Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Neata fetele

Azi dau de baut

Sunt matusica

La ora 7:55 a nascut sora-mea o fetita superba si sanatoasa de 2800 gr si 48 de cm pe nume Maya

Abia astept s-o vad

pe toate si va doresc o zii superba

Paulafericita 23+ cu Roland

sa va fie sanatoase nepotica si sora. Miniona nepotica ai .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumesc fetelor

Elfica da,e tare frumos ca o sa fie de aceeasi varsta,sper sa se inteleaga bine pt ca eu cu sora mea suntem ca niste prietene si asa mi-am imaginat intotdeauna ca puiutii nostrii sa fie ca fratii
acum n-o sa pot sa fur meserie de la ea numai prin telefon pt ca locuim la 100 km distanta unii de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumim carmen
da,e micuta nepotica,dar asa sunt si parintii ei,sora-mea are 1,45 si cumnatul vreo 1,60 si un pic si a venit si cu 2 sapt inainte de termen
s-a grabit,ca doar e fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

burticutze , eu nu am inteles cum e cu semnatura ...
adica eu acum ma semnez cu 25 + pentru ca sunt in a 26-a saptamana ...adica implinita si terminata a 25-a saptamana si inceputa a 26-a ...
nu mai retin cine a scris ca a intrat in a25-a saptamana si la semnatura era 25+ ...

sorry ca va deranjez cu banalitati , dar sunt curioasa cum trebuie facut

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinnap84 spune:

Buna, va citesc de multa vreme insa pana acum nu am avut curaj sa va scriu. Am inceput sa ma uit de carucioare de copiii, vada atatea pe strada care imi plac insa nu stiu ce sa aleg, este vorba de de carucioarele acelea mai inalte in care bebele sta la inaltimea ta si nu trebuie sa te apleci la el. Aveti idee de unde se pot lua/comanda?

Alina 21 saptamani si 4 zile.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulutza_1980

burticutze , eu nu am inteles cum e cu semnatura ...
adica eu acum ma semnez cu 25 + pentru ca sunt in a 26-a saptamana ...adica implinita si terminata a 25-a saptamana si inceputa a 26-a ...
nu mai retin cine a scris ca a intrat in a25-a saptamana si la semnatura era 25+ ...

sorry ca va deranjez cu banalitati , dar sunt curioasa cum trebuie facut

25 +

Si eu tot asa imi trec...Am 23 de sapt implinite, sunt in saptamana a 24-a, dar trec 23+ pt ca practic am 23 de saptamani si 6 zile.

Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Paula felicitari pt nepotica sa va traiasca, sa fie sanatoasa
Andreea, multumesc pt link...stiu articolele alea cu ochii inchisi....eu stiu ca legea este de partea mea. Acolo sunt alte probleme, ei nu tin cont de lege...iar eu nu stau acum sa ma judec cu ei...acolo totul este politizat si "asa se procedeaza"...am intrat deja in medical...sunt ok acum

p.s. Sotul meu tot acolo lucreaza si pe el l-au data afara....bine..acum este si el in medical dar cand va iesi din medical va fi dat afara
Acum avem ceva probleme de rezolvat insa dupa ce va iesi sotul meu din medical se va alia cu ceilalti 5000 de oameni care sunt dati afara si vor da compania in judecata.

lalu85 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

lalu85 , iubita , e groasa treaba la voi ... se pare ca firma este mare ( daca are 5 000 de angajati ) ...
stiu ca va fi greu , dar trebuie sa gasiti forta de a nu va da batuti , mai ales tu , pe cat va fi cu putinta trebuie sa fii relaxata si fara ganduri negative ... sper sa reuseasca sotul sa gasesesca ceva de lucru in timp , nu-l presa , ca imi dau seama deja ca e cu moralul la pamant ...( eu am trecut prin asta , stiu ce inseamna - sotul nu a avut de munca mai bine de un an si eu am lucrat 12-14 ore pe zi ca sa reusesc sa platesc chiria si cheltuielile ) ...va doresc tot binele din lume ... capul sus , ca vor veni si zilele senine !!!

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Andreea de unde ai cumparat produsele Penaten? Eu am tot intrebat de ele (stiu de la prietene care au copii ca sunt cele mai bune) dar se pare ca nu se mai importa in Ro.

25+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Adriana,sora mea locuieste in germania si tot ce am scris in lista aia,inclusiv produsele de la PENATEN mi le-a cumparat ea.Luni imi pune pachetul si abia astept.A fost in magazine,mi-a facut poze,eu mi-am ales ce mi-a placut si ce am vrut si ea mi le-a cumparat.Stiu ca sunt foarte bune produsele.Si cele de la bubchen acolo sunt foarte recomandate,dar am inteles ca in RO nu e aceeasi calitate.

Lulutza
,cred ca de mine este vorba cu semnatura.Eu astazi am intrat in a 25-a saptamana,deci la semnatura am 25+.Joia viitoare imi schimb in 26+ si tot asa .

Lalu,imi pare rau de situatia din familia voastra.Halal sef.Cred ca e vorba despre o companie foarte mare.Dar sa dai afara ambii membri ai unei familii si femeia insarcinata....mi se pare om fara inima.O sa va ajute Dumnezeu.Nu te panica si nu te stresa.

ANDREEA 25+ cu

Mergi la inceput