BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
majia spune:
prettysunshine, bine ai venit si sarcina usoara. Imi pare bine ca mai apar burtici noi .
Sa inteleg ca va cunoasteti cu Bubble?
7+
prettysunshine spune:
Multumesc pentru primire,Majia!
Da,ne cunoastem eu si Bubble,ma bucur atat de mult pentru ea!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Buna ziua, Pot sa ma inscriu si eu la voi?Inca nu am confirmare ecografica,dar am trei teste pozitive de sarcina.UM este 29 aprilie si DPN este,conform internetului, 3 februarie.Din pacate,la mine sarcina a debutat cu niste dureri groaznice de spate,a mai avut cineva sa ceva?In afara de durerile astea,alte simptome de sarcina nu am inca.Programare la ginecolog am vineri,dar nu stiu daca se va vedea ceva la ecograf,voi avea numai 5 sapt si 5 zile. Am vazut ca vorbiti de cezariene,la mine va fi din nou cezariana,a treia.Colul meu este cusut,insa nu prin procedura obisnuita,l-au cusut de dinauntru cand au facut operatia de extragere a fibroamelor,si mi-au spus la momentul respectiv ca urmatoarea nastere va fi tot prn cezariana.In plus, perioada dintre cezariene,va fi de nici doi ani,deci ar fi foarte riscanta o nastere naturala. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) |
Bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos!
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
aschiutza spune:
Prettysunshine, sa fie intr-un ceas cu noroc!
Bubblegum, sa iti traiasca mica Bubble!
Punctele la Florian nu s-au modificat ca forma in schimb ca numar, acu are si mai multe. De varsat de vint mi-e mai mult frica sa nu fac eu, ca la copii nu e asa tragic pe cit poate fi la gravide. Asta e, mai stau doua zile cu frica in sin. Pt celelate trei boli standard am vaccin facut acu 11 ani.
CampariSoda spune:
Pretty Sunshine - bine ai venit! La eco cel putin o sa se vad daca e implantat cum trebuie, sacul embrionar, alea, tot te scuteste de niste griji (eu am fost la 5sapt si 2 zile si s-au vazut sacul gestational si ala embrionar sau cum se cheama yolk sac, ceea ce mi a luat piatra cu "ectopica" de pe suflet). Iti doresc o sarcina usoara!
Bubble - chiar ma gandeam unde ai disparut :D. Ce fain ca ati si auzit inimioara Noi aici ne uitam la filme mute:D, Doc meu cred ca nu e mare fan Doppler. De doc tau din faza de inseminare trebuie sa te desparti complet sau poti sa ii mai dai un buna ziua din cand in cand :)?
Cat despre facutul copiilor - eu am doua prietene bune care se lupta mai mult sau mai putin intens cu infertilitatea (una a facut deja doua IUI, cealalta e pe cale sa). Zic in fiecare zi multumesc ca la noi s-a intamplat asha ca nu as avea niciodata putere sa fac ce faceti voi si imi scot toate palariile posibile . E mare lucru si copilasii vostri sunt niste norocosi. Bine, nu ca aia facuti "clasic" n-ar fi norocosi :) dar intelegi tu ce vreau sa spun.
Pisigri - bine ai revenit:))) (pot sa explic, eu cu Pisigri ne cunoastem literalmente de cand ne jucam cu putsa in praf, e minunat ca avem acum ocazia sa ne incuscrim :D si eram dezamagita ca nu mai scrie la odisee...).
@Cezariana - mie mi se pare mai putin riscanta pentru copil cel putin din ce am citit (exceptand cazurile de groaza cu gresit data si scos copilul prea devreme). Sora-mea are un handicap foarte grav din motiv de suferinta fetala la nasterea naturala si cred ca si de la asta mi se trage ipohondria si fandacsia...Si maica-mea care a experimentat amandoua tipurile de nasteri mi-a spus ca daca se poate natural e mai bine natural, numa' pe mine inca ma ingrozeste idea si nu inteleg cum e fizic posibil :D. Trebuie sa incep sa pregatesc terenul cu doc meu:).
@Me: Ne-au venit si rezultatele de la test, riscu' e de 1:7400, adica mic, deci putem sa ne stresam pentru alte chestii dar pentru asta nu :).
crismac spune:
Vreau sa va spun ca eu sunt foarte speriata !
De ieri dimineata nu mai am nici greturi , nici arsuri , nimic. Oare este posibil sa se fi intamplat ceva cu bebe ? Daca se opreste din evolutie - doamne fereste - nu ar trebui sa am niste scurgeri sau ceva ???? Parca nici pantalonii nu mai ma jeneaza asa la burta .
Sper sa-mi fac griji degeaba . Eu nu prea ma panichez usor dar ...
www.gradinacris.blogspot.com
9 +
CampariSoda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac Vreau sa va spun ca eu sunt foarte speriata ! De ieri dimineata nu mai am nici greturi , nici arsuri , nimic. Oare este posibil sa se fi intamplat ceva cu bebe ? Daca se opreste din evolutie - doamne fereste - nu ar trebui sa am niste scurgeri sau ceva ???? Parca nici pantalonii nu mai ma jeneaza asa la burta . Sper sa-mi fac griji degeaba . Eu nu prea ma panichez usor dar ... www.gradinacris.blogspot.com 9 + |
Crismac - am avut si eu de astea, de ex acum, la 11+ ma strang blujii muuult mai putin decat acu doua saptamani cand am scris. Si am zile cand ma simt mai bine si zile cand parca sunt continuu pe vapor in furtuna. Daca nu ai crampe si sangerari - eu zic sa nu te panichezi. La doc cand mergi?
crismac spune:
Bubble felicitari !
Si eu am multe prietene care incearca de mult timp si nu au reusit !Dar nici nu au incercat inseminarea artificiala .
www.gradinacris.blogspot.com
9 +