Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata!

Haideti la o cafeluta sau un cappucino. Vremea de afara ne imbie la somnic Pentru fetele care pot, va rog, dormiti si pentru mine 1-2h, nu cer mai mult.

Virgi si eu tot pentru costumas intreg votez. Am vazut unele okay si nu foarte scumpe in Decathlon. Au si cu un pic de piciorus, daca esti timorata ca mine (mi se pare ca am facut ditamai funduletul)

Felicitari Elfica pentru caruciorul roz! Sa ne spui si noua la ce nume va opriti. Eu chiar as fi fost in pana daca era fetita, de cand ma stiu m-am gandit doar la nume de baietei.

Sa ne auzim cu bine!

24+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Neata! Felicitari Elfica pentru caruciorul roz!!! Se pare ca numai eu nu stiu ce e bb dar poate o sa aflu pe 25 la morfofetala.
Kytana, ai dreptate cu muntele. Aici la Brasov este cald in timpul zilei dar seara sau dimineata este perfect si nici urma de tantar, asa ca ai putea dormi perfect! Eu nu am somn :( si mai mult de 5 ore pe noapte nu pot sa dorm iar in timpul zilei sunt zombie .
Frumos carucior lalu!! Sa-l folositi sanatosi!
Sa aveti o zi frumoasa si usoara burticute!
aaaa, si apropos de contractii, eu le am doar cand stau culcata. cel mai bine e sa nu ne panicam si sa intrebam dr. la orice ni se pare ciudat. mie de exemplu mi-a recomandat sa nu stau mult pe scaun asa ca atunci cand sunt la munca stau mai mult in picioare sau sprijinita de scaun sau tolanita in tot felul de pozitii pe scaun de nu mai inteleg colegii mei nimic :))

[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Kytana: Noi la fete am tot emis variante, la baieti am fi fost in pana de idei! Poate de asta ne-a si trimis Dumnezeu noua fata, tie baiat :) Sotul de la prima fata si-ar fi dorit Simona, dar nu mi-a placut mie in mod special. Mi-a placut mai mult varianta aleasa in final, insa acum parca as accepta varianta lui, ca nu imi displace numele. El ar vrea Simona Maria, eu parca as vrea altceva in loc de Maria. Azi noapte pe la 4 a tunat foarte tare, m-am speriat si m-am ridicat din pat sa inchid geamurile (adica sa le deschid doar sus, nu larg deschise, incat sa nu intre ploaia in casa) si apoi nu mai puteam adormi. Luam toate variantele cu nume de sfinti mai mari, dar nu m-am decis: Simona Georgiana, Simona Mihaela, Simona Elena, Simona Paula etc. Mi-ar placea Simona Alexandra, dar sf. Alexandru nu e sf. mare sau Simona Teodora, dar nu ii place sotului Teodora. Ne-ar placea Ecaterina, dar am observat de-a lungul timpului ca de obicei copiii nu apreciaza numele mai putin folosite si cred ca nu i-ar placea si s-ar enerva ca i-am pus acest nume. (am avut o colega de liceu Oana Ecaterina si isi ura al doilea prenume). Mie imi place foarte mult Timoteea, dar e nume folosit in sfera religioasa, l-am auzit la o maicuta si mi-e ca, la fel, nu o sa ii placa. Asa ca avem de meditat si de negociat mult, dar si timp mai avem!

Voi cand ati facut analize de sange? Eu l-am sunat pe medic dupa ecografie si imi spunea ca analizele de trim. 2 se fac la 28 de saptamani. Pai de la primele pana atunci e o buna bucata de vreme, oare nu ar trebui monitorizate valorile esentiale macar: Ca, Fe si cele la care nu am anticorpi? Eu abia am intrat in saptamana 23, pana la 28 mai e mult... cum o mai si alaptez pe Iulia, as vrea sa fiu sigura ca am valori normale, sa nu il privez pe bebe2 de tot ce are nevoie. Daca e cazul, sa stiu sa o intarc pe Iulia, sa iau vitamine, ca pana acum mi-a spus sa nu iau nimic. Sambata viitoare e de garda medicul si ma duc sa ma lamuresc, sa vad daca e de acord cu Femibion 2, dar pana atunci poate imi spuneti si voi cand ati facut analize de sange, sa vad daca mai des decat mine.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Elfica, eu si fetita ta ne numim la fel, Cat despre al doilea prenume si mie imi place Timoteea, ii puteti spune Timeea (nu stiu cat v-ar placea). Ce parere ai de Simona Gabriela?

Analize de sange am facut parca prin saptamana 12 si acum voi face tot in saptamana 28, asa a facut si prietena mea - ea este acum in saptamana 37, mai are putin si isi vede mandretea de fata.

Femibion 2 se ia si in perioada de alaptare, deci nu ar avea ce sa ii strice Iuliei. Cred ca ar merge sa il iei si pentru bebelina care vine si pentru Iuli mica.

