i-am zis ca io'st invatata cu comunismul din RO si vreau ca fi'miu sa depuna putintel efort. Nu ca vreau 5 ore de teme acasa dar macar sa creasca si el de la 2 min la 10 min nu cred ca o sa-i distrug copilaria.
La capitolul teme de vacanta s-a oripilat efectiv si mi-a recomandat sa las copilul in pace dar mi-a promis ca analizeaza daca il lasa sa faca doi ani intr-unul.
Acum sa vedem. Vorba lui barbati-miu sa o pun de o greva ca la francezi doar asa se rezolva treaba.

Mergi la inceput