Apendicita?Lambliaza?....Dureri mari!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Buna seara.Am revenit cu noutati.Am ajuns cu Andrei la spital,la serviciul urgente si de acolo ne-a trimis peste tot.I-a facut de urgenta analizele ,toate,apoi am fost la chirugie pediatrica,nu era apendicita,nici clinic nu erau semne,nici paraclinic,adica leucocitele erau in limite normale.I s-a facut apoi ecografie abdominala,toate ok,inafara de faptul ca avea mult aer in intestine,era meteorizat.La pediatrie doctorita s-a uitat pe analizesi dupa ce l-a consultat putin a zis ca pare sa fie gastrita.Am ramas iumita de asta,dar ea zice ca foarte multi copii mici fac hiperaciditate gastrica din cauza sucurilor acidulate si alimentatiei nepotrivite varstei.Intr-adevar,Andrei a baut mereu doar apa minerala sau carbogazificata pentru ca nu-i placea apa plata si am preferat sa-i dau asa decat sa nu se hidrateze.Ne-a prescris tratament si urmeaza sa mergem la un control.Aaaa,uitasem,i-au iesit in scaun bineinteles lambliilealea nenorocite.Deci posibil durerea sa fie asociata...burtica/stomac.

deci acum tratam toate astea si speram sa fie bine.

Sanatate multa va dormi,ca-i mai buna decat toate!

Andreea

Mergi la inceput