Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

E foarte frumos carutul. Sa il folositi sanatosi. Voi chiar va bazati pe sexul pe care vi l-a spus la eco? Mie la ecograf normal mi-a spus baiat si apoi la morfologia de 22 saptamani la fel, dar parca tot ma gandesc: daca nu e asa pana la urma? Haha

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Multumesc, Lorena pentru precizari!

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

La noi bebe nu a vrut sa ne arate inca ce este -fetita sau baietel- dar si eu stateam sa ma gandesc la fel Carmen, daca imi spune ce este oare asa o sa fie? :))
Eu sunt obosita si plictisita de atata munca la serviciu dar si mie mi-a zis dr. de familie ca din saptamana 33 poate sa-mi dea concediu asa ca o sa rabd si sper sa fie sarcina bine pana atunci.
Contractii am zilnic dar nu tin mult si imi schimb pozitia si trec.
Apropos de caruturi de copilas, stiti cumva daca se pot lua de undeva si cu bonuri cadou? caci mama mea vrea sa ne ia ea caruciorul si stiu ca primeste de la serviciu bonuri cadou si vrea sa le foloseasca si pe alea.
Sa aveti o seara frumoasa burticute!

[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !

Citat:
citat din mesajul lui miro79
Apropos de caruturi de copilas, stiti cumva daca se pot lua de undeva si cu bonuri cadou? caci mama mea vrea sa ne ia ea caruciorul si stiu ca primeste de la serviciu bonuri cadou si vrea sa le foloseasca si pe alea.

Personal, am folosit bonuri-cadou in carrefour si auchan. cred ca si cora/real primesc, pentru produsele cumparate din raioanele lor. Deci, daca gasesti un carut sa-ti placa la raionul de copii din hypermarketuri, eu zic ca se poate. Intrebi inital la casa daca primesc tipul tau de bonuri si cred ca iti pot vinde orice din magazin pe ele.

Am ochit si eu niste carucioare, am fost sfatuita sa aleg 2 in 1, carut normal + scoica, sa evit landoul, care cica e pur estetic, poate fi inlocuit de orice carut de 0+ luni. Eu o sa masor si liftul inainte sa cumpar carucior, ca sa n-am parte de surprize
De asemenea, nu exclud varianta achizitionarii unui carut second hand, daca-mi place cum arata si-mi surade pretul.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mirabela, am ras cu lacrimi la faza cu sa nu pierzi insarcinarea. Un dulce de baiat ai.

Eu cred ca incep sa o iau razna cu contractiile astea. De fiecare data cand ma ridic si stau in picioare, mi se intareste burta instantaneu si pana nu ma asez nu se inmoaie. Chiar stau si ma gandesc ca poate asa e normal sa fie burta cand stau in picioare, ca nu se schimba deloc la pipait. Pe 19 ajung la dr si pana atunci am inceput sa iau preventiv 3 no spa/zi.

Noi am fost sambata in Dragonul Rosu, in principiu sa ne uitam de carut. Si am cumparat hainute de bebe. Asa de dragi imi sunt, sunt primele lucruri pe care le-am luat pt bubulina mea. Am luat cateva body-uri cu maneca scurta (4-8 lei), cu maneca lunga (10-12 lei), salopete cu picioruse/ciorapei cu totul ca nu stiu cum sa le zic, cu caciulita inclusa (15-20 lei), o pereche manusi (2 lei), un scutec de infasat dublu (20 lei) si o camasa de alaptat pt mine (15 lei).

Revenind la scopul vizitei, am vazut carucioare pe la 200, 350, 700, 1200. Cred ca o sa luam unul Baby Care 3 in 1, la 350. Nu-mi vine sa dau zeci de milioane pe el si sincer daca se strica, iau altul si tot ies mai ieftin.

Sa aveti o seara buna si racoroasa! Si pe mine ma omoara caldura si am inceput sa dorm cu geamul deschis.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata dragi burtici!

Rezistati cu caldura? Azi noapte nu am pus geana pe geana de cald. Parca imi daduse cineva foc. Ce usa si geam la balcon deschise? Pt mine era de parca aveam o soba langa mine

Olivette, sper sa te simti bine in curand, nu poti sa mergi mai devreme la doftor? Sa nu stai ingrijorata pana pe 19?

Super ideea cu dragonul rosu, eu nu am ajuns acolo pana acum. Carucioarele Baby care le-am vazut si eu pe net si sunt destul de scumpe. Oare cele din dragon sunt de aceeasi calitate? Tie cum ti s-au parut?

Pup fetele si va doresc racorica astazi!

23+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Kytana, eu am am cumparat pana acum toate hainutele pt bb din dragon, inclusiv carutul pe care l-am cumparat ieri(am pus link pe o pag mai in spate) Carutul meu a costat 1200ron pt ca este cu 3 piese si este Baby Care. Noi asa ne-am dorit carutul, insa sunt si altele mult mai ieftine si super bune ff calitative. Erau ff bune si cele 3 in 1 si destul de accesibile la pret. Am mai vazut un carut la vreo 250 ron care cantarea 1kg si ceva dar era pt atunci cand bb este mai mare. Hainutele sunt ff variate si ai de unde alege si sunt superbe.

lalu85 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

E fain caruciorul achizitionat de tine. Sa il folositi sanatosi

Atunci imi programez si eu cat de curand un drum in Dragon. La o asemenea recomandare nu pot rezista

24+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Unde ati fugit toate?
Fetelor eu week-endul asta vreau sa plec la mare si vroiam sa va intreb cum credeti ca e mai bine: sa imi iau costum intreg sau e ok si din 2 piese?

Va

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am avut eco azi, totul e bine, si eu si bebitza, care ne-a aratat ca e fetita, ca atare am adaugat la semnatura caruciorul roz. Anidaz sau cine se mai pricepe: va indurati de mine sa ma notati si in pagina principala? Acum cautam nume, e dragut!

Virginia86: Eu zic ca e mai bine sa iti iei costumul intreg, pentru ca iti va acoperi burtica si te protejeaza si de soare si de apa rece si de senzatii mai neplacute. Eu asa voi proceda cand merg. Pune-ti ceva pe cap si pe cat posibil stai sub umbreluta, nu te gandi in niciun caz la brnzat, ca nu e cazul. Si hidrateaza-te bine, sa nu ti se faca rau!

Mirabelac: Fii tare, va trece si perioada asta grea! Ai un baiat minunat, sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult mereu!

Ce gasesti in Dragon gasesti si in oras, pe la tarabe sau chiar in magazine! Doar ca acolo pretul e muuult mai mic decat in oras! Nu te grabi sa cumperi, arunca un ochi, dar si noteaza-ti unde ai vazut si abia apoi cumpara, ca sunt foarte mult oferte si sa nu iti para rau ca ai consumat banii desi erau lucruri si mai frumoase! Chiar si jucariile de la Noriel sunt acolo, a descoperit o mamica! La mine sotul e "alergic" la zona, se enerveaza ca abia gasesti loc de parcare, ca e aglomerat etc si nu reusesc sa il duc prea des, dar chiar merita!

Va pup, ma duc sa culc mandruta!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

22 +

Mergi la inceput