Daca esti ingrijorata de valori, ai putea sa ii ceri dr de familie sa ti le prescrie inainte, macar pentru linistea ta. Stiu ca sunt gratuite in sarcina.

24+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!

Intru si eu sa anunt ca vine tot o fetita foarte jucausa si sanatoasa. Deocamdata nu ne-am decis 100% in privinta numelui... de fapt eu m-am decis deja dar sotul inca nu e convins ca va fi Andreea. Emma e 100% inca de cand s-a nascut Elisa.

Mie mi-au iesit ok si analizele de acum... magneziu putin sub limita dar in rest toate par ok. Mai am de luat rezultatul la ultimele probe de scaun si merg cu ele la medic sa vada si el si sa ma asigur ca e ok si la urina ca acolo nu ma pricep sa le citesc.

Va pup pe toate

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

20+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Elfica eu am facut prima tura de analize la inceput de Aprilie si , pentru ca atunci nu am mai prins fonduri si le-am facut cu plata, mi-a dat medicul inca o timitere cu care mi-am facut programare pentru 07.Iunie asa ca am mai facut si acum o tura de analize compensate.

Saptamana asta sau cealalta merg cu rezultatele analizelor la medic si cred ca imi va da si ultima trimitere ca deja se fac programarile pentru analize in Septembrie

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

20+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Merci frumos, inseamna ca e normal, si eu le-am facut la inceputul sarcinii, saptamana 11-12, pe acolo pe undeva si acum mi-a spus sa le fac in saptamana 28. O sa vad ce spune doctorul sambata, mi le va prescrie, apoi pana obtin trimiterea de la medicul de familie si pana reuseste sotul sa isi ia cateva ore liber intr-o dimineata, cat sa merg eu sa fac analizele, numai bine ajung inspre saptamana 28!

Imi place Simona Gabriela, dar Gabriela sunt si eu al doilea prenume si mama mea si nu as vrea sa fim asa, din mama in fiica :) Mi-ar placea Simona Nicoleta, dar parca nu as vrea sa suprapun onomastica peste sf. Nicolae, ca o sa sufere, ca de sf. Nicolae primesc cadouri toti copiii. Daca ii iau cadou de Mos si separat cadou de ziua ei, poate Iulia nu va fi incantata de cadoul ei cum ar trebui, ca sora ei a primit mai multe daruri si mai bine evit! In plus, e si sotul Nicu si as vrea sa aiba onomastica ei, nu sa fie in umbra tatalui (si eu am fost in umbra mamei, ea fiind Gabriela ca singur nume, si nici nu ma simt Gabriela, mereu eram in umbra, lumea nici nu stia ca ma cheama asa, nu mi se pare ok). Mai meditam si va spun!

22 +

Mergi la inceput

Si am ramas datoare cu un raspuns la subiectul mai delicat cu privire la orgasm. Si la mine e super de fiecare data, chiar de mai multe ori in acelasi act si sigur hormonii au un rol important. Dupa nastere a fost neplacut o buna bucata de vreme, desi nu am nascut natural si am respectat perioada interzisa de 6 saptamani dupa nastere (am mers la medici, totul parea ok, dar nu exista lubrifierea necesara), asa ca bucurati-va din plin acum. Bine, daca sotul e plecat, ce sa faceti, stati cuminti. Teoretic e bine sa fie pauza toata sarcina, indiferent daca ai sau nu probleme medicale, dar in fapt e tare greu. Eu la prima sarcina am continuat pana tarziu de tot, greu am zis gata, mai ales ca nu am avut probleme de sanatate, dureri etc., dar ne temeam sa nu ajungem sa nasc prematur din cauza asta. Hormonii sunt responsabili pentru multe care se petrec cu noi in aceasta perioada si in cea de dupa nastere, chiar daca nu realizam. Si pentru noi e greu, dar fiti sigure ca si pentru parteneri e, ca ne descopera altfel, mai nervoase, mai dificile, mai cu ifose, asa ca fiti alaturi de ei si explicati-le ca nu v-ati schimbat sufletul si inima, ci hormonii sunt de vina pentru toate relele :) Dar pe langa rele, ne mai ofera si din cele bune, senzatii tari

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

neatza burticutze!
felicitari fetelor pt culoarea carucioarelor
ramona si noi vrem sa ii punem numele de emma si la al doilea avem pe primul loc in lista danielle, dar ink nu suntem siguri
elfica mie imi place varianta simona alexandra, deci tre sa va ganditi bine pt k fiecare cred ca are o preferinta.
in legatura cu hormoneii si ai mei zburda de energie uneori, alteori imi trezesc doar dorinta si apoi dispar foarte repede din peisaj nu stiu de ce, dar asa mi se intampla mie, de fapt pana aproape de luna a 5-a l-as fi tinut pe sotul meu 24 din 24 in pat apoi a inceput sa imi treaca

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput