BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Pisigri are dreptate. Eu am fost pro nastere naturala cu tot sufletul desi toata lumea mi-a spus ca mai bine fac cezariana.
Dar eu nu si nu si tot asa.
Dupa un travaliu infernal am ajuns in cezariana cu dilatatie zece. Copilul meu mic avea de fapt 4320.Era efectiv blocat in mine. A fost oribil. Nici acum nu pot sa povestesc experienta nasterii si dupa tot ce s-a intamplat plangeam si aveam atacuri de panica cand imi aminteam. Si am nascut la un spital particular unde toata lumea zambeste si asa este, zambeau si cand eu tipam si le spuneam ca e ceva in neregula ca durerile sunt atroce.
Da, m-am recuperat mai greu decat prietenele mele, cele care au nascut natural fara probleme. Dar cele care au nascut natural si au avut probleme inca trag si pe langa durerile de la sfarsit de travaliu, disconfortul de dupa cezariana a fost floare la ureche.

Discutati deci cu medicul vostru, cele care vreti sa nasteti natural si spuneti ca daca nu va dilatati cum trebuie, daca copilul nu coboara sau e foarte mare sau daca sunt alte probleme ati dori sa nu va chinuiti si mai ales sa nu chinuiti copilul si sa faceti cezariana.
Asta e sfatul meu in urma intamplarilor prin care am trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hehe, dr Scurtu a fost mina a doua la cezariana mea
Mina intii a fost dr Galearschi. El o sa fie si de data asta daca ne tine Dumnezeu sanatosi si daca n-o pleca in concediu in decembrie

Nu cred ca e varsat de vint. Multa sanatate !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Matzaila, imi pare rau de experienta nasoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Multumesc mult a trecut acum.
Important e ca bebe a fost ok si a fost cumintel din prima noapte acasa si pe cat de urata a fost experienta nasterii lui pe atat de frumoasa a fost si este viata cu el acasa.

Din cauza asta va spun sa nu faceti ca mine. De multe ori cezariana, cel putin in Romania e mai indicata decat nascutul natural.
Aaaa, si eu am avut noroc cu doctorita de garda care m-a bagat in cezariana ca doctorita mea care a fost tot timpul cu mine vroia sa ma duc in sala de travaliu sa-mi apese pe burta sa scoata copilul. Va dati seama ce noroc am avut ca cine stie ce ar fi patit el, neavaind loc sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Wow ati umplut deja 5 pagini bine asa :)!

Campari felicitaaaaari, l-ati vazut pe Nu si i-ati auzit inimioara!!Deci acum aveti inclusiv confirmarea ecografica cum ca veti face nunta in 3 !! Iar cu nascutul de sarbatori sa speram ca cel mic nu isi va alege nici 24 nici 31 decembrie sa se nasca nu de alta dar e mai cool sa ai o alta zi de nastere si nu una de sarbatoare universala ;) Multumesc de cafeluta ;)

Majia firisoarele alea de sange se pare ca au fost de la embry number 2 care a incercat el ceva acolo si nu a reusit mititleul, nu se poate spune insa cu siguranta de la ce sunt. Mi s-a spus ca atata timp cat nu este sange rosu proaspat sa ii spun si nu sunt dureri de burta sa stai calma ca nu-i nimic.

Andreea tu ce mai faci, nu mai zici nimic?

Aschiuta pffff, fix acum s-a nimerit, saracul Florian! Sper sa fie o alarma falsa ref la varsatul ala de vant!!Sa ne tii la curent!

Deny Nu te lasa insa ia uite-te la mine, 5 ani de incercari si peste 200 de injectii,nu stiu cate operatii si tot am reusit. Bine nu ca as fi eu vreun exemplu de urmat referitor la reteta de facut bebe da vointa tot am si inca o droaie:)))

Crismac mi-a placut ca flacaul tau a spus ca te va ajuta cu bebe;)La noi probabil ca la inceput va veni mama sa ne ajute apoi vom ramane de capul nostru atat doar ca eu va trebui sa-mi schimb jobul pentru ca nu imi mai permit sa lucrez pana la 11 pm..Apropo de job mai ai putin si iei vacanta super!!!!

Noi am fost azi sa vedem bubulul iar de data asta am auzit inimioara, cea mai frumoasa melodie mie mi-au dat lacrimile la faza asta . bebe meu are 1cm si 1 mm si o inimioara in plina actiune! Acum la 2pm mai avem intalnirea cu docotrul cu care am obtinut sarcina pentru inchiderea dosarului o chestie foarte emotionanta pentru mine. Docotrul asta nu m-a lasat timp de 8 in vitrouri chiar cand eu eram terminata si cazuta venita dupa o alta infrangere mereu imi arata ca de fapt exista inca solutii!Si bine, bine, bine ca exista stiinta asta si toate progresele ei altfel nu stiu! Fetelor voi fiti bucuroase ca ati obtinut bebelusii fara alte ajutoare pentru ca sunt atatea atatea fete care au o gramada de probleme si trebuie sa faca imprumuturi la banci pentru a-si permite un tratament de fertilizare!

