BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui CampariSoda

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Vreau sa va spun ca eu sunt foarte speriata !
De ieri dimineata nu mai am nici greturi , nici arsuri , nimic. Oare este posibil sa se fi intamplat ceva cu bebe ? Daca se opreste din evolutie - doamne fereste - nu ar trebui sa am niste scurgeri sau ceva ???? Parca nici pantalonii nu mai ma jeneaza asa la burta .
Sper sa-mi fac griji degeaba . Eu nu prea ma panichez usor dar ...

www.gradinacris.blogspot.com
9 +

Crismac - am avut si eu de astea, de ex acum, la 11+ ma strang blujii muuult mai putin decat acu doua saptamani cand am scris. Si am zile cand ma simt mai bine si zile cand parca sunt continuu pe vapor in furtuna. Daca nu ai crampe si sangerari - eu zic sa nu te panichezi. La doc cand mergi?

Ramasese sa sun la dr. la inceputul lunii iunie . cum a fost weekend cred ca o sa sun maine . am vrut sa sun azi dar am avut o zi plina !Crampe nu am . Au fost doua intepaturi ieri dar dupa ce am stat ghemuita si cand m-am ridicat le-am simtit .

9 +

Mergi la inceput

Deny pana nu erosu tot mai este speranta . Ce test ai facut ? Eu am avut rezultat pozitiv la un test de duzina , ordinar .

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Cris, stai linistita. Nu trebuie sa ai greturi in fiecare zi... Atata timp cat nu ai dureri si sangerari, nu ai de ce sa-ti faci griji.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Cris hai stai linistita eu cred ca intr-o sarcina normala nu tre sa fie greturie dureri etc in feicare zi. Eu chiar i-am zis doctorului ca de vreo saptamana am greturi mai putine decat la inceput si mi-a raspuns ca e absolut normal!La mine foarte ciudat dar de cand (dupa calculele mele) a inceput sa-i bata inimioara la bebe mie mi-a fost mai putin rau (bine acu bat in lemn ). o singura chestie am nu pot manca seara tot ce servesc dupa ora 18 e menit sa ajunga in alta parte decat la propria-mi digestie
Putin despre inseminari, astea sunt apa de ploaie fata de in vitro. Inseminarea e aia cand fix la ovulatie vine doctorul cu injectia cu gigeii si ajuta astfel 'intalnirea' dintre cele doua parti. In vitro e mult mai afurisita e cu injectii (si astea de cateva feluri), cu tras pe nas hormoni, cu probe de sange destul de multe, cu scoaterea chirurgicala a ovocitelor chiar in momentul ovulatiei. E foarte intinsa in timp si foarte stresanta. La mine in vitro asta castigator a durat fix 2 luni de tratament, mai ai si varianta soft cu vreo 12-14 zile de tratament efectiv.Soit..

Campari ma gandeam ce test ai facut dar mi-am adus aminte ca tu esti in 11+! Bine ca ati scapat de stresul cu testul!
Si da, gata ne-am luat la revedere de la nenea doctorul dar poate ne vom reintalni vreodata pentru o surioara/fratior pentru cel mic nu de alta dar avem un embrionel de 8 celule inghetzat si mi-e cam mila de el. Pas cu pas insa
Referitor la intrebarea cu aspirina. Eu tot auzeam de fete cu trombofilie care pierd sarcinile. Inainte de in vitro asta m-am dus la doctor si i-am zis ca vreau sa ma testeze pentru toate nemerniciile care ar putea cauza intreruperea unei sarcini. Initial nu au vreu ca de, europa de vest. Apoi si-au revenit. M-au testat si guss what, am trombofilie, nu mutatii ci anticorpi antifosfolipidici adica aia care ataca substantele straine din organism si care uneori gresesc si considera embrionelul un dusman. Numai ca valoarea mea la anticorpii astia e 18 si stiintific e dovedit ca de abia de la 35 in sus astia provoaca intreruperea de sarcina. Asa ca iau aspirina junior si azi m-au testat azi sa vedem daca au crescut valorile sau nu. Daca cresc probabil ca o sa ma puna pe alta medicatie.
Da repet bine ca i-am batut eu la cap pe aia de la labortor ca altfel ii durea in cot....
Aschiuta si daca e varsat de vant nu exista vreo sustinere pentru sarcina ta vreun vaccin ceva (sunt profana la astea epidemiologice de aia intreb)? of, multa bafta!

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bubble, din pacate vaccinul nu se face in sarcina (nici un vaccin nu se face in sarcina aici). Il voi ruga pe doctor saptamina viitoare sa m atesteze de anticorpi pt varsat, testul nu se face in mod normal, de aia nu stiu daca ii am sau nu.

Sfatul meu: stati cit mai departe de copii de cresa si gradinita pina impliniti 3 luni. Trimiteti pe altcineva cu copilul la pediatru daca se lasa cu asteptare. Daca sunteti profesoare sau sotul e profesor, spalati-va pe miini de cite ori puteti.

Mama, cind a fost gravida cu mine, a avut si ea o boala a copilariei (nu mai stiu care). I-au pronosticat ca s-ar putea sa ies oarba sau muta, asa ca a stat cu stres luni intregi. Noroc ca era in luna a cincea, nu am decit un strabism sever, dar bat in lemn, vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc din suflet pentru primire tuturor!

