Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Luluta parerea mea e sa dai un tel si sa te interesezi la compania aeriana cu care vrei sa zbori, daca vor adeverinta si pana in cate sapt accepta ei gravidele la bord. Am observat ca fiecare companie are politica ei.

25+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele

lulutza ce tare ai fost cu "luna 34-36"
sa nu te superi pe mine,ca stiu ca te-ai incurcat,dar tare funny ai fost

pe toate si va doresc o zii faina

Paulafericita 23+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

PaulaFrida daaa , am gresit ... nu mi-am dat seama

am vrut sa spun saptamana in loc de luna ....

pup

25 +

Mergi la inceput

am reusit ( si m-am convins ca e ok )sa intru pe fb ... tot incerc sa va citesc ...dar pierd firul rau de tot ... nu reusesc deloc sa urmaresc un lant logic ... poate trebuie si un pic de practica , dar nu prea am rabdarica ... sper sa fiu in stare sa va urmaresc , dar de departe prefer sa fiu atenta aici , este mult , mult mai usor ...are un fir logic si e chiar f simplu ...

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare
ramona eu am o poza cu sotul meu, eu intr-o camasa rosie el ceva alb daca nu reusesti da-mi tu numele tau pe facebook si te adaug eu

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Ma bucur ca astazi sunt si eu mai bine, ieri am avut toata ziua contractii (ce e drept 2 seri nu am avut utrogestan sa iau si cred ca s-a cunoscut). Aseara eram chiar nitel speriata, am zis ca e prea devreme sa ma confrunt cu aste off, sper sa merg cat mai departe fara probleme. Astazi am inceput si eu sapta 25, ma uit in urma si si nu imi vine sa cred ca a trecut timpul. La fel de ingrijorata eram si la inceput si uite ca Dumnezeu a ingaduit sa ajung pana aici. Sambata imi zicea cineva sa nu fiu chiar asa sigura ca e 100% baiat ca medicii se mai pot insela, acuma eu ma ganesc ca la morfologie se vede destul de clar ce e, e posibil sa se insele oare? Pentru mine nu ar fi o tragedie, eu vreau sa fie un copil sanatos, dar saracul sotul meu si-a facut deja planuri ca va avea cu cine sa joace fotbal .
Am si eu cont pe FB dar nu sunt mare fan, ma inteleg mult mai bine cu urmaritul subiectului pe DC. Deocamdata raman aici (sper sa nu fiu singura .
Chiar de Anne Mary nu mai stie nimeni nimic? E suspecta tacerea ei, dar sa speram ca totul e bine.
Mi-am propus si sper sa reusesc sa biruiesc ordinea la haine astazi. In dormitoare zici ca am deschis second hand, haine peste tot, trebuie sa inlocuiesc cele de iarna cu cele de vara. Pe ale mele care nu imi mai vin momentan le pun tot in cutii, ca nu are sens sa ma impiedic in ele tot timpul. Voi cu ce va mai imbracati?
O zi plina de odihna va doresc.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lulutza, eu nici nu am observat ca ai zis luna in loc de saptamana. Din cate stiu fiecare companie are limita ei (unele au 27, altele au 36). Eu zic mai bine sa suni la compania cu care vrei sa zbori si sa-i intrebi. De asemenea, sa ai mai bine la tine si o adv de la medic ca poti zbura, ca cine stie peste ce destepti dai la imbarcare. Eu am zburat in primele 3-4 luni de cateva ori si n-am avut pb ca nici nu se observa. Acum sincer chiar daca iubesc zborul cu avionul si am in jur de 100 de zboruri la activ, nu m-as mai incumeta la o sarcina mai avansata, pt ca am auzit ca din cauza presiunii se pot rupe membranele. Nu vreau sa te sperii, asa sunt eu panicoasa. Eu am renuntat si la un drum mai lung cu masina de frica sa nu fortez prea tare colul.

Andreea, si eu am avuy vineri contractii nedureroasa si m-am speriat ca prea mi se intarea burta la fiecare miscare. Am luat no spa si dupa jumatate de ora am mai luat unul ca nu ma potoleam. Eu vineri si sambata am avut niste ameteli groaznice. Vineri mi-a luat o eprubeta de sange pt a-mi face analiza de incompatibilitate de grup, dar mancasem inainte si nu puteam sa-mi explic de ce pe la pranz si dupa amiaza mai aveam putin si lesinam. Sambata mi-a luat 3 eprubete pe nemancate pt analize de sange, apoi am baut glucoza aceea groaznic de dulce, peste o ora iar o eprubeta, peste 2 ore alta, si cand in sfarsit am ajuns acasa la 12.30 eram terminata de foame. Am plecat la tara si seara pe la 6 cand mancam o salata cu gratar iar m-a luat ameteala aceea groaznica din ziua precedenta.

