Buna!
Am o fetita de 4 ani jumatate (la gradinita) si un baietel de 8 ani (acum in clasa I).
Ma intereseaza o gradinita/un club/o scoala de vara unde sa poata merge amandoi in perioada iulie-august.
As dori urmatoarele
- program 8-17 ( sau 18), cu masa
- activitati: engleza (eventual intensiv),dans,sport..
Puteti sa imi recomandati ceva in sectorul 3?
Multumesc anticipat!
Daaa, si eu sunt ffff interesata de asa ceva, tot in sector 3. Edi termina clasa I, Eric grupa mare. Anii trecuti au fost amandoi la gradi de stat deschisa in iulie/august. Anul acesta inca nu stim cum ne vom descurca.
noi il avem pe baietelul nostru de 6 ani la Gradinita Zuzzy de pe str Polona. A fost si anul trecut acolo, amfost super multumiti
Program pana la 18.30 (1200 lei / luna), pot face si inot extra cost 300 lei/luna
chiar vroiam sa deschid un subiect "ce faceti cu scolarii vara"...
pentru noi sant o mare problema vacantele, neavand nici un fel de ajutoare (bunici, bone) iar concediul nostru este de 2 saptamani vara.
Anul trecut si anul acesta am mers in vacanta la o gradi cu after si program de vara in sectorul 4, sant insa mai mult pitici acolo si al meu, la 9 ani, nu e foarte bucuros.
Chiar nu stiu ce sa fac cu el aproape 3 luni de zile, in conditiile in care noi plecam 12 zile la mare...si cam atat.
E drept ca vara asta am avut si ghinion, o tine lant cu imbolnavirile (amigdalita - pneumonie - acum viroza) si nu poate merge nici macar la inot
Pup toate mamicile
Ingrid si Cristi 9 ani
Pe Calea Floreasca e ceva asemanator(dar e in sect 1),Feli's kids ii zice;au si site.Nu stiu daca e ceea ce cautati voi.
Eu am baietii - 2,8 ani si 7,4 ani la Centrul Aurora: Strada Moise Nicoara nr. 11, Sector 3