Gradinita- scoala de vara

Gradinita- scoala de vara | Autor: anacami

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am o fetita de 4 ani jumatate (la gradinita) si un baietel de 8 ani (acum in clasa I).
Ma intereseaza o gradinita/un club/o scoala de vara unde sa poata merge amandoi in perioada iulie-august.
As dori urmatoarele
- program 8-17 ( sau 18), cu masa
- activitati: engleza (eventual intensiv),dans,sport..

Puteti sa imi recomandati ceva in sectorul 3?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Daaa, si eu sunt ffff interesata de asa ceva, tot in sector 3. Edi termina clasa I, Eric grupa mare. Anii trecuti au fost amandoi la gradi de stat deschisa in iulie/august. Anul acesta inca nu stim cum ne vom descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi il avem pe baietelul nostru de 6 ani la Gradinita Zuzzy de pe str Polona. A fost si anul trecut acolo, amfost super multumiti
Program pana la 18.30 (1200 lei / luna), pot face si inot extra cost 300 lei/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

chiar vroiam sa deschid un subiect "ce faceti cu scolarii vara"...
pentru noi sant o mare problema vacantele, neavand nici un fel de ajutoare (bunici, bone) iar concediul nostru este de 2 saptamani vara.
Anul trecut si anul acesta am mers in vacanta la o gradi cu after si program de vara in sectorul 4, sant insa mai mult pitici acolo si al meu, la 9 ani, nu e foarte bucuros.
Chiar nu stiu ce sa fac cu el aproape 3 luni de zile, in conditiile in care noi plecam 12 zile la mare...si cam atat.
E drept ca vara asta am avut si ghinion, o tine lant cu imbolnavirile (amigdalita - pneumonie - acum viroza) si nu poate merge nici macar la inot

Pup toate mamicile

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Off topic- Anacami, ce ma bucur sa te citesc! Sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Pe Calea Floreasca e ceva asemanator(dar e in sect 1),Feli's kids ii zice;au si site.Nu stiu daca e ceea ce cautati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Eu am baietii - 2,8 ani si 7,4 ani la Centrul Aurora: Strada Moise Nicoara nr. 11, Sector 3

Mergi la inceput