Lapte natural de vaca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si noi luam lapte de la o vecina,10 l/saptamana,si suntem super multumiti de el.Sunt ff curatiau si nepoti carora le da din laptele de la vacutele lor,veterinarul care vine si la cateii nostrii ia de 8 ani lapte de la ei.daca merg dimineata la 9 dupa el inca e caldut ,daca merg mai tarziu putin ei mi-l tin la rece,caci prefer sa il iau din mulsul de dimineata ca daca il fierb seara e mai dificil acum cu racitul si bagatul la frigider.Per total suntem f multumiti,si de calitatea lui-face o coaja galbenaaaaaaaa si buna cand il fierb,sau daca il pun in oala si il las putin asa,adun smantanica dulce si proaspata,cam o canita de 150 ml de pe 4 l de laptic.
Adriana,daca ati sta mai aproape de noi,cu mare drag v-as recomanda "sursa" noastra.
Si am o alta vecina care are capre si mi-ar putea da cam 3 l de lapte/saptamana,dar nu le place copiilor,am luat o data si dupa cateva zile l-am aruncat,asa ca deocamdata la laptele de capra zic pas

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lumi, merci, deocamdata am luat de la dozatorul din Kaufland - azi, ca ieri le-am dat ceai - ca uitasem sa iau lapte, deh, luam de obicei la cutii din supermarket . Toti pe care i-am intalnit acolo la douator, au declarat ca sunt f. multumiti. Sa vad acum, cum prinde si la noi

Mergi la inceput