Azi mi-au iesit rezultatele la sange si 3 valori sunt f. putin sub limita si scrie usoara anemie. Asta sa fie cauza ametelilor? Ma mir ca mi-a iesit anemie, pt ca iau Elevit si fier zilnic, in fiecare dimineata beau sucul de la 4 portocale stoarse, pe la 10 mananc o banana sa un mar, salata de legume mananc ori la pranz, ori seara, dupa amiaza mai mananc un fruct. Adica, pe bune! Eu zic ca bag destule vitamine in mine.

Si mie imi pare rau ca au fugit fetele pe Fb, mi-era frica ca asa se va intampla. Chiar daca sunt in grup eu aici citesc si scriu si nu acolo. A spus cineva ca acolo e privat. Si ce e rau in a scrie aici si a vedea si alte fete prin ce trecem? Mie mi-au fost de foarte mare ajutor forumurile cand aveam diverse ingrijorari si citeam ca si altele au trecut prin aceleasi lucruri, si fie ma linisteam, fie cateodata mi-au atras atentia asupra unor lucruri pe care ar fi bine sa le fac imediat.

Anne, de ce nu mai scrii aici? Te-ai suparat de cand te-ai contrariat cu Mihaela? Pacat ca unele dintre voi au ales sa plece si nu au putut trece peste. Sincer pe mine m-au enervat toate mesajele cu certuri si la un moment dat efectiv nu mai citeam cand incepea din nou fiecare sa explice de ce a zis ce a zis. Inchei ca nu vreau sa deschid iar discutii despre acele divergente.

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!

24+

Mergi la inceput

7.3.1. Pasagerii care au pana in 28 de saptamani de sarcina fara complicatii pot calatori fara certificat medical. Singura conditie este ca pasagerii aflati in aceasta situatie trebuie sa completeze in aeroport o declaratie pe proprie raspundere ca sarcina este sub 28 de saptamani.

7.3.2. Pasagerii care se afla intre 28 si 36 de saptamani de sarcina pot calatori numai insotiti de certificatul medical in care trebuie sa se regaseasca data preconizata a nasterii, confirmarea ca sarcina este fara complicatii, numele complet si numarul de telefon al doctorului.

7.3.3. BLUE AIR nu poate accepta pasagerii care au peste 36 de saptamani de sarcina la bordul aeronavei sub nicio circumstanta.

Olivette nu stiam de membrane ( ca exista risc de rupere ) ...de fapt nu stiam nimic legat de sarcina si zbor ... dar acum e suficient ce stiu ca sa ma calmez si sa astept cu rabdare anul urmator pentru vizite !!!
nu vreau sa am nici cea mai mica problema ce o pot provoca eu - constient - ....asa ca stau calma !!!

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna burtici

Lulutza, cred ca ai luat cea mai buna decizie, mai bine nu risti, parerea mea Eu imi faceam griji ca am o nunta sambata viitoare si nu stiu cum sa fac sa stau asa mult treaza, ca la 11 nopatea eu dorm pe mine :)) Si n-as vrea sa apelez la cafea.

Carmen, asta voiam si eu sa va intreb, cu ce va mai imbracati... eu pana acum am optat pt pantalon din material subtire, dar nu de gravida si conlant, plus bluzite lejere. Mai detin si vreo doua rochite si cam atata. Blugii, maieutele si alte bluze le-am pus deoparte. Chiar azi o sa ma duc prin magazine sa vad ce pot sa-mi mai iau. Si vremea asta e tare ciudata, ca mi-as lua de pe acum numai rochite, dar daca incep din nou ploile, iar eu dardai din nou in colanti? Sa vad ce gasesc si va anunt

Va

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Legat de imbracat, acum 2 saptamani a dat nebunia in mine in weekend si mi-am luat 8 rochite din acelea lungi si vaporoase (vreo 5 de la Ilotti la 20-30 le bucata). Evident ca nu le-am purtat ca a plouat intruna. Am zis ca toata vara numai in rochite lungi ma imbrac: burtica e super lejera, nu o strange nimic. Astept vremea pt ele. Pana atunci am 2 perechi de blugi de gravida si tone de bluzite largi (intotdeauna mi-a placut stilul baby asa ca anul asta mi-au prins cum nu se poate mai bine).

Lulutza, ti-am zis, nu vreau sa te sperii, poti sa cauti pe net sau sa-ti intrebi dr si hotarasti tu. Eu asa am retinut de acum 2-3 luni cand am avut eu nevoie sa zbor si m-am documentat sa vad ce riscuri ar fi. La sarcina de atunci gasisem ca sunt riscuri doar daca am trombofilie, tensiune mare sau sarcina gemelara si cum nu aveam niciuna am zburat. Acum stiu ca sunt foarte multe gravide care zboara, unele chiar avansate (gen vedetele noastre pline de fite care se duc sa nasca prin State) dar eu personal nu mi-as asuma riscul la o sarcina avansata.

Azi stau acasa si se pare ca am chef de scris

24+

Mergi la inceput