Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
strumf il incerc sau mai spune el kk.... dar se poate intampla sa spuna si dupa ce face de obicei se pune "pe vine" cand face lipsa mare!
mary
spiridusha, eu nu am inteles in poza este piciorusul lui cristi?? urmareste l mai atenta, este posibil ca in acel moment sa fi stat el asa...dar un control ortopedic ar fi cel mai bun.asta pt linistea ta!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinaivan Va salut, fetelor! Pe toate! Am raspuns in graba :) Multa sanatate tuturor! |
si noi te salutam dar cine esti??
spiridusha spune:
Da, da, este piciorusul lui Cristi, si l-am urmarit toata ziua...asa sta, putin spre interior, inclinat..intelegeti voi,vedeti si in poza ce vreau sa spun. Ideea e ca uneori pozitia asta e oarecum normala pentru bebelusi, nu stau perfect drepte picioarele ca la adulti, dar eu ma gandesc sa nu fie ceva mai mult decat inclinatia aia "de bebelus". Maine dimineata il vede pediatra lui si sa vad ce imi recomanda.
Am luat biletele pentru Sensation Amsterdam! Abia astept!
Parca as face un beta hcg maine :)))) Am 9 dpo, dar mai astept. Sigur sunt eu paranoia sa aflu devreme.
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
mandreeac spune:
Lavi am raspuns si eu.Noi mergem la hotel Insula in Neptun.
Nepotica mea are talus valgus asta ,insa e bine ca s- a obisnuit cu ghipsul si nu mai plange
Delia ai dreptate ,demaine iicumpar cereale.Bine cami- ai dschis ochii ca ii maresc stomacelul.
Roxy , tin pumnii sa fie cu ochisori.Mie nici a um nu mi- a venit cm- ul
Am sa pun poze cu ea, poate maine daca ma lasa printul sa vedeti ce mica si frumoasa e finuta mea.
Spiridusha sa te duci la un ortoped pediatru.Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de vreo interventie.
Strumphy buna idee cu lista.Sa o punem pe prima pagina.
Si Rares e maraici si vrea mai mereu in brate,dar trecem noi si peste asta
ACUM AM ALTA RUGAMINTE,CUNOASTETI VREUN DERMATOLOG PEDIATRU BUN?Rares are in permanenta bubite pe fata si cum da caldura are explozie si pe corp.
Va pup pe toate cu drag
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
ina.click spune:
ok ne-am inscris la cresa.
a fost simplu, spre surprinderea mea. fara spaga, fara floare fara nica, eu ma dusesem cu gandul ca incerc dar ca oricum nu incap, ma descurajasera toti "aaaa....cresa de stat in sect 1, da e buna, dar e una singura...nu prinzi loc"
cresa e ok, nu am putut vedea copiii pt ca erau la somn cand am ajuns noi. dar incaperile si curatenia f ok
directoarea e si medicul unitatii. presupun ca asta e de bine.
11 lei / zi + pampers. Cica mi-l invata ei pe oala, ca invata mai bine la gramada - se iau unul dupa altul. Ok....
am fost cu actele, mi-a zis "completeaza te rog o cerere" si apoi imi zice "dar sa stii ca avem in septembrie abia locuri.
Eu care credeam ca nu prin nici in octombrie am ramas cu gura cascata. Si...atata, cica sa vin in august sa iau un formular pt analize si atat
sper sa fie ok totul ce sa zic. nu cred ca ii e , sincer, mai bine sa chitaie singur prin casa in timp ce eu vorbesc cu spatele la el lucrand la calculator de zor. noi din 4 am ramas 2 in echipa si acu e munca dubla.
sper sa fie ok personalul, asta e marea mea grija.
am inceput sa ii dau picaturi de vit C, catina, usturoi, supe concentrate de gaina de tara etc, incercams a ne inarmam sa trecem cat mai usor peste valurile inerente de raceli si muci. mai nimerim si in septembrie, in plin sezon de asa ceva.
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Fetele cochetele, acum cand refaceam lista de ganduri pentru minivacanta noastra, intrebandu-ma daca am pus tot pe lista , mi-a venit o idee "stralucita" Ce spuneti sa facem o lista cu lucrurile esentiale pentru o vacanta reusita si stress free? atat pentru copilasi cat si pentru mamici indiferent ca mergem la mare, la soare sau munte, sau poate o vacanta la Paris? adica de la lotiune de plaja, slapi si palarie, pana la ghidul Vienei si balerini comozi si leucoplast in caz de suferinta?! ...si neaparat aparatul foto sa imortalizam momentele frumoase, hazlii si/sau poate mai putin amuzante? E buna ideea mea? sa imi mai vina asemenea idei ? Ar trebui sa incep eu daca tot sunt idioata nu ? Lista de "must have": Bebe -babetici -lingurite -biberon/canita apa -lapte praf/cereale -pijamale/sac dormit -body uri -periuta par -sampon/gel de dus -pampersi -servetele umede -creme fundulet -periuta par -pasta dinti si periuta -Nurofen/paracetamol -supozitor glicerina -oscilo/stodal/coryzalia/homeogene -apa de mare/aspirator nazal -gel de arnica -lotiune de plaja -seringa - bluzite/pantaloni/gecuta/cardigane -sosete/ ciorapi lungi cam atat pentru acum, asta e numai lista lu` bb strumf aastept cu completari, asta e si scopul |
foarte buna lista :)
mai adaug si eu
saruri de rehidratare - bune pt ca ei se dezhidrateaza cam la orice afectiune, febra, diaree, infectie etc
gel dinti, nu se stie cum i se nazare unui dintisor sa scoata capul in lume fix in concediu
un fierbator ceva pt incalzit apa , lapte, daca e cazul
mandreeac spune:
Neata si de la noi!
Maduta,am uitat sa iti raspund,ii dau la 3 ore si ceva sa pape seara si dupa ce depune efort prin parc,baita il iafoamea cea mare.Tu ce ii dai Catalinei sa pape la ora 20?Eu il culc in jur de 10-10 si ceva.
Cami pupi i
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
strumphitza spune:
Morning si-o cafeaaaaa!!!
Trezirea fetele ca eu-s treaza de la 6 s-a trezit piscoata plangand si nu a mai vrut sa doarma acum suntem toti 3 jos in living la o cafea, piscoata niste desene animate
Revin mai incolo ca acum scriu de pe telefon, voiam sa va salut si sa nu ajungem pe pagina 2!
Afara plouaaaaa de zici ca vine toamna