Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Irinuca sper ca i-a reusit cu bine operatia sotului ..frumoase planuri de vara aveti, mi-e dor si mie de o chermeza

chiar, acolo nu aveti nunti, botezuri....?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

yvy abia acum am vazut si eu pozele cu voi Larisa este o scumpa cu perisorul maree, ce i-a crescut si zici ca-i putin roscat este o dulceata iar tu arati tare bine, iti sta tare bine cu rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea poate ai tensiunea mica. ti-ai luat tensiunea?? mananci cum trebuie..? eu ultima data cand m-am simtit asa aveam hipoglicemie...eu maine merg sa imi fac din nou analizele. unde in neptun mergeti, hotel/pensiune?? eu am scris (dar cred ca nu ai citit) in ce perioada mergem si unde deci ar trebui sa ne vedem ca o sa fim la o aruncatura de bat :))) iti las un Pm cu nr meu de tel si restul detaliilor, k? poze cu nepotica nu ne arati??

irinuca, andreea mereu m am "sustinut" cu vorba asta: "mai bine sa am un copil sanatos si neastamparat decat cuminte!"

roxy, , voi in august vreti sa mergeti?? sau iulie...ca nu mai retin...daca pt iulie ai putea da un tel sa intrebi de rezervari ca aseara imi spusese doamna ca tocmai ce facute o rezervare pt sfarsitul lui iulie cuiva din TM... si mie imi place multttt ciorba de salata verde...si la cata am in gradina....o sa tot mancam...

mada, deja serbarea?? pai este gata gradi?? de abia astept pozeeee.... mie imi dau lacrimile la fiecare serbare!! sa aveti o zi frumoasa!

pishko sunteti frumosi!!!

strumf, vazut ieri si pozele cu frumoasa mica englezoaica dar cu tine niciuna poate din concediu ce frumos ca plecati in concediu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa ma pun si eu la relaxare cu prietena mea milka....

miki voi ce mai faceti??? simo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neata mamici!

Am reusit sa culc si eu pitica ca tare e plangacioasa, urlaaa de la prima ora a diminetii, mi-a facut creierul prastie deci Strumphy nu numai piscoata iti da tie de furca, noi suntem asa de vreo 2-3 zile, urla si pe afara, iar in casa nu mai zic , iar in parc daca indrazneste vreun copilas sa se apropie de jucariile ei e jaleee, chiar daca ea nu se joaca cu ele nu trebuie sa le atinga nimeni Nu-mi place cum evolueaza in sensul asta, sper sa fie doar o faza trecatoare

Yasmi, mami, dar gatesti de-a bunatati ca-mi lasa gura apa Acum arat si eu humanly ca am scapat de vreo 10kg! Daca mai scap de 4 kg ajung cum eram inainte, dar chiar si atunci mai trebuie sa dau jos vreo 2-3 kg! Imi place maxim pensiunea pe care ai ales-o, cocheta si cu multa verdeata!

Roxy e adevarat ca nu toate capusele sunt infestate cu Borrelia, doar un procent de 10-20% din cate am citit, variaza in functie de zona, dar mai bine nu te risti si previi vorba Madutzei! Vad ca sunteti hotarati, deci spor la II !!!

Strumphy ce bine o fi de tine sa te plimbi, mai greu e cu bagajele pana le faci/desfaci, dar o sa petreceti timpul toti 3 si o sa fie minunat!

Viss, mami, ce a fost mai greu a trecut acum, trebuie doar sa va intoarceti cat mai repede acasa si sa va intrati in ritmul vostru de plimbareala si joaca pentru ca ati scapat si de asta cu bine!

Intru sa mai vad si eu poze noi!

Mergi la inceput

bb_yasmi noi vrem dupa 10 august. deci mai avem timp. sa faci si poze sa vad si eu cum este. vreau poze de la cineva care a fost acolo ca ei pot pune cine stie ce poze.... stii cum sunt unii.
fain ca ai salata multa imi place mult salata, abia astept sa ne dea soacra ca imediat scoate si ea.

yvy cand o vad in poze pe Larisa nici n-as zice ca este asa cum zici pare asa cumintica si linistita. draguta de ea, poate este ceva trecator ca altfel iti scoate peri albi nu stiu ce ai putea sa faci s-o mai linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu joia vad ca am program de durere de cap
Strumph, distractie placuta si in avans....chiar mi-ai facut pofta si mie de taioare si tocuri....si ale mele sunt prafuite
Roxy, da si mie o pofta de fidea cu lapte... ca eu una numai fac... am in friigi tort de cioco si tarta cu vanilie si zmeura si cioconeagra si fulgi de migdale....mi-a iesit mai bine coaja de aluat a doua oara...dac vreti va zic si voua reteta...
yvy, mami
cami, merge treaba? ei lasa ca la vara poate daca intra mami tau in vacantza vine si ea in vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, asa e decat cuminte mai bine sanatos

Mergi la inceput

ailed hai la fidea, ca te astept am pus si un praf de scortisoara si este si mai buna. dar vino cu bunataturile din frigider. facem troc

Mergi la inceput

azi cand am iesit cu buburuza am trecut pe langa o gradi si se auzeau copilasii cantand era un cantecel cum ca gata cu gradi, de acum sunt copii mari si de la toamna o sa mearga la scoala....mi-au dat lacrimile....ma gandesc cand o fi si buburuza la gradi si o sa o vad acolo cantand...sigur o sa plang, de bucurie si fericire

Mergi la inceput