Si pe mine parca ma strang blugii mai putin azi decat saptamana trecuta,eu greturi n-am,asa ca bineinteles ca traiesc fiecare zi cu teama.Pur si simplu nu stiu cum o sa rezist pana ii va bate inima lui bebe.Mor de frica sa nu se opreasca din evolutie,de fapt mi-e teama de orice.
Fetelor,cand bate inimioara mai exact?Eu stiu destul de exact cand a fost conceptia pentru ca am folosit teste de ovulatie.Nu stiu cum o sa rezist pana vineri,sper sa am vesti bune.Sarcina asta a venit exact in momentul cand ne facusem programare pentru infertilitate,de fapt programarea era chiar azi,si mor de frica sa nu se intample ceva.De cand am aflat,mi-a fost frica sa fac efort de orice fel,mai ales ca tot am avut dueri de spate sau de burta,dar astazi dupa o tura de durere de burta m-am simtit deodata mai bine si am dat cu aspiratorul si am spalat gresia.Sper ca n-am facut rau,dar nu pot sa stau pur si simplu degeaba inca opt luni.Insa mor de frica de fiecare data cand fac ceva sa nu care cumva sa ii fac rau lui bebe.
Am vazut ca vorbeati de vacante,eu am bilet de avion spre Romania pe 1 iulie,bilet luat de acum doua luni,iar planul era sa stau in Romania doua luni.Oare ma lasa doctorul?Mie sincer mi-ar fi mai bine acasa la mama decat aici,dar oare tine doctorul cont de psihicul meu?Si ma lasa sa zbor inainte de trei luni?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Multumesc din suflet pentru primire tuturor!

Si pe mine parca ma strang blugii mai putin azi decat saptamana trecuta,eu greturi n-am,asa ca bineinteles ca traiesc fiecare zi cu teama.Pur si simplu nu stiu cum o sa rezist pana ii va bate inima lui bebe.Mor de frica sa nu se opreasca din evolutie,de fapt mi-e teama de orice.
Fetelor,cand bate inimioara mai exact?Eu stiu destul de exact cand a fost conceptia pentru ca am folosit teste de ovulatie.Nu stiu cum o sa rezist pana vineri,sper sa am vesti bune.Sarcina asta a venit exact in momentul cand ne facusem programare pentru infertilitate,de fapt programarea era chiar azi,si mor de frica sa nu se intample ceva.De cand am aflat,mi-a fost frica sa fac efort de orice fel,mai ales ca tot am avut dueri de spate sau de burta,dar astazi dupa o tura de durere de burta m-am simtit deodata mai bine si am dat cu aspiratorul si am spalat gresia.Sper ca n-am facut rau,dar nu pot sa stau pur si simplu degeaba inca opt luni.Insa mor de frica de fiecare data cand fac ceva sa nu care cumva sa ii fac rau lui bebe.
Am vazut ca vorbeati de vacante,eu am bilet de avion spre Romania pe 1 iulie,bilet luat de acum doua luni,iar planul era sa stau in Romania doua luni.Oare ma lasa doctorul?Mie sincer mi-ar fi mai bine acasa la mama decat aici,dar oare tine doctorul cont de psihicul meu?Si ma lasa sa zbor inainte de trei luni?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Sfatul meu este ca daca ai dureri de burta/spate sa lasi efortul de orice fel, in special curatenie si altele ca nu arde nimic daca ai un pic de praf..eu iti spun din experienta, nu te juca!

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Prettysunshine noi tocmai am primit unda verde pentru doua zboruri de cate 14 ore unul. Mi-a spus ca zborurile astea nu reprezinta NICI UN RISC pentru sarcina!Deci nu 1-2% risc, nu, NICI UN RISC!Si asta mi-a spus-o cu gura lui seful clinicii spitalului universitar brussel deci nu de oricine. In cel mai rau caz se poate forma vreun cheag de sange pe picioare iar pentru asta mi-a recomandat sa iau o aspirina inainte de zbor,ciorapi elastici si sa ma ridic des sa-mi masez picioarele. Deci daca nu exista nici un risc pentru zborurile astea lungi pentru un zbor de 2 ore juma in romania nu cred ca exista probleme. Bine doar sa nu apara vreo greata de aia nasoala fix in momentul zborului da asta nu se poate prezice!Pus pus

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Bubble - multumesc; nici astia aici nu cauta de nik si io am o psihoza cum ca nu primeshte copchilu destul oxigen :D de la ma-sa fosta fumatoare. Tre sa pun pe lista sa vb cu doc.

Pretty Sunshine, sincer, daca as avea posibilitatea io m-as duce in .ro si mi-as face un catralion de analize :D ieftine. Zburatu in primele luni nu cred ca e mai riscant decat dup-aia. Dar ar fi bine sa faci prima eco cu medicul tau, sa stii ce si cum. Si asta cu ai voie n ai voie sa faci curat, citisem pe undeva ca organismul reactioneaza la chestiile care nu-i plac cu durere - so, daca te doare spatele...poate e bine sa faci mai putin curat sau in alt ritm:).

Seara faina

Mergi la inceput

Daca tot discutam despre efort vreau sa va spun ca eu sunt foarte activa .Nu pot sa stau sa ma uit cand in jur este debandada- doi baieti amandoi mici !Dar nici nu exagerez si nu ma fortez in nici un fel . Acum 2-3 saptamani aveam ceva dureri de burta la efort si imediat ma potoleam . Acum nu le mai am . Daca suntem singuri ne descurcam singuri si nu pot lasa totul pe sot care mai are si servici , mai avem si o gradina cu ceva legume si o mica livada !Asa ca fac si eu ce pot !
In ultimele doua saptamani am slabit 1,2 kg, dar cred ca voi recupera repede ca , dupa cum v-am zis , de ieri dimineata nu mai am greturi si nici arsuri !
pe toata lumea si noapte buna !

9 +

Mergi la inceput