Scolari de Iulie - August 2004 * (99)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Aici de aseara e cod de ploi si cade in ture cu galeata.
Azi am trecut pe la scoala, am vb cu doamna care a zis ca nu-i vine sa le dea teme de vacanta, dar va trebui ceva subtirel asa, la mate cateva exercitii si la romana o carte de citit (de care am si uitat ca le-am cumparat si vor fi date ca premiu tuturor).
Joi incheiem si anul la pictura, cu o expozitie si vor avea albume cu pictorii si lucrarile
Si mai ramane chitara ca activitate si tre` sa vorbesc cu antrenorul de inot, dar mi-e o lene ...
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Marina spune:
io o facui azi pe invatatoare sa planga. I-am zis ca mi se pare nivelul clasei foarte slab si s-a suparat rau. Aku imi si pare rau de ea ca fata e super de treaba si dragutaza dar ce sa fac sa o mint sa-i zic ca sunt superfericita? Aku e de vina si franceza mea ca nu am abilitatile din romana sau engleza si i-am zis direct fara fasoane si politeturile de rigoare. Dar daca citesc ce faceti voi ma ia cu ameteala. Si la noi se face la anu' o clasa de CE1-CE2 (adica a 2-a si a 3-a intr-un an) si vroiam sa il sar in clasa aia dar mi-a taiat-o ca sunt alte criterii si asta m-a enervat .
cristalina spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii Andrea!
La multi ani Marcela!
Nascute in aceeasi zi...fain! :)
Ioana, va doresc multi ani fericiti si sanatosi!
Ah, asta cu cititul este si la noi o problema. Sper sa functioneze exemplul personal...
Marina...tare
Olivia, incearca pe facebook.
Doamna mi-a zis ca i-a lasat azi la sport sa se joace singurei si i-a studiat, Maria si inca o fetita sunt cele mai baietoase si se joaca in special cu baietii. Asa ca Maria este "baiatul" in dansul de la serbare (sunt mai putini baieti decat fete in clasa ). Ea era superincantata pentru ca danseaza cu Crina
La serbare va canta si la pian...invatatoarea a zis ca oricine face ceva extra sa vina sa prezinte pe scena. Sambata asta cica e si etapa a doua a unui concurs de muzica la liceul din urbea noastra mica dar vesela (ca veni vorba, nenea primarele de la puscarie a castigat alegerile ) Pe Maria o doare in basca, ea n-a mai repetat de nu stiu cand la pian si de cand a fost concursul doamna de pian a venit numai o data . Sunt curioasa ce o sa iasa...
Sa avem o saptamana minunata!
g_ioana spune:
Vivia chiar ma gandeam aseara la voi ca nu aparea pe nici un post ce primar a iesit la Cta....Cristalina si al vostru o sa va conduca din puscarie?
Marinada' pana la urma ce vina are invatatoare....ca ma gandesc ca au si ei niste programe....
De azi mandra nu mai primeste teme,va dati seama ca-i in extaz
Multumim pentru urari....am pus si niste poze cu tortul aniversar...nu arata prea bine dar la gust este demential
tortul aniversar
polux spune:
La multi ani celor sarbatorite.
Andrea La multi ani fericiti si plini de bucurii, sanatate si noroc.
Ioana si la fammilia de gorondei La multi ani fericiti, ca tare frumosi mai sunteti voi.
Fetele vad ca fiecare face vacanta pe unde apuca. Care din voi merge la mare in august, poate ne vedem acolo.
Abia astept sa vad poze de la serbarile voastre scolare. La noi nu exista asa ceva. Cred ca maine au o festivitate la scoala de decernare a medaliilor celor cu note maxime si celor fara absente. dar nu stim nimic oficial, nici de la invatatoare nici de la Adela. Doar din anii trecuti stiu ca e martea in ultima saptamana.
Deci noi mai avem 2 zile si gata scoala, joi liber, si vineri doar o ora sa luam carnetul de note si repartizarea la clasa a treia.
Noapte buna Romania.
kim222 spune:
io sunt in vacanta de vreo luna..m-am relaxat total...nu stiu ce teme are copilul..ce face la scoala..nu mai am timp si de asa ceva:(
La multi ani Andrea!! La cat mai multi ani impreuna Gorodei! Vazut tortul ..mi-ai facut pofta ..dar vreau sa intru la cura..
Liliana felicitari pentru terminarea cu brio a clasei I!!!
edit sa va intreb si pe voi..cat de repede au invatat copii vostrii sa mearga pe doua roti???..l-am dus pe Luca sambata si sotul s-a crizat de mama.....mama...nu reuseste si pace!