Clubul "babelor" FIV-oase 43

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

amalia deci tu ai miere proaspata in dulap? Ce tareeee!
daniela nu m-au intepat in dos (desi acum, ca citesc ce-ai scris, imi suradea ideea), de fapt, n-au intepat niciun om/lighioana din ograda. Faceam recensamantul cu ce-a continut acel brad: un harciog, un barlog de sobolani grasi de camp (dupa ce-am instalat aparatele impotriva sobolanilor, erau din ce in ce mai grasi, aveau blana straluciotare si mergeau in ba.s.ini maxime), o bufnita, un stol cu 1408 vrabii gainatzoase, generatii intregi de familii de gusteri...toate lighioanele pamantului se refugiaza in acest brad - ar trebui sa-l declaram patrimoniu UNESCO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica aveti suflet bun, de aia trag la voi clar il declaram brad protejat
Ana pai la prima eco voi merge saptamina viitoare , sa am vreo 6 sapt si putin, poate vedem direct inimioara

Mergi la inceput

ana n-am primit raspuns la mail si nici nu cred ca voi mai primi. dar nu-i bai, ca ma descurc cu ceaiuri si salata minune langa mancare. Mi-am adus in pragul disperarii colegii si sotul: "cand va e foame, de fapt, va e sete; cand vreti ceva dulce, de fapt tre' sa mancati fructe"...ii spuneam sotului intr-o seara: Mi-e foame!, iar el: Bea apa!
...hai ca recuperez la scris

aha, alexut mic - pentru ca esti ca un elev silitor care sta cu doua deste ridicate si raspunde frumos la fiecare "ora" (trombo, aspirante optimiste, babe, fiv-uri pe la diverse clinici), pentru ca maica-mii ii sunt dragi elevii astia, pentru ca mie mi-e draga mama...nah c-o dau in declaratii

Mergi la inceput

adriano: inimioarELE, soro, daca-s doua, ii zici unuia/uneia Gabrilel/Gabirela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, de fapt, da, Ady... Eu am fost la 6 saptamanai si o zi prima data si s-a auzit inimioara.

Si ai simtit pe pielea ta ca e asa, Ari?! Sa stii ca si eu abia astept sa stau la casa si sa vina in vizita animalute si pasarele si gaze etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ari m-ai zapacit soro, dar daca sunt doua inimioare si sunt doua fete, promit pe una sa o cheme Gabriela, e bine asa?

Mergi la inceput

ana deocamdata pot spune ca stagnez pe cantar, ceea ce-i de bine...cred ca peste 2-3 saptamani pot da un verdict corect. Am tot trimis mailuri pe la diversi nutritionisti din Bucuresti, cerand un regim care sa stagneze/reduca endometrioza, sa nu ma faca sa pierd multe kg si sa-mi ofere "resursele" necesare unei femei care se pregateste de sarcina. Nu gasesc pe nimeni.
adyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adysorule maine incep hormonizarea tu cum mai stai cu vanataile ? eu am cate una cat o pleasca pe fiecare parte, cateva mai micute plus urmele rosii care raman de la intepaturi. in plus, am constatat ca mi s-a sensibilizat pielea, doare al naibii de rau la nivelul pielii cand bag acul, ceea ce pana acum nu mi s-a mai intamplat. aseara am infipt acul dar ma durea f tare in profunzime (probabil ca iar nimerisem o vena), pistonul parca se intepenise si el, asa ca m-am enervat, am scos-o si am strigat la sot care saracul abia ajunsese acasa si isi pusese sa manance sa vina sa ma intepe el in brat, ca eu nu mai gasesc locuri bune in burta. a prestat si pe urma m-a intrebat daca poate sa lesine ... de foame
Calculam ca am la activ in ultimele 18 luni vreo 5 luni adunate de intepat Clexane si uite ca in loc sa devina o bagatela, incep sa intampin dificultati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari dar la acupunctura tot nu te incumeti sa te duci ?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

ari dar la acupunctura tot nu te incumeti sa te duci ?!?
Noooooo
da'...ma duc la masa: ciorba de linte+salata de varza

Mergi la inceput