Bobocei de sept-oct 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele

Azi dau de baut

Sunt matusica

La ora 7:55 a nascut sora-mea o fetita superba si sanatoasa de 2800 gr si 48 de cm pe nume Maya

Abia astept s-o vad

pe toate si va doresc o zii superba

Paulafericita 23+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata!

Paulafelicitari matusico!!!!! Sa-ti traiasca nepotica si recuperare usoara si rapida surori tale.

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

19+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paula felicitariiiiiii
sa-ti traiasca nepotica maya si sa va aduca numa bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumim fetelor

Paulafericita 23+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimineata ! Eu abia acum am facut ochi.
Astazi dam si noi de baut ca intram in saptamana 25-a

Paula,felicitari pentru nepotica si felicitari surioarei tale ca a adus pe lume un copil sanatos !

Lalu,am incercat si aseara sa las un mesaj,dar nu am putut.Nu te mai stresa si nu mai plange.Femeile gravide,cele care alapteaza si tinerii au niste drepturi de te doare capul.De curand am terminat un curs in protectia muncii.Citeste putin http://www.inspectiamuncii.ro/ghid/legislatie/2003.u.96.pdf

Carmen si celelelate fete cu contractii,vreau sa va spun ca ma mai linistiti cand imi spuneti ca si voi le aveti prezente.Nu ma bucur ca aveti contractii,departe de mine acest gand insa ma linisteste faptul ca nu sunt doar eu si inseamna ca e un lucru normal pentru perioada asta de sarcina.Oricum la sperietura pe care am tras-o sambata...vai,vai,vai

Fetelor din saptamna 27 se intra in al 3-lea trimestru?
Pupici si o zi frumoasa sa aveti !

ANDREEA 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, gravidutelor

Paula, felicitari pentru nepotica, sa-ti traiasca si recuperare rapida surioarei tale!!!

Eu am inceput ziua cu burtica mai relaxata, dar in drum spre munca mi s-a cam intarit Azi incerc sa stau cat mai linistita si am no-spa-ul in geanta. Offf, nu-l mai carasem dupa mine din primul trimestru.

Se pare ca aceste contractii pe care le simt sunt Braxton, caci le am la nivelul abdomenului inferior, iar cand imi schimb pozitia tind sa se opreasca. Nu sunt regulate, apar asa la intervale variate de timp (ma refer acum la toata ziua de ieri). Contractiile periculoase, cele care anunta un travaliu timpuriu am citit ca se resimt in toata zona pelviana si in spate. Si cel mai important, sunt regulate.

Deci si eu tind sa cred ca sunt normale in sarcina, pentru ca ele ne petregatesc organismul pentru adevaratul travaliu. Nu sunt periculoase pt bebe, sunt doar neplacute.

Va , s-aveti o zi linistita!

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

PaulaFrida FELICITARI , SA VA TRAIASCA !!!

stella87 nu trebuie sa te sperii imediat ce vezi ca se intareste burtica ...si mie mi se intampla la fel , dar simt ca e pustoaica mea si nu ma sperii deloc ,imi face placere sa o simt ; ea se intoarce , se misca si poate face efectul asta , dar apoi se calmeaza ... vezi ce fel de intaritura simti ... poate fi la fel de bine de la efort sau de la prea mult stat in picioare sa ai mici contractii ...dar cel mai bine e sa te asezi , sa te relaxezi , ca se va relaxa si burtica ...

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

deabia ne-am trezit , nu am baut inca nimic sa ne trezeasca ( cafea sau capucino ) si am trecut direct sa va citesc si sa va scriu ... si am uitat sa va salut :
BUNA DIMINEATA BURTICUTE !!!

ma duc sa-mi fac cafeluta si revin ...
pup pe toate

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

PaulaFrida: Felicitari pentru frumosul eventiment din familia voastra! Ce frumos ca veti avea copii apropiati ca varsta, o sa fie verisori care se vor juca si vor creste impreuna. Stai pe langa surioara, o mai ajuti si pe ea si te familiarizezi si tu cu un puiutz atat de mic :)

Fetelor, poate va intereseaza sa participati: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=8991 . Nu stiu daca deja ati vazut mesajul, m-am gandit ca nu strica sa il vedeti toate, eu l-am vazut pur intamplator pe ecran si am dat click sa aflu amanunte.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

stella87 si alte fete care aveti contractii, nu trebuie sa va faceti griji imediat si sa luati no-spa. Eu si acum si la a doua sarcina am experimentat contractii si i-am spus medicului si mi-a zis sa nu iau no-spa imediat, doar daca cumva tine o contractie cateva minute sau mai mult... Sa va zic ce simt eu: simt cum se intareste burtica pe dinauntru, simt presiune si cumva greutate acolo unde se intareste...parca ma tine ceva in zona respectiva...si de cele mai multe ori presiunea e accentuata intr-o anumita zona, nu toata burtica...si mi se intampla sa ma apuce de obicei cand fac efort sau cand misca bebele mai tare si ma loveste mai mult intr-o zona. Cateodata ma apuca si in timp ce merg mai repede si ca sa treaca trebuie doar sa reduc un pic ritmul si sa ma linistesc si trece si contractia.
Vreau sa va spun ca stiu si cum se simt contractiile durereoase: pe langa faptul ca simti presiune si ca se intareste burtica simti si o durere la spate si jos de tot la burta ca si atunci cand esti la menstruatie...acelea sunt contractii care declanseaza travaliul...Cel putin asa am simtit eu diferenta intre cele doua tipuri de contractii.
Sper ca am reusit sa va explic prin ce trec eu

Felicitari Paula pentru nepotica. Nepotica ta are acelasi nume ca si fetita mea

Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 23+ de

Mergi la inceput