BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
lauraf89 spune:
Aschiutza am noroc sincer, nu cere nu stiu ce de mancare, atunci cand imi era rau manca si paine cu gem numai sa nu ma deranjze, face curat in casa, ce sa zic, nu ma plang daca ar fi fost mofturos nu stiu daca ma descurcam cu 2 in casa sincer (adica el si bebe)!
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Crismac ce bebe frumos ai la avatar sa iti traiasca si sa fie sanatos!
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Crismac ce bebe frumos ai la avatar sa iti traiasca si sa fie sanatos! 7+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
Pai este copilul din dotare cand avea 6 luni , la botezul nr. 2. Datorita operatiei la coloana de la 2 luni l-am botezat o data in spital si a doua oara acasa la 6 luni !
www.gradinacris.blogspot.com
9 +
aschiutza spune:
Crismac, va avea 2 ani in august.
Baietelul tau e o scumpete!
Laura, mare lucru cind sotul e intelegator si imparte si greul nu numai binele! Aici poate sa stea si sotul in spital dupa nastere, si cum eu eram piftie, sotul a preluat multe. Pt el a fost un timp deosebit, el a fost cel care l-a imbracat pe Florian pt prima oara.
aschiutza spune:
Fetelor sunt tare tare speriata. Baietelul meu are niste puncte rosii pe burtica si picioare. Deocamdata arata ca niste piscaturi de tintar. Mi-e teama rau de tot sa nu aiba varsat-de-vint. I-am luat febra pe frunte si nu are.
Oare ce poate fii altceva ?
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Fetelor sunt tare tare speriata. Baietelul meu are niste puncte rosii pe burtica si picioare. Deocamdata arata ca niste piscaturi de tintar. Mi-e teama rau de tot sa nu aiba varsat-de-vint. I-am luat febra pe frunte si nu are. Oare ce poate fii altceva ? ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Sa nu fie o alergie la ceva...vezi daca face febra(desi din cate am citit eu nu toti copii fac febra dar au o stare generala proasta, ca un inceput de raceala)..cauta pe net cum arata bubitele de varsat de vant si vezi daca se aseamana!
Sa ne tii la curent dar sa speram ca nu e nimic grav!
7+
CampariSoda spune:
Buna dimineatza!
Eu dau cafeaua azi (fara cofeina pentru mine:).
Aschiutza, poate e o alergie? Mai ales daca el nu "se uita galesh" si n-are febra...
Crismac ce baietzel frumooos .
Eu nu stiu de ce am venit la servici azi, imi cad ochii in gura de somn - ceea ce nu va doresc si voua :).
O zi faina,
CS&Nü
kmy_black spune:
buna fetili!! lipsisi motivat!
multam de , eu cred ca as fi in stare sa beau cu cisterna cafea!!!!!
Deny, deci ce arata testul de azi, se aseza barza pe casutza voastra?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Matzaila_81 spune:
Fetele, si noi suntem singuri, adica ne descurcam doar eu cu sotul cu Tudor si facem chiar o treaba buna desi la inceput ma enerva ca toti ma intrebau "si cine o sa te ajute?" si cand spuneam ca nimeni faceam ochii cat cepele.
Pe mine m-au ajutat fetele de pe forum si prietenele mele cu sfaturi si mai greu, mai usor am scos-o la capat chiar bine. Nu va panicati, aveti incredere in voi ca nu o sa aveti probleme.
Acum, am citit ca cineva ia aspenter fara prescriptie medicala. Nu stiu cat e de bine. Mie mi-a recomandat-o doctorita si m-am trezit cu niste hemoragii nazale oribile. Nu luati medicamente dupa ureche chiar daca inainte de sarcina erau inofensive.