Referitor la nastere eu trebuie sa nasc prin cezariana (am o displazie de sold si nu am voie sa ma dilat in timpul nasterii)Acu sa vedem cu gasesc eu aici un spital si un doctor care sa-mi faca cezariana, din punctul asta de vedere in romania sunt lucrurile mai clare, aici este o mare supa

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Matzaila, experienta nasterii tale este vine doctorului care nu a vazut ca bebe este foarte mare. Daca stiai ca are peste 4300 sunt sigura ca te gandeai de doua ori daca sa nasti natural sau cu cezariana. Acum eu am auzit povesti de groaza si cu cezariene nereusite, deci nu trebuie generalizat...

Pisigri, sa stii ca eu cred ca o femeie si o mama simte ce e mai bine pentru ea si puiul ei fara sa aiba argumente logice... Eu nu am nascut in Romania... Cezariana are si alte dezavantaje: altfel suporta uterul taiat o adoua/treia/patra sarcina. Esti obligata apoi sa faci din nou cezariana...

Bubble, felicitari pentru inimioara . Poate cateodata nu ne dam seama ce norocoase suntem ca am putut avea copii ...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,

Pot sa ma inscriu si eu la voi?Inca nu am confirmare ecografica,dar am trei teste pozitive de sarcina.UM este 29 aprilie si DPN este,conform internetului, 3 februarie.Din pacate,la mine sarcina a debutat cu niste dureri groaznice de spate,a mai avut cineva sa ceva?In afara de durerile astea,alte simptome de sarcina nu am inca.Programare la ginecolog am vineri,dar nu stiu daca se va vedea ceva la ecograf,voi avea numai 5 sapt si 5 zile.
Am vazut ca vorbiti de cezariene,la mine va fi din nou cezariana,a treia.Colul meu este cusut,insa nu prin procedura obisnuita,l-au cusut de dinauntru cand au facut operatia de extragere a fibroamelor,si mi-au spus la momentul respectiv ca urmatoarea nastere va fi tot prn cezariana.In plus, perioada dintre cezariene,va fi de nici doi ani,deci ar fi foarte riscanta o nastere naturala.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Buna ziua,

Pot sa ma inscriu si eu la voi?Inca nu am confirmare ecografica,dar am trei teste pozitive de sarcina.UM este 29 aprilie si DPN este,conform internetului, 3 februarie.Din pacate,la mine sarcina a debutat cu niste dureri groaznice de spate,a mai avut cineva sa ceva?In afara de durerile astea,alte simptome de sarcina nu am inca.Programare la ginecolog am vineri,dar nu stiu daca se va vedea ceva la ecograf,voi avea numai 5 sapt si 5 zile.
Am vazut ca vorbiti de cezariene,la mine va fi din nou cezariana,a treia.Colul meu este cusut,insa nu prin procedura obisnuita,l-au cusut de dinauntru cand au facut operatia de extragere a fibroamelor,si mi-au spus la momentul respectiv ca urmatoarea nastere va fi tot prn cezariana.In plus, perioada dintre cezariene,va fi de nici doi ani,deci ar fi foarte riscanta o nastere naturala.

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te-am recunoscut din poze!!!Eu sunt O. mama lui Whisky si Joke!!!!!!Felicitari!!!!!!!Mi-au dat lacrimile!!!!!!!!!!!

7+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ce-mi facusi tu mie?Sa nu zici tu la nimeni?Mai,mai!Ai zis tu ceva la un moment dat si am banuit eu ceva,dar dupa nu ai mai zis nimic.Doamne,ce ma bucur,nici nu stii cat ma bucur,imi vine sa te strang in brate si sa te pup virtual!Sarcina usoara,sunt asa de fericita pentru tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui majia

Matzaila, experienta nasterii tale este vine doctorului care nu a vazut ca bebe este foarte mare. Daca stiai ca are peste 4300 sunt sigura ca te gandeai de doua ori daca sa nasti natural sau cu cezariana. Acum eu am auzit povesti de groaza si cu cezariene nereusite, deci nu trebuie generalizat...

Pisigri, sa stii ca eu cred ca o femeie si o mama simte ce e mai bine pentru ea si puiul ei fara sa aiba argumente logice... Eu nu am nascut in Romania... Cezariana are si alte dezavantaje: altfel suporta uterul taiat o adoua/treia/patra sarcina. Esti obligata apoi sa faci din nou cezariana...

Bubble, felicitari pentru inimioara . Poate cateodata nu ne dam seama ce norocoase suntem ca am putut avea copii ...

7+

Cu asta sunt perfect de acord. si cicatricea uterina, si riscul de fibrom cu riscul de malignizare in timp... sunt multe.

Mergi